Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rüyan hayır olsun canım yakında ALLAHın izni ile gerçek hayatta emzireceksin bebeğini az kaldı canım

saol canım

Kilosuna çok taktım rüyamda bile kilosundan zor kaldırıyorum erken alınsa akciğerleri gelişmemiş olurmuş kilolu doğsa solunum sorunu olurmuş ozamanda serum bağlanır gözetim altında tutulur dedi dr. ben 77 kiloyla hamile kaldım şu an 81 kilodayım iştahımda azaldı herşeyi yiyemedimki

en iyisini yapıyorsun bende bir ara kursa yazılmak istedim (ahşap boyama kursuna) ama eşim saolsun izin vermedi istemiyorum evde otur keyfine bak dedi onun için keyif ama benim için bazen dört duvar üstüme geliyor sanki ..sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum iyiki sizi bulmuşum :lepi: :lepi:

selamm kızlarr maşlahhh kalabalık bu sabahh burasıı
yıldızım üzülme daha adet olmamışsın tutunma kanaması olabilir
ftsb (nickini yazamıyopm yaa) deden vefat etmiş başınız sağolsun Allah sabır versin
durucumm demek rüyanda oğluşunu gördünn az kaldı gerçeğini yaşamaya merak etme
etipufum kedersizim ipeğim nevom sizler nasılsınızzz bakalımm
valla ben çok yoğunum ve hala testte negatif sanırım olmadııı bugün 11.günümdü yarın kan testi yaptırcam daha fazla beklemeye gerek yok
ipeğimm demek bu farklııı hadi inşalllahhhhhh canımmm tutunmuştur bebişinn

durucum sana bişey soracam senin hamile kalma dönemine ve yşına göre çin takvimine göre baktığında cinsiyeti ne çıkıyordu...yani tuttumu..

aman güzelim dikkatli ol işe gidip gelirken çin takvimi tuttu canım

inşallah nevbaharım inşallah peşimden siz geliyosunuz haberiniz olsun :ecrin_bebek:

canım benim ahşap boyama kursu fikri güzlmiş belki izin verir
yine gel canım

sevdam en doğrusu kanda çıkan sonuç inşallah tutmuştur canım

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, duru81+, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sevdacım ya dur inşallah yarın güzel sonuç vereceksin... hem idrarda bakıyorsun idrarda hemen belli etmezki... önemli olan kan tahlili... bazen 1 hafta geçmesine rağmen idrar tahlilinde çıkmayan var...

sevdacım bende seni aklımdan geçiriyodum sen gelmişsin canım şu idrar testine ne kadar çok taktın
kan testini yaptır o zaman bekliyemiyosan idrar testi için çok erken düşünsene normal hamile kalanların adeti 10 12 gün geçinc idrarda belli oluyo yani 6 haftalık falanken
etipuf inşallah sende en kısa zamanda bulantılarından kurtul bol bol ye
nevo sende inşallah en kısa zamanda hamiş ol canım
durucum üzme kendini olabilir demiş doktor olur dememiş ihtimallerden bahsetmiş kalbini ferah tut
allah daha büyük dert vermesin benim abimin kızıda 35 haftalık doğmuştu onunda solunum sorunu oldu
bir gün küvözde kaldı şimdi maşallah hiç bir sorunu yok masa üstüne tırmanıp göbek atıyo

canımm 35 haftalıkmı doğdu canım benim biz bugün 37 haftaya girdik yarın nst ye gidecem yine

yaa ben çalışmayı özlediiimmm

iyi ki varsınız...

canım ya kan tahlilini bekle, inşallah hamile olursun...

inşallah nevbaharım inşallah peşimden siz geliyosunuz haberiniz olsun :ecrin_bebek:

ayağını sürüdün hadi bakalım hayırlısı...

hep beraber hamiş olsak çocuklarımızı beraber büyütsek...

kızlar hoşçakalın size keyifli sohbetler...

ÖYLEDE KIZLAR ıŞTE NAPıMM NEYSE YARIN KURTULCAKSINIZ BENDEN TEST YAPTIRIMDE RAHATLAYALIM HEP BıRLıKTE Şeniz

ya durucum nolursun bunları çok düşünüp üzme kendini... hem doktor ihtimallere bırakmış.. inşallah bir sorun yoktur canım benimmm... inşallah paşamızı sağsağlim sağlıcakla kucağına alacaksın...

kızlar herkeslere merhabalar...valla kızlar çok çalışkansınız..erkenden kalkıp sohbetlere başlamışsınız....

DURU canım artık tosuncuğunun gelme vakitleri yaklaştığından rüyalarına giriyor..belkide rüyanda gördüğün bebektir...seninki...nasıl çok tatlımıydı tosunummmmmmmmm

ıPEKciğim hissettiklerin inşallah bebeğin içindir.....bebişin sana sımsıkı tutunmuş annesiinin yanındadır...hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

nevbaharım güle güle ayağımı sürüdüm allahım sizlere ikiz versin amin
sevdam sen kan tahlilini yaptır bakalım
etipufum oğlan 4,5 yada 4600 doğacak hesaplara göre abuuu hastane çıkışlarıda olmayacak

bulutum beyaz tenli sarışn bir bebekti tam tosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç bugüne kadar görmüyodum kafama fazla takmışımki gördüm
hayırlısı artık

SEVDA canım bırak bu testleri bebeğin varmış gibi keyfini çıkar..yarın inşallah sana süpriz yapacak...belkide şimdi kendini saklıyordur...belli olmak istemiyordur...emin ol yarın güzel olacak.....

BAHARIM kız en iyisini yapıyorsun...bende önceleri bir yere çıkmak istemezdim...insanlar bunaltıyordu beni...senin gibibende beni üzmeyenlerle dostluk kuruyorum.....

ETıPUFum sen nasılsın.....kız senin cinsiyetinede bakalım çin takviminde ben kime baktıysam orda çıktı....söyle yaşını ....doğum tarihini....

TOPıĞıMıZ in ilk bebeği erkek 2. si neymiş bakalımmmmmmm

rabbim herkesinkini sağlıklı sıhatli versin...

ya benim yengemde 4,5 kilo bebişini dünyaya getirdi... maşallah tosuncuğumuza şimdi 7 aylık felan... maşallahta sağlıklı şuanda... geçenlerde gördüm diş çıkarıyordu... inşallah seninkide çok sağlıklı olacak annesini üzmüyecek...

sibeliiimmmm seni rüyamda gördüm canım bana gelmişsin bende kalıyosun saten lacivert pijama takımın vardı bende küveti bol suyla doldurmuş bir iki parça birşey yıkıyorum

hayırdır inşallah iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…