Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

24 mayıs 1982..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

inşallah ben yeteri kadar fedakarlık yaptığımı düşünüyorum hem sağlıklı beslendim hemde insülinimi oldum bacaklarım mosmor ama olsun ne yapalım
canlarım bilgisayarımı açık bırakcam 12 de eşimin halası insülin yapmaya gelecek bilginiz olsun opuyorumnanaktan

evet canım bizim gelinde hamilelik alerjisi oldu her yeri kabardı kaşınıyodu erken doğum oldu mecburen ama bebişimiz çok şükür sağlıklı 1,5 yaşına geldi

hayır olsun inşallah
lacivert polar takım aldım:)) saten deil ama genişleyince pijamalarımın içine giremedim:)

belki bebeişi görmeye geleceğizdir:) ablamlar sürekli çağırıyo dogumdan önce gel diye ama bakalım artık kısmet...

bu arada kafanı çok takma gayet sağlıklıdır benim tosunum varsayımlarla kendini üzme ne olursun güzel düşün güzel olsun herşey etkileme bebişini

24 mayıs 1982..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

13 mayıs 1982:)))

ETıPUFUM hamile kaldığın ayı yani en son nezaman adet görmüştün....onuda yaz bakalım...

DURU CANIM SENDE YAZARMISIN EN SON ADET TARıHıNı VE DOĞUM YILINI ...BAKALIM DOĞRUMU BAKMIŞIZ...

bulut inşallah dediğin gibi bebişim benimledir inaşşal sevdamın bebişide yarın süpriz yapar
senin tedavinde inşallah olumlu sonuçlanır canım

bulut inşallah dediğin gibi bebişim benimledir inaşşal sevdamın bebişide yarın süpriz yapar
İPEGİM BEN SENDEN VE SEVDADAN ÇOK UMUTLUYUM GÜZEL HABERLER VERECEKSİNİZ BİZLERE

aa sisi ve etipufun doğum günleri ne kadar yakın birbirine

evt çok yakınmış benimde dikkatimi çekti

kızlar topiğimize bir TOSUNCUK daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ETıPUFUMUNDA OĞLUŞUUUUUUUUUUUUUUUUU OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK

KIZLAR TOPıĞıMıZ ERKEKLE BAŞLADI ERKEKLE GıDıYORRRRRRRRRRRRRRRRR

DESENıZE ÇOĞUMUZUNKı ERKEK OLACAKKKKKKKKKKKKKKKK

DÜNÜRLÜKLER NE OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

inşallah sisi inşallah canım ikimizde olumlu sonuç alırız buradaki bütün arkadaşlar artık hamiş olsun
topiğimizin adını değiştirelim

ınŞallah ıpeĞım hepımız hamıle olalım..dedıĞın gıbı Özlem Çekenler deĞılde artık bızlerde anneyız dıye topıĞımıze ad koyarızzzzzzzzz

hamıŞ olmayan kımse kalmaz zzzzzzzzzzzzzzz ınŞallahhhhhhhhhhhhhh

:))))))) canım beklerim tabikiiiii

ETİPUFUM hamile kaldığın ayı yani en son nezaman adet görmüştün....onuda yaz bakalım...

DURU CANIM SENDE YAZARMISIN EN SON ADET TARİHİNİ VE DOĞUM YILINI ...BAKALIM DOĞRUMU BAKMIŞIZ...

şimdi ben 11 nisanda adet olmuştum ama geç döllenmeden dolayı 21 nisan kabul edildi 1973 ne kadar yaşlandım yaffff

inşallah ipeğim olumlu sonuçlanır

Evet durucuĞum erkek Çıktı... Ben yengemlere de yapmıŞ aynısı Çıktı... O zaman etıpufunda oĞlu olacak...allah saĞlıklı hayırlı versın.....

rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin...
bakalım sevdanehride bakmıştı bir çeşit cinsiyet belirlemeydi.. ondada kız çıkmıştı...
acaba duruyla sibelin o hesaplamaya göre tutmuşmuydu.... sevda bakabilirsen durunun ve sibelinki için test edebiliriz...
sibelcim evet seninle doğum günlerimiz çok yakın.. senin çin takvimine göre kızmı çıkmıştı...
bulutcum sanada çok teşekkürler canım....

evet canım kız çıkmışdı ..ben oğlan dedim ama babasının dediği çıktı babasının pembiş ayakkabılı kızı gelcek dedi ilk gün dediği gibi oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…