ipekcim yok daha bişey yiyemiyorum canım... Yediklerimde gidiyor... Bende sabırla iyileşeceğim günleri bekliyom.. Ama her dakikada size söyliyip keyfinizi kaçırmak istemiyom...
biz merak ediyoruz ama seni inşallah fazla uzun sürmez bulantıların
kaç haftalık oldun canım
etipufum canım biraz daha sabret emin olki bugünleride atlatacaksın...yavrunu kucağına aldığında bunların hiçbirini yaşamamış gibi olacaksın ..bizleri düşün...evlat sahibi olmak için ne kadar uğraşıyoruz..hani derler ya her gülün dikeni vardır...bu senin o güzel gülünün güzel acıtmayan dikeni...RABBİM bana o günleri nasip etsede razıyım bebeğimden gelecek hayırlı rahatsızlıklara....
kimseciklerrr yokkk ipeğim bir sen bir ben bir de misafir
off ya yine yetişemedim size... Ben geliyorum siz yoksunuz...
Ipekcim deden ve arkadaşın için geçmiş olsun diyorum... Bakarsın bu sıkıntılarının ardından güzel bir haber alırsın canım hayırlısı ile...
Sevdacım daha 2 gün var çok acele etme canım rahat ol... Hemen test yaparsan okadar gerilirisin...çarşamba günü güzel haberler vereceksin..
Bulutcum rüyan hayırlara çevrilsin... Seninde tedavine az kalmış.. Hadi bakalım senin ve nevbaharında günlerini sayacaz hep birlikte...
Kedersizim inşallah bu ayın süprizlerinin içinde sende olursun... Ayy ne güzel olurdu hepinizin biranda güzel haberlerinizi almak...
Sibelcim bebişe ciciler almışsın rabbbim hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
bu arada nevocum bende kim olduğumu sölimm...ben burhan çaçannn.....:roflol: :roflol: :roflol:
benim haftaya pazartesi belli olucak
Benim haftaya pazartesi belli olucak
hadi bakalım inşallahhh güzel sonuçlar alalım...:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
Selam duru nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?