merhaba,kizlar,nasilsiniz?bana yazdiginiz her guzel soz icin hepinize tesekkur ederim.ama ben cok kotuyum,bu gun koyu renkte akintim var,ama hala kan gelmedi.adet oldum qaliba,ne yapacagimi ,ne dusuneceyimi bilemiyorum.kutlamalarinizi gorup bir az da kahr oldum,boyle bir duruma geldikten sora olanlarla barismak cok zor.bazen icime umut doguyor,bazan da nasil toparlanacagimi bilemiyorum,kendimi sakin gostersem de icimde nelerinse kirildigini hissediyorum,hic bu kadar umutlanmamistim,hic bi zaman testte 2ci cizgiyi gormemistim.nasil toparlanicam ben ya?
canım benim öncelikle geçmiş olsun ve başın saolsun diyorum çok kötü günler geçirmişsin ALLAH bir daha yaşatmasın ..inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve bebişin seni 9 ay boyunca hiç bırakmaz :teselli:Kızlar bende sizin gibi bir aralar bebek özlemiyle yanıp tutuşuyordum
ama eşim askerliğini yapmadığı için erteledik bebek düşüncemizi
sonra eşim askere gitti geldi evlenelide 3sene oldu bebek yapalım dedik hemen
hamile kaldım ama hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük yaptım
ne olduğunu anlayamadan sevinemeden
3ay sonra tekrar hamile kaldım sevinçden havalara uçduk
helede bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimiz günü o heyecanı anlatama bile
ama kısa sürdü 11hafta kontore gittiğimizde bebeğimizin kalp atışları durmuştu
geriye 1hafta önceki kontrolüm de bebeğimin elini sallayışı oldu
beynimde kalan içimi yakan
sonra yine hazin son kürtaj
ve sonrasında yapılan testlerde kanımda pıhtılaşma olduğu
ve bir daha hamile kalısam iğne kullanmam gerektiğini öğrendim
aradan 4ay geçti eşim çok ısrar etti zaten bende çok istiyordum tekrar hamile kalmayı
ve kaldımda ama bu sefer heyecan ve korku vardı içimde
yine bebeğim karnımda ölürse diye
eşim ve doktorum sakın korkma bu sefer bişey olmayacak
sorunu biliyoruz ve tedavini uyguluyoruz dediler bende umutlandım
evet bu sefer bişey olmayacak dedim rahatladım
ama 11.hafta kontrolünde yine bebeğimin kalp atımları durdu
yine hazin son kürtaj
şuan kürtaj olalı 2ay geçti eşim çok ısrar ediyo tekrar bebek istiyor
ama benim içimde ne heyecan kaldı nede bebek özlemi
bebek fikrinden okadar uzaklaştımki anlatamam
keşke içime o istek o sevgi o heyecan yeniden gelse ve
yeniden denemeye cesaretim olsa keşke keşke olsaaa sizler gibi
eeeeeeeeeee kolaymı güzel olmakkkkkkkkkkk....giyimede gelirsen normal giyiniyorum...heleki o çorap reklamındaki bacaklarım beğendinizmi...amaaaaaaaaaaaaaaaa itiraf ediyorum o bacaklar benim değildi...dublaj yaptı yapımcılar.............yoksa bacaklarım o kadar güzel değilllllllllllllllll...birde ömür boyu çorap ihtiyacım bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ipekcim yok daha bişey yiyemiyorum canım... yediklerimde gidiyor... bende sabırla iyileşeceğim günleri bekliyom.. ama her dakikada size söyliyip keyfinizi kaçırmak istemiyom...
Benim haftaya pazartesi belli olucak
merhaba,kizlar,nasilsiniz?bana yazdiginiz her guzel soz icin hepinize tesekkur ederim.ama ben cok kotuyum,bu gun koyu renkte akintim var,ama hala kan gelmedi.adet oldum qaliba,ne yapacagimi ,ne dusuneceyimi bilemiyorum.kutlamalarinizi gorup bir az da kahr oldum,boyle bir duruma geldikten sora olanlarla barismak cok zor.bazen icime umut doguyor,bazan da nasil toparlanacagimi bilemiyorum,kendimi sakin gostersem de icimde nelerinse kirildigini hissediyorum,hic bu kadar umutlanmamistim,hic bi zaman testte 2ci cizgiyi gormemistim.nasil toparlanicam ben ya?
