Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kedersiz inşallah bu ay emeklerin boşa çıkmaz canım
sisim bebişin ciiclerini güzel günlerde giyer inşallah
demek hamile kalınca nick değişiyo değiştiririz o zaman ama unutmamak lazım ne oldum dememeli ne olucam demeli nick değiştiren arkadaşlar

off ya yine yetişemedim size... ben geliyorum siz yoksunuz...
ipekcim deden ve arkadaşın için geçmiş olsun diyorum... bakarsın bu sıkıntılarının ardından güzel bir haber alırsın canım hayırlısı ile...
sevdacım daha 2 gün var çok acele etme canım rahat ol... hemen test yaparsan okadar gerilirisin...çarşamba günü güzel haberler vereceksin..
bulutcum rüyan hayırlara çevrilsin... seninde tedavine az kalmış.. hadi bakalım senin ve nevbaharında günlerini sayacaz hep birlikte...
kedersizim inşallah bu ayın süprizlerinin içinde sende olursun... ayy ne güzel olurdu hepinizin biranda güzel haberlerinizi almak...
sibelcim bebişe ciciler almışsın rabbbim hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

bu arada nevocum bende kim olduğumu sölimm...ben burhan çaçannn.....:roflol: :roflol: :roflol:

etipufumm demek burhan çaçansın sendeee ilahi nerden aklınıza geliyo yaww sırnaşık şey

saol canım benim inşallah özlemini çektiğmiz bebişlerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelirler artık toplu olarakkaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnn

Hadisenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amanda amannnnnnnnnnnnn kocişlerindende kıskanırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

kızz hadise allah cezanı vermesin sen ekrana çıktın çıkalı bütün erkeklerin gözdesi haline geldin kötükedihüso
adam akkılı giyin yoksa parçalarım seni şakkıdı

kızlar sabah eşimin kahvaltısını verirken televizyona baktım kanalın birin de bir program vardı..onu dinledim...bu televizyona çıkan doktorlara inanmamazı söylüyorlar...ticaret için çıktıklarını ...bu doktorların anlaşmalı oldukları şahıslar varmış ...bazı doktorlar var dikkat ederseniz kanal kanal dolaşıyorlar....ticaret çevirmişler...bizlerde inanıp mizliyoruz...ama ben fazla izlemiyorum...önceleri çok izlerdim..

size bir anımı anlatayım...kanalın birinde doktor anlatıyor...dedim bağlanayım soru sorayım....bana hemen nerdesin bana yakınmısın....gel göreyim...hiç bir şey söylemeden..önce insan bir açıklama yapar...sonra gel der...deyilmi kızlar....

ipekcim yok daha bişey yiyemiyorum canım... yediklerimde gidiyor... bende sabırla iyileşeceğim günleri bekliyom.. ama her dakikada size söyliyip keyfinizi kaçırmak istemiyom...

eeeeeeeeeee kolaymı güzel olmakkkkkkkkkkk....giyimede gelirsen normal giyiniyorum...heleki o çorap reklamındaki bacaklarım beğendinizmi...amaaaaaaaaaaaaaaaa itiraf ediyorum o bacaklar benim değildi...dublaj yaptı yapımcılar.............yoksa bacaklarım o kadar güzel değilllllllllllllllll...birde ömür boyu çorap ihtiyacım bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ipekcim yok daha bişey yiyemiyorum canım... Yediklerimde gidiyor... Bende sabırla iyileşeceğim günleri bekliyom.. Ama her dakikada size söyliyip keyfinizi kaçırmak istemiyom...

biz merak ediyoruz ama seni inşallah fazla uzun sürmez bulantıların
kaç haftalık oldun canım

etipufum canım biraz daha sabret emin olki bugünleride atlatacaksın...yavrunu kucağına aldığında bunların hiçbirini yaşamamış gibi olacaksın ..bizleri düşün...evlat sahibi olmak için ne kadar uğraşıyoruz..hani derler ya her gülün dikeni vardır...bu senin o güzel gülünün güzel acıtmayan dikeni...RABBıM bana o günleri nasip etsede razıyım bebeğimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara....

kız dünür nere kaçtın... seninde işin hiç bitmiyorrrrrrrrrrrrrrr...şurda iki laf edecektik ..çektin gittin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…