Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar biraz işim var arada bakıcam size ...nevo sende yerinde durmuyorsun valla birgünde otur evinde bee

kedersiz geçmiş olsun canım doktora sordunmu hiç bu ilaçlar hamilelik varsa zararı olurmu olsada
içmekten başka çaren yok tabi benimkide sorumu iki büklüm gezicek halin yok ya

rabbim tez zamanda şifa versin ağrı çok zor güzel kardeşim. bebişin gelip ilacın olsun inşallah...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: canım benim çok saol rabbim sesini duysun ..gelse zaten bebişim hem dünyalar benim olur hemde ağrm sızım derdim yok olur :çok üzgünüm:
kedersiz geçmiş olsun canım doktora sordunmu hiç bu ilaçlar hamilelik varsa zararı olurmu olsada
içmekten başka çaren yok tabi benimkide sorumu iki büklüm gezicek halin yok ya
valla ipeğim hiç aklıma gelmedi sormak :uhm: ama dediğin gibi mecbur içicem
kedersizim geçmiş olsun canım... a.s. a.s. a.s. a.s.

nazlı yeğenimin annesi saol canım benim a.s. a.s. a.s.

yakında sınırları aşıp dünyayı gezmek istiyorum. dün eşim diyoki keşke konsolos olsaydım dünyayı gezerdik...anlicanız o da benden...:lepi:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizinde o hesap ..benim eşim tam tersi çok evcil arkadaşları rahat bıraksa hafta sonları bile çıkmıyacak

canım allah razı olsun yeter artık boşver hiç yatmana gerek yok bu aralar diyorum ya bizim
hastalarımız var hemde ölüm döşeğinde hasta onlar yüzünden karışık görüyo olabilirsin
belki beklediğim bebeğin vakti gelmemiştir ondan karışık görüyosundur onun için gerek yok
allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sağlıkla büyütmek nasip etsin sana da bizler için yaptığın bu iyiliğin karşılığını fazla fazla versin inşallah canım benim

günaydın akidelerim sabah size size merhaba deyim dedim sonra yattım uyudum rüyamda oğlum doğmuş şişman olarak onu emzirmeye çalışıyodum :kedi: nasılsınız
kedersizim geçmiş olsun canım

ipekcim ben iyiyim... sende varmı bir gelişme... kasıklarında ağrı felan... ne hissediyorsun...

ilk gğnler kasıklarımda vardı ağrı belimde özellikle çok ağrı oluyodu şimdi arada bir oluyo göğüslerim şiş uçları pul pul uyku halim var birde karnım ağrıyo gibi ama değişik bi ağrı yanlız bu sefer ilk ikisinde olduğum gibi değil onlarda aşılama sonrası bekleme dönemi birbirinin aynısı gibiydi bu öyle dğil bakalım ya çok sağlam tuttu ondan böyle yada tutmadı az kaldı zaten bugün 9 gün oldu ak koyun kara koyun çıkıcak yakında

inan ipeğim ben çok isteyerek yapıyorum bunu hem birazda iyilik ve sevap işliyorsam ne mutlu bana ..ama bu istihare 7 geceye kadar yatılıyormuş senin için olumlu olumsuz bir rüya görmeyene kadar yatacam ahdım olsun kaydirigubbakcemile3

günaydın akidelerim sabah size size merhaba deyim dedim sonra yattım uyudum rüyamda oğlum doğmuş şişman olarak onu emzirmeye çalışıyodum :kedi: nasılsınız

rüyan hayır olsun canım yakında ALLAHın izni ile gerçek hayatta emzireceksin bebeğini az kaldı canım

saol canım

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizinde o hesap ..benim eşim tam tersi çok evcil arkadaşları rahat bıraksa hafta sonları bile çıkmıyacak

benimki de her zaman aynı değil. yeni yerler görmek konusunda çok meraklı...
ben bi zamanlar çok içime kapanmıştım. hiçbi yere gitmek istemiyodum. hele çocuklu yerlere :umursamaz: günlerdir evden çıkmadığım zamanlar oldu, alışverişe bile. asosyal oldum yani bi dönem. ama gördümki olan bana oluyo, bıraktım kendimi. kurslara başladım kendime göre bi çevreyle dost oldum. beni kırmayan, çocuksuzluğumu yüzüme vurmayan, gerçek dostlar edindim çok şükür...vereliniortak

canım benim sen bebişin kilosunu çokmu takıyosun kafana hiç takma arkadaşım
sağğlıklı olsun varsın tombik olsun üzme kendini sen hamileliğin boyunca çok önmli bir sorun yaşadın ama hayırlısıyla oğlunu sağlıklı bi şekilde alıcaksın kucağına şurda kaldı iki hafta üzme sakın kendini keyfini çıkar paşanın içerdeki son günlerinin

ayy hadi bakalım inşallahh bebişin sana sıkı sıkı tutunmuşturda bukez daha farklı hissediyorsun... inşallah pazartesi bize güzel nüjdeli bir haber vereceksin inşallahh....

durucum sana bişey soracam senin hamile kalma dönemine ve yşına göre çin takvimine göre baktığında cinsiyeti ne çıkıyordu...yani tuttumu..

durucum oğluşun topiğimizin ilk bebeği inşallah sağlıkla gelir...
ipekcim inşallah tutunmuştur Allah'ın izniyle bu kez muradına ermeni tüm kalbimle diliyorum...
etipuf sen yurtdışında mısın nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…