SEVDA canım bırak bu testleri bebeğin varmış gibi keyfini çıkar..yarın inşallah sana süpriz yapacak...belkide şimdi kendini saklıyordur...belli olmak istemiyordur...emin ol yarın güzel olacak.....
BAHARIM kız en iyisini yapıyorsun...bende önceleri bir yere çıkmak istemezdim...insanlar bunaltıyordu beni...senin gibibende beni üzmeyenlerle dostluk kuruyorum.....
ETİPUFum sen nasılsın.....kız senin cinsiyetinede bakalım çin takviminde ben kime baktıysam orda çıktı....söyle yaşını ....doğum tarihini....
TOPİĞİMİZ in ilk bebeği erkek 2. si neymiş bakalımmmmmmm
rabbim herkesinkini sağlıklı sıhatli versin...
ya benim yengemde 4,5 kilo bebişini dünyaya getirdi... maşallah tosuncuğumuza şimdi 7 aylık felan... maşallahta sağlıklı şuanda... geçenlerde gördüm diş çıkarıyordu... inşallah seninkide çok sağlıklı olacak annesini üzmüyecek...
evet canım bizim gelinde hamilelik alerjisi oldu her yeri kabardı kaşınıyodu erken doğum oldu mecburen ama bebişimiz çok şükür sağlıklı 1,5 yaşına geldi
sibeliiimmmm seni rüyamda gördüm canım bana gelmişsin bende kalıyosun saten lacivert pijama takımın vardı bende küveti bol suyla doldurmuş bir iki parça birşey yıkıyorum
hayırdır inşallah iyimisin
24 mayıs 1982..delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ETİPUFUM hamile kaldığın ayı yani en son nezaman adet görmüştün....onuda yaz bakalım...
DURU CANIM SENDE YAZARMISIN EN SON ADET TARİHİNİ VE DOĞUM YILINI ...BAKALIM DOĞRUMU BAKMIŞIZ...
İPEGİM BEN SENDEN VE SEVDADAN ÇOK UMUTLUYUM GÜZEL HABERLER VERECEKSİNİZ BİZLEREbulut inşallah dediğin gibi bebişim benimledir inaşşal sevdamın bebişide yarın süpriz yapar
senin tedavinde inşallah olumlu sonuçlanır canım
aa sisi ve etipufun doğum günleri ne kadar yakın birbirine
hayır olsun inşallah
lacivert polar takım aldım:)) saten deil ama genişleyince pijamalarımın içine giremedim:)
belki bebeişi görmeye geleceğizdir:) ablamlar sürekli çağırıyo dogumdan önce gel diye ama bakalım artık kısmet...
bu arada kafanı çok takma gayet sağlıklıdır benim tosunum varsayımlarla kendini üzme ne olursun güzel düşün güzel olsun herşey etkileme bebişini
13 mayıs 1982:)))
ETİPUFUM hamile kaldığın ayı yani en son nezaman adet görmüştün....onuda yaz bakalım...
DURU CANIM SENDE YAZARMISIN EN SON ADET TARİHİNİ VE DOĞUM YILINI ...BAKALIM DOĞRUMU BAKMIŞIZ...
bulut inşallah dediğin gibi bebişim benimledir inaşşal sevdamın bebişide yarın süpriz yapar
senin tedavinde inşallah olumlu sonuçlanır canım
Evet durucuĞum erkek Çıktı... Ben yengemlere de yapmıŞ aynısı Çıktı... O zaman etİpufunda oĞlu olacak...allah saĞlıklı hayırlı versİn.....
rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin...
bakalım sevdanehride bakmıştı bir çeşit cinsiyet belirlemeydi.. ondada kız çıkmıştı...
acaba duruyla sibelin o hesaplamaya göre tutmuşmuydu.... sevda bakabilirsen durunun ve sibelinki için test edebiliriz...
sibelcim evet seninle doğum günlerimiz çok yakın.. senin çin takvimine göre kızmı çıkmıştı...
bulutcum sanada çok teşekkürler canım....
evet canım kız çıkmışdı ..ben oğlan dedim ama babasının dediği çıktı babasının pembiş ayakkabılı kızı gelcek dedi ilk gün dediği gibi oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?