Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim şimdi bile adet olacakmışım gibi hissediyorummm... hatta hiç umutlu değildim... vallahi hiçbir belirtim yok adet sancısından başka...

kedersizim şimdi bile adet olacakmışım gibi hissediyorummm... hatta hiç umutlu değildim... vallahi hiçbir belirtim yok adet sancısından başka...

canım benim seni tekrar tebrik ediyorum allahım bu güzel duyguyu hepimize bütün bebebk özlemi çeken anne baba olmak isteyen herkese yaşatsın:Saruboceq:

bu arada suna ile dün gece konuştum size çok selamı vardı... çok pozitif düşünüyor benim bebişlerim annelerine ttundu diyor allahım onada yaşatsın bu duyguyu inşş :Saruboceq:

inşallah canım şu mübarek günde allah hepimizin dualarını kabul etsin
gönlünün muradını versin

aaa kedersizm 2 güzel haber verdin.... kesin yeni evin sana uğur getirecek tabi burde bu topic.... :lepi: :lepi: :lepi:

hayırlı uğurlu olsun kedersiz yeni evin sana uğur getirsin inşallah
bugün çok güzel haberler aldık ne güzel hergünümüz böyle güzel olsun inşallah

sevdam da gelmiş aloooooooo sevdaaa listeyi sen yap bacım sana devrediyorum o işi sen daha iyi yaparsın ben liste işinden çok anlamıyorum

Abowwwwwwwwwwww ne olmuş ben yokkennn sayfalar dolusu yazılar yazılmışşş
Topiğimizinn ilk hamilesii çıkmış hemideeee opuyorumnanaktan yaaa çok sevindimmm esrammm demek adetin geçmiştiii bak bak hiç söylemiyondaa :umursamaz: ben biraz geç kaldımm ama halay yapmadan olmaz bananeee

:teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Rabbim tüm isteyenlereee bu anı yaşatsınnn inşallahhhhh

Bu arada herkese günaydınlarrr :kedi: esrama sevinirken selam vermemişim..

Kedersizimmm sanada hayırlı olsun canımm en iyisi uzak olmak zaten Allah bizede ev nasip eder inş.

İpeğim geçmiş olsun canım demek testlerin iyi çıktı inşaallah daha da iyi olacaksın hele bir hamiş kal bak nasıl moral olacak

Bu arada ben dayanamadım yine test yaptım :roflol: yaa ben ne kadar sabırsızımm :roflol: 3 saat idrarımı tuttum akşam yaptım ama negatif yine klava: yani benden de ümit yok canlarım kedersizim sen ümitsizliğe kapılma bakarsın yeni eve hamile gidersin :1hug:

sevdacım dur allah büyük hemen umutsuzluğa kapılma...hemen belli olmazmış..adetin bikaçgün geçsin... inşallahhh daha burda çok sevinçli haberler alıcaz.... inşallahhhhh...

kız sevda sen ne komiksin idrar testi adetin 4-5 gün geçmeden belli olmazki
niye acele ediyosun hele bi bekle salı günü bi gelsin olmazsan eğer çarşamba kan testi yaptırırsın

sevdam sen ananın karnında nasıl 9 ay kaldın bacım kaydirigubbakcemile3ne kadar sabırsızmışsın hakkatten daha çok erken hemen çıkmaz testlere verdiğin parya yazık bir daha böye erken test yapıp moralini bozma:mymeka:

.................-----------Bismillahirrahmanirrahim-----------------.................

Hamişlerimizz

1------------Eti-puf--------------:CüvCüv:

dört beş gün önce test yapıyo bide o testin doğru olduğundan da emin
bu ayda olmadı diyo şu anda sana gülme efekti gönderiyorum sevda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…