aşkolsun tatlım biz niye varız bilgilerimizi paylaşmak için. ben 3 ay kullandım vitamin niyetine ye
kızlar eşim geldi öptüm siziii.....
merhaba canim,nasilsin?benimki yine husran,ama simdilik,insallah en kisa zamanda hamis kaliriz hayirlisiyla.mucadeleye devam
selam kızlarrrr
beni çok merak etmişsiniz kusura bakmayın giremedimm moral bozukluğundan mafoldumben olmadı kızlar olmadı sonuç 2 çıktı salı akşamı iş çıkışı yaptırdım bekleyemedim daha fazla..beklememe de gerek kalmamış zaten..mafoldumben çok kötü oldum ağladım odaya kapandım ama elden ne gelir eşimi daha fazla üzmek istemedimmm onu kırmadım bugünde dışarı çıktık eşim ısrar etti açılalım diye (ikimizde işe gitmedik bugün)
BAzen okadar kötü oluyorumki sorumsuz anne babaları görünce,hastaneler tıklım tıklım kürtaj için gelenlere,dışarda soğukta bebeklerini kullanarak dilenenlereee...nedenn diyorummm nedennn bizler bu kadar isterkenn Rabbim vermiyorsunda bunlara veriyosunn mafoldumben Rabbimden sual sorulmaz ama insan sormadan yapamıyor okadar uğraş çaba boşa gidiyorrr kolay mı...
kedersizimm sende adet olmuşsun inşallah bi dahakine güzel haberler verirsin..Ben adet olmadım ilaçlar geciktiricek sanırım bilmiyorum neden olmadım..Yarın bugün olurum galiba..
İnşallahh ipeğimm sen güzel haberler verirsin
selam kızlarrrr
beni çok merak etmişsiniz kusura bakmayın giremedimm moral bozukluğundan mafoldumben olmadı kızlar olmadı sonuç 2 çıktı salı akşamı iş çıkışı yaptırdım bekleyemedim daha fazla..beklememe de gerek kalmamış zaten..mafoldumben çok kötü oldum ağladım odaya kapandım ama elden ne gelir eşimi daha fazla üzmek istemedimmm onu kırmadım bugünde dışarı çıktık eşim ısrar etti açılalım diye (ikimizde işe gitmedik bugün)
BAzen okadar kötü oluyorumki sorumsuz anne babaları görünce,hastaneler tıklım tıklım kürtaj için gelenlere,dışarda soğukta bebeklerini kullanarak dilenenlereee...nedenn diyorummm nedennn bizler bu kadar isterkenn Rabbim vermiyorsunda bunlara veriyosunn mafoldumben Rabbimden sual sorulmaz ama insan sormadan yapamıyor okadar uğraş çaba boşa gidiyorrr kolay mı...
kedersizimm sende adet olmuşsun inşallah bi dahakine güzel haberler verirsin..Ben adet olmadım ilaçlar geciktiricek sanırım bilmiyorum neden olmadım..Yarın bugün olurum galiba..
hayırlısı olsun canım ben geçen ay oluruna bırakmıştım aklımdanda sildim hiç takılmıyorum artık neden olmuyo diye ayın 8-9 gibi adet olucam eşimin isteği üzerine doktora tekrar gidicem kendimi okadar güçlü hissettim ki arkadaşım yeni doğum yapmıştı 3-4 aylık falan geçen gittim gördüm bebeği gidemiyordum gitti rabbim bizede nasip edecek inşallah onunda bu tedavi ile olmuştu bebeği bakalım hayırlısıyla darısı bize....
tabii ki,esim de ,ben de hep hayirlisini diliyoruz ALLAHTAN.dusunmemekle inan en dogrusunu yapiyorsun,calis hic dusunme ,esinle birlikteliyin tadini cikar,her sey olucagina varir,yeter ki,dualarimizi eksiltmeyelim.arkadasinin cocugu da hayirli ugurlu olsun,tum bebek isteyenlere RABBIM nasib etsin hayirlisiyla.:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis
aynen öyle yapıyodum öbür türlü görev gibi geliyo birliktelik ismesende yapmak zorundasın o zaman kötü şimdi öğle değil o niyetlede beraber olmuyorum hayırlısı artık
cok dogru soyledin,ben de usandim,bu ne ya gorev gibi?dusunmeden olmak en iyisi
aynen öyle canım rabbim ol derse zaten olur ben inanıyorum buna hayırlısı
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar size hoşçakalın görüşmek üzere
selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?