canıııııım üzülme bakim akıntıyı ben de normal diye biliyorum. senine suçun var kahrolma hamilesin inşallah:Saruboceq:
Kızlar bende sizin gibi bir aralar bebek özlemiyle yanıp tutuşuyordum
ama eşim askerliğini yapmadığı için erteledik bebek düşüncemizi
sonra eşim askere gitti geldi evlenelide 3sene oldu bebek yapalım dedik hemen
hamile kaldım ama hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük yaptım
ne olduğunu anlayamadan sevinemeden
3ay sonra tekrar hamile kaldım sevinçden havalara uçduk
helede bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimiz günü o heyecanı anlatama bile
ama kısa sürdü 11hafta kontore gittiğimizde bebeğimizin kalp atışları durmuştu
geriye 1hafta önceki kontrolüm de bebeğimin elini sallayışı oldu
beynimde kalan içimi yakan
sonra yine hazin son kürtaj
ve sonrasında yapılan testlerde kanımda pıhtılaşma olduğu
ve bir daha hamile kalısam iğne kullanmam gerektiğini öğrendim
aradan 4ay geçti eşim çok ısrar etti zaten bende çok istiyordum tekrar hamile kalmayı
ve kaldımda ama bu sefer heyecan ve korku vardı içimde
yine bebeğim karnımda ölürse diye
eşim ve doktorum sakın korkma bu sefer bişey olmayacak
sorunu biliyoruz ve tedavini uyguluyoruz dediler bende umutlandım
evet bu sefer bişey olmayacak dedim rahatladım
ama 11.hafta kontrolünde yine bebeğimin kalp atımları durdu
yine hazin son kürtaj
şuan kürtaj olalı 2ay geçti eşim çok ısrar ediyo tekrar bebek istiyor
ama benim içimde ne heyecan kaldı nede bebek özlemi
bebek fikrinden okadar uzaklaştımki anlatamam
keşke içime o istek o sevgi o heyecan yeniden gelse ve
yeniden denemeye cesaretim olsa keşke keşke olsaaa sizler gibi
canım benim öncelikle geçmiş olsun ve başın saolsun diyorum çok kötü günler geçirmişsin ALLAH bir daha yaşatmasın ..inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve bebişin seni 9 ay boyunca hiç bırakmaz :teselli:
ne olur eşin içinde olsa biraz daha cesaretini topla bizim gibi :)))
kızlar selamm ben geldim kedersız cnm senın ruyan fazla ıyı deıldı okudugum gün anamıstım bısey olacak diyee canlarımmm size biraz giremedim ama dedem vefattt etııı koye gıttık geldık anca çok kötüyüüümm missss kokulu nur yüzlüü dedemmm gıttııı ne desem boooşşş
herkese günaydın kızlar....
fatmaaaaa işte rüyan canıımmm. önce doğru düzgün bişey göremedim zannettim fakat tabirine baktıkça sevindimmmmm
ben işe başlamışım...ofis çok kalabalık ama kimse bi iş yapmıyo bütün işleri ben yapıyorum. nasıl bir iş yeriyse yazı tahtası, beyaz tebeşir var. önce tebeşirle tahtayı üçe ayırıyorum. sonra tahta silgisiyle bi güzel siliyorum. birisi elime bir sürü kalem getirip veriyo. o kalemleri alıp masadaki kalem kutusuna koyuyorum. masadaki kalem kutusu da ağzına kadar dolu sıkıştırıyorum. kalemlerin biri mavi kurşun kalem ve minnacık...sonra sıkılp bahçeye çıkıyorum. ağaçların gövdesini beyaz kireçle boyamışlar...
daha bi sürü şey gördüm ama anlamsız 4 kişilik bir aile, ilkokul arkadaşlarım filan.
Hayır olsun canım özellikle kalemin çok güzel çocuk demekmiş...
Rüyada kalem görmek
Sözlük 1: Birine kefil olmaya, ilme, yazma yeteniği olan çocuğa, bir şehre yahut ülkeye; bekar için güzel ve iyi bir kadınla evlenmeye, Elinde bir kalem olduğunu görmek yemin etmeye, kardeşiyle buluşmaya, Kalemi mürekkeple görmek evli erkek için eşinin oğlan çocuğğu dünyaya getirmesine, Kalem başarıya, düşmana galip gelmeye, sır saklamaya, cömertlik ve iyiliğe delalet eder.
