dr yine ilaç yazdı canım ağrı devam ederse takrar gel dedi ..offf kurtulamadım şu ilaçlardan :çok üzgünüm:
kızlar biraz işim var arada bakıcam size ...nevo sende yerinde durmuyorsun valla birgünde otur evinde bee
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: canım benim çok saol rabbim sesini duysun ..gelse zaten bebişim hem dünyalar benim olur hemde ağrm sızım derdim yok olur :çok üzgünüm:rabbim tez zamanda şifa versin ağrı çok zor güzel kardeşim. bebişin gelip ilacın olsun inşallah...
valla ipeğim hiç aklıma gelmedi sormak :uhm: ama dediğin gibi mecbur içicemkedersiz geçmiş olsun canım doktora sordunmu hiç bu ilaçlar hamilelik varsa zararı olurmu olsada
içmekten başka çaren yok tabi benimkide sorumu iki büklüm gezicek halin yok ya
kedersizim geçmiş olsun canım... a.s. a.s. a.s. a.s.
yakında sınırları aşıp dünyayı gezmek istiyorum. dün eşim diyoki keşke konsolos olsaydım dünyayı gezerdik...anlicanız o da benden...:lepi:
ipekcim üzülerek yine rüyamda alakasız şeyler gördüm :çok üzgünüm:sabaha kadar hastanelerde gördüm kendimi
senin için yine yatacam ama önce UMUDUMOLSUN diye bir arkadaşımız var bu gece onun için yatacam yarın yine senin için yatarım sengözlerimebaksanab
ipekcim ben iyiyim... sende varmı bir gelişme... kasıklarında ağrı felan... ne hissediyorsun...
canım allah razı olsun yeter artık boşver hiç yatmana gerek yok bu aralar diyorum ya bizim
hastalarımız var hemde ölüm döşeğinde hasta onlar yüzünden karışık görüyo olabilirsin
belki beklediğim bebeğin vakti gelmemiştir ondan karışık görüyosundur onun için gerek yok
allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sağlıkla büyütmek nasip etsin sana da bizler için yaptığın bu iyiliğin karşılığını fazla fazla versin inşallah canım benim
günaydın akidelerim sabah size size merhaba deyim dedim sonra yattım uyudum rüyamda oğlum doğmuş şişman olarak onu emzirmeye çalışıyodum :kedi: nasılsınız
kedersizim geçmiş olsun canım
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizinde o hesap ..benim eşim tam tersi çok evcil arkadaşları rahat bıraksa hafta sonları bile çıkmıyacak
günaydın akidelerim sabah size size merhaba deyim dedim sonra yattım uyudum rüyamda oğlum doğmuş şişman olarak onu emzirmeye çalışıyodum :kedi: nasılsınız
kedersizim geçmiş olsun canım
ilk gğnler kasıklarımda vardı ağrı belimde özellikle çok ağrı oluyodu şimdi arada bir oluyo göğüslerim şiş uçları pul pul uyku halim var birde karnım ağrıyo gibi ama değişik bi ağrı yanlız bu sefer ilk ikisinde olduğum gibi değil onlarda aşılama sonrası bekleme dönemi birbirinin aynısı gibiydi bu öyle dğil bakalım ya çok sağlam tuttu ondan böyle yada tutmadı az kaldı zaten bugün 9 gün oldu ak koyun kara koyun çıkıcak yakında
etipufum canım senin orada kar varmış aman dikkatli ol şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?