Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

halaya devam :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

artık bu topikte hamişler ve bekleyenler listesi yapmak şart oldu
kedersiz gururla sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
eti-puf hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım arkadaşlarım inşallahh en kısa zamanda sizde yaşayacaksınız bu duyguyu en yakın zamanda inşallahhhhh.... dünden beri size sürekli dualar ediyorum rabbim kabul etsin inşallahh...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

artık bu topikte hamişler ve bekleyenler listesi yapmak şart oldu
kedersiz gururla sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
eti-puf hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

durunun oğluşuyla sibelin prensesine kardeş geliyo
şimdiden abi abla oldular

bizde teyzeeeeeeeee:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

kedersiz adet belirtileriyle çok fark yok hamilelik belirtileri arasında şimdiden üzme
kendini hiç belli olmaz inşallah rabbim sanada bu ay yazmıştır
esracım bende merak ediyorum anlat bi şey yaptınmı hangi belirtileri hissetmeye başladın

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 yok ayaklarımı havaya kaldırmadım...

ben bu ay kendime pek bakmadım ama eşime çok iyi baktım... bizde sperm düşüklüğü vardıya... her sabah ve akşam çakşır macunu yedirdim 1 tatlı kaşığı.. tadı çok kötü oladığı için yedi... birde her akşam bir avuç ceviz...birde kızlar bir yerden duymuştuk onu uyguladık... banyo yaptıktan sonra belden aşağıya soğuk duş alıyordu spermleri hızlandırıyormuş canlı tututuyormuş... birde taki yumurtlama dönemine kadar hiç ilişkiye girmedik... ve bu ay mantar oluştu zannetmiştim dünya kadar fitil kullandım...

benimde size güzel bir haberim var biraz heyecanlanın anlatmıyacam şimdi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…