Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dört beş gün önce test yapıyo bide o testin doğru olduğundan da emin
bu ayda olmadı diyo şu anda sana gülme efekti gönderiyorum sevda

dur ben göndereyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey

yaa napimmm valla sabırsızmışımm şimdi anladımm..Ama bazıların daha adetine bir hafta varken bile öğrenmişler :umursamaz: olsa yine de çıkmazmı yaa :ecrin_bebek:

inanın hepiniz hamile kalacaksınız inanınn... ben okadar umutsuzdumki... düşük yaptıktan sonra yumurtlama bozukluğu başlamıştı bende... birde eşim aşılama ve tüp bebek düşünmüyordu... yani ya doğal yolla olacaktı yada olmayacaktı... düşük yaptığım zaman kalitesiz sperm veya kalitesiz yumurta olduğunu biliyorduk.. ve umdum tamemen kesilmişti... düşükten sonra eşim tekrar sperm tahlili yapttı ve 8000 di düşünün felaket... ama işte ummadığımız anda bir anda süpriz oldu...

o erken çıkan bayanlar hep aklımız çeliyor zaten bakma sen onlara lmaz:bu kadar erken çıkmaz ben bir ara adet olacağım gün sağlık ocağına gitmiştim test yapmak için hemşire sordu bana ne kadar gecikti diye bende bugün adet günüm demiştim hemşire gülmüştü hemen belli olmaz demişti a.s

bir hafta önce öğrenmek istisna bence idrar testinde 4-5 gün geçmesi gerek
ben kan testinde bile bir iki önce yapılmasından yana değilim en güzeli bir iki gün sabretmek

heleki mantar veya başka bir enfeksiyon olduğu zaman hamile kalmaya
imkansız gözüyle bakılır ama sen mantar olduğun ay hamile kaldın
allahın hikmeti bizim için en doğru en hayırlı zamanı o biliyo canım eşine
nasıl haber verdin ailene söyledinmi anlatsana

ben normalde 1 inde hasta olmam lazımdı...dün yaptım yani 3. ünde çift çizgi net çıktı kızlar... çok şaşırdım... ya birde ben bu ay hiç ihtimal vermediğim için fitil ve vajinal mantar kremi kullanmıştım enjektörle içine bırakılanlardan acaba bir yan etkisi olmuşmudur...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

gerçekten eşinin sperm sayısı çok düşük rabbimin mucizesi işte ...allah o mücizeyi bizede yaşatsın....

Peki da daha yapmıcam :umursamaz: beklicem salıyı artık yazık test paralarına zaten :roflol: bide eşimden gizli gizli alıp yapmaya çalışıyom çakmasın diye :roflol: aslında birazda ilaçlarımı almadım ve son ana kadar almak istemiyorum son ümit diye.Ama ilaçta eczanede yok yani sipariş üzerine gelecek falan filan eğer adet olursamda ilacımı yetiştirememekten korkuyorum

esram doktora ne zaman gideceksin

şimdi moral bozmanın zamanımı esram ...hemen buldun dert yapacak bişey helal olsun valla,:mymeka:yok canım hiç bişey olmamıştır merak etme sen

canım valla özel bişey yapmadım... idrar testinde çift çizgi görünce koştum eşime dedimki inanmayacaksın ama hamileyim oda hadi canım dedi... vallahi dedim gel bak sende... neyse geldi baktı inanamdı kucakladı... tabi saat 7 bu arada annemi aradım kardeşim çıktı dedim hamileyimm... oda şok oldu yani şokun etkisiyle ne yaptığımı bilemedim... saat 9 oldu eşim beni hemen hastaneye götürdü kan tahlili verdik 1 saat sonra sonuc pozitifti... ve eşim iş için acil il dışına gitmesi gerekiyordu 12 de uçağı kalktı...mafoldumben mafoldumben mafoldumben yani sevincimizi yaşayamadık... annemde kardeşimde il dışında onlarlada yaşayamadım... sitede bozuktu sizlerlede paylaşamadım...mafoldumben

eşim pazartesi gelecek.. annemde salı... ozaman ne olacak onu bilemiyorum...

esracım hiç kendine kuruntu yapma dinlenme bak o ilaçların kötü etkisi olsa
hamile kalmazdın zaten hem 3 gün olmasına rağmen kan değerin çok yüksek çıkmış canım
rahat ol kendini dikkat et ağır işler ani hareketler yapma ayağını sıcak tut
sevdacım sende merak etme ben geçen ay ilaçları almaya gittiğimde eczanede ilaç yoktu
depodan getirttiler bulursun yetişir merak etme

Ya esram doktora gitmen gerek biz ne desek boş ama moral bozma mucizevi şekilde hamişsin o jellermi bişey yapcak düşünsene Rabbim onu korur

ayy demek ailen il dışında eşinde gitti lsun be esram biz varızzz bakk opuyorumnanaktan ikiside gelecekmiş yakında doya doya şenlenirsiniz bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…