Sözlük 2: Rüyada kalem görmek, ilim, iyilikte emir, kötülükten nehyetmeye ve çocuğa işarettir. Kalem her şeyin değeridir. Kalem gören kimse, güzel, dindar, iyi ve hür bir kadınla evlenir. Bazı tabirciler, kalem, yazı yazan bir çocuktur, dediler. Bir kaleme malik olduğunu gören kimse, bir ilme erişir. Eğer o kalemle yazarsa, o kimsenin ilim ve bilgilerden yazacağı şeylere işarettir. Bir kimse rüyada elinde ve yanında kalem olduğunu görse, o kimsenin kendisiyle bir araya gelecek erkek kardeşine ve eğer anası hamile ise, erkek bir çocuk doğurmasına işarettir. Mürekkeble beraber görülen kalem hanımı hamile bulunan kimse için, erkek bir çocuğa işarettir. Mernur olan bir kimsenin kendi kaleminde bir şeyin meydana geldiğini görse, bu rüyanın tabiri o kimsenin geçimi ve mesleği hakkında meydana çıkar. Kalemini mürekkeb içerisine soktuğunu gören kimse, çirkin bir iş işler. Kalem, alim , hakim, dil ve kılıç gibi insanın kendisiyle şeref ve şankazandığı ve hükümlerini icra eden kimseye ve icra edilen şeylere işarettir. Kalem cömertlik ve iyiliktir. Bazen kalem, insan ve insanın sır sahibine işarettir. Bazen de kalem, düşmana zafer bulmaya işarettir.
Sözlük 3: Rüyada kalem görülmesi; bilgiye, iyilikle emretmeye ve kötülükten sakındırmaya yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kudret kaleminin levh-i mahfuz üzerine yazı yazdığını görmesi; eğer yazılan yazı okunuyor ise, hayra işaret eder. Rüyanızda kudret kalemini tam ve sağlam olarak görmeniz; sizin kurtuluşa erip aydınlığa çıkacağınıza delalet eder. Bir kimsenin rüyasında kalemi kırık ve çatlak görmesi; o kişinin ümitle olmasını beklediği şeyin olmayacağına, kişinin rüyasında elinde kalem bulunduğunu görmesi; o kimsenin bir çocuğunun olacağına veya bir vazife ya da bir memuriyete girerek sevineceğine işaret sekide tabir olunur. Rüyanızda kalemle yazı yazdığınızı görmeniz; bir dileğinizin olacağına, geçiminizin ve halinizin güzel bir şekilde devam edeceğine, bir kalemle yazı yazdığınızı ve yazdığınız yazının görünmediğini görmeniz; eğer görevli iseniz işinizden atılacağınıza, eğer tüccar iseniz zarara uğrayacağınıza, eğer emlâk sahibi iseniz mülkünüzün elinizden çıkacağına yorumlanır. Rüyanızda elinizde bulunan kaleminizi açmakta zorlandığınızı görmeniz; işlerinizde birtakım zorlukların olacağına, rüyanızda kaleminizin çalındığını veya kaybolduğunu ya da kırıldığını görmeniz; sizin bir zarara uğrayacağınıza, okuma yazması olmayan bir kimsenin rüyası da bir kalemle yazı yazdığını görmesi, o kimsenin bu rüyasının da hayra alâmet olmadığına işaret eder.
kızzz hem de erkek çocuk dio üstelik net hatırladığım kalem maviydi.
inşallah Allahım inşallah....
Rüyada kireç görmek
Sözlük 1: Dinde sebat etmeye, ilim ve amele, güzel övgüye, hastalıktan şifaya, sağlıklı anlaşmalara, elbiselerin yenilenmesine, makam ve rütbenin devamına, eş ve çocukların güzel hallerine; Kendini dünyadan alıp ahirete yönelen kimsenin yanında kireç görmek şüphelli kazanca, dinde nifak çıkarmaya yahut bid'at işlemeye; Kireç kuyusu yahut fırını varlıklı kimseye, sonu iyi olan sevindirici işlere, Kireç fırını yapmak velayet ve saltanata, ehli olmayan kimse için mala delalet eder.
başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun.
ben çok güzel rüya gördüm buraya yazdım oku istersen dur bulim..
nevom neymiş ssabahki süprizin çabuk söle sabahı edemem şimdi ben hem yarın sabah erkenden hastaneye gidecem belim için
cnm nerde kı bulamadıımm kafamda cok agrıyooo geçmişi fazla okuyamadımmm sıze bakmak için girdiimmmm cnm beni merak etmişsinnn çok çok teşekkür ederiimmmm biyerlerde seni merak edenlerin olması çok güzelll
sürprizim yeni avatarımdı canım kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım daha meyrem suıresini okuyacam size iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?