Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekcim yok daha bişey yiyemiyorum canım... Yediklerimde gidiyor... Bende sabırla iyileşeceğim günleri bekliyom.. Ama her dakikada size söyliyip keyfinizi kaçırmak istemiyom...

biz merak ediyoruz ama seni inşallah fazla uzun sürmez bulantıların kaç haftalık oldun canım

biz merak ediyoruz ama seni inşallah fazla uzun sürmez bulantıların
kaç haftalık oldun canım

canım 8+5 şuanda.. aslında çizelge yapmayı başaramadımki... yapabilseydim çizelge koyacaktım... senin ne zaman belli olacak hayırlısıyla...

canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler versin... İnşallah sende en yakın zamanda hamile kal ama seninki çok güzel geçsin...

sağol canım biraz büyüyün sizde başlarsınız:)

ipekçimcim sende sağol
bidenem allahım sanada nasip etsin tez zamanda inşallah
benim haftaya pazartesi belli olucak

ay ipekçim hadi hayırlısı güzel haberlerini alıırız inşallah

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eti_puf, candy188, duru81+

durucum hoşgeldin.... candy188 sende hoşgledin
nasılsınız....

merhaba,kizlar,nasilsiniz?bana yazdiginiz her guzel soz icin hepinize tesekkur ederim.ama ben cok kotuyum,bu gun koyu renkte akintim var,ama hala kan gelmedi.adet oldum qaliba,ne yapacagimi ,ne dusuneceyimi bilemiyorum.kutlamalarinizi gorup bir az da kahr oldum,boyle bir duruma geldikten sora olanlarla barismak cok zor.bazen icime umut doguyor,bazan da nasil toparlanacagimi bilemiyorum,kendimi sakin gostersem de icimde nelerinse kirildigini hissediyorum,hic bu kadar umutlanmamistim,hic bi zaman testte 2ci cizgiyi gormemistim.nasil toparlanicam ben ya?

Yıldız seni üzdüğümüz için çok üzüldüm canım ama tam olarak kanman başlamadan
umudunu yitirme bazen hamilelikte lekelenme olabiliyo

yıldız canım tebrik ederim lütfen paniğe kapılma dur biraz bekle bakalım üstüne görme diye bir şey var oda olabilir moralini yüksek tut

Bebeğimi Özledim

Gözlerini özledim bebeğim
Yeşil parlak bir o kadar masum bakan
Gözlerini özledim

Gülüşünü Özledim bebeğim
Aydınlık bir o kadar umutlu olan
Gülüşünü özledim

Ellerini özledim bebeğim
Sımsıcak yumuşak yalnızlığımı unutturan
Ellerini özledim

Nefesini özledim bebeğim
Ilık bir bahar rüzgarı tazeliği taşıyan
Nefesini özledim

Düşünüyorum da bebeğim
Ben asıl seni özledim
Sensizliği yaşadığım bugünlerde
Sana Bebeğim demeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…