Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlarrrr
beni çok merak etmişsiniz kusura bakmayın giremedimm moral bozukluğundan mafoldumben olmadı kızlar olmadı sonuç 2 çıktı salı akşamı iş çıkışı yaptırdım bekleyemedim daha fazla..beklememe de gerek kalmamış zaten..mafoldumben çok kötü oldum ağladım odaya kapandım ama elden ne gelir eşimi daha fazla üzmek istemedimmm onu kırmadım bugünde dışarı çıktık eşim ısrar etti açılalım diye (ikimizde işe gitmedik bugün)

BAzen okadar kötü oluyorumki sorumsuz anne babaları görünce,hastaneler tıklım tıklım kürtaj için gelenlere,dışarda soğukta bebeklerini kullanarak dilenenlereee...nedenn diyorummm nedennn bizler bu kadar isterkenn Rabbim vermiyorsunda bunlara veriyosunn mafoldumben Rabbimden sual sorulmaz ama insan sormadan yapamıyor okadar uğraş çaba boşa gidiyorrr kolay mı...

kedersizimm sende adet olmuşsun inşallah bi dahakine güzel haberler verirsin..Ben adet olmadım ilaçlar geciktiricek sanırım bilmiyorum neden olmadım..Yarın bugün olurum galiba..
ınşallahh ipeğimm sen güzel haberler verirsin

merhaba canim,nasilsin?benimki yine husran,ama simdilik,insallah en kisa zamanda hamis kaliriz hayirlisiyla.mucadeleye devam

hayırlısı olsun canım ben geçen ay oluruna bırakmıştım aklımdanda sildim hiç takılmıyorum artık neden olmuyo diye ayın 8-9 gibi adet olucam eşimin isteği üzerine doktora tekrar gidicem kendimi okadar güçlü hissettim ki arkadaşım yeni doğum yapmıştı 3-4 aylık falan geçen gittim gördüm bebeği gidemiyordum gitti rabbim bizede nasip edecek inşallah onunda bu tedavi ile olmuştu bebeği bakalım hayırlısıyla darısı bize....

bende geçen gece sabaha kadar ağlayıp bunları düşündüm rabbim isyan olarak görmesin sadece içimi döktüm hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah çünki ben biliyorum bizi sınıyo ve isyan etmediğimizi bilincede bebişlerimizi verecektir bize....

canim ya,cok uzuldum,simdi ne desem ne yazsam bos.bildigin gibi ben de 18 gun gecikmeden sora ustelik testte silikte olsa 2.cizgiyi gordukten sora adet oldum,bir an cok yikildim,dunyam karardi,ama nedense icime yeni bi umut dogdu,tam baska seyler-bu ay ne yapa bileceyimi dusundum,eslerimiizi de kendimizi de yipratmanin bi anlami yok,kalben inanarak mucadeleye devam gerek,su an uzulmek bize en son lazim olan bi sey,psikolojimizin normal olmasi gerek.seni cok iyi anliyorum,ama bitanem nolur uzulme,yeni bi seyler arastiralim,oyrenelim,insallah bi gun bizim de ALLAHTAN guzel payimiz gelecek insallah.ben buna tum kalbimle inaniyorum,sen de inan ne olur,ALLAH korusun defalarca sona kadar da gelip dusuk yapanlar var,bebeyini kucagina alipta doyamadan erken kaybedenler var,bence o daha kotu,onuncin bu gunume sukredelim,mukafatini RABBIM verecek,hic uzme o tatli canini,esin de seni oyle gorup kim bilir ne kadar uzgundur.
canim,her sey duzelecek,buna inan,soylediklerimi bi daha dusun.:Saruboceq::Saruboceq:

tabii ki,esim de ,ben de hep hayirlisini diliyoruz ALLAHTAN.dusunmemekle inan en dogrusunu yapiyorsun,calis hic dusunme ,esinle birlikteliyin tadini cikar,her sey olucagina varir,yeter ki,dualarimizi eksiltmeyelim.arkadasinin cocugu da hayirli ugurlu olsun,tum bebek isteyenlere RABBIM nasib etsin hayirlisiyla.:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

aynen öyle yapıyodum öbür türlü görev gibi geliyo birliktelik ismesende yapmak zorundasın o zaman kötü şimdi öğle değil o niyetlede beraber olmuyorum hayırlısı artık

Alıntı:
sevdanehri54 kullanıcısından alıntı
selam kızlarrrr
beni çok merak etmişsiniz kusura bakmayın giremedimm moral bozukluğundan olmadı kızlar olmadı sonuç 2 çıktı salı akşamı iş çıkışı yaptırdım bekleyemedim daha fazla..beklememe de gerek kalmamış zaten.. çok kötü oldum ağladım odaya kapandım ama elden ne gelir eşimi daha fazla üzmek istemedimmm onu kırmadım bugünde dışarı çıktık eşim ısrar etti açılalım diye (ikimizde işe gitmedik bugün)

BAzen okadar kötü oluyorumki sorumsuz anne babaları görünce,hastaneler tıklım tıklım kürtaj için gelenlere,dışarda soğukta bebeklerini kullanarak dilenenlereee...nedenn diyorummm nedennn bizler bu kadar isterkenn Rabbim vermiyorsunda bunlara veriyosunn Rabbimden sual sorulmaz ama insan sormadan yapamıyor okadar uğraş çaba boşa gidiyorrr kolay mı...

kedersizimm sende adet olmuşsun inşallah bi dahakine güzel haberler verirsin..Ben adet olmadım ilaçlar geciktiricek sanırım bilmiyorum neden olmadım..Yarın bugün olurum galiba..
ınşallahh ipeğimm sen güzel haberler verirsin

canim ya,cok uzuldum,simdi ne desem ne yazsam bos.bildigin gibi ben de 18 gun gecikmeden sora ustelik testte silikte olsa 2.cizgiyi gordukten sora adet oldum,bir an cok yikildim,dunyam karardi,ama nedense icime yeni bi umut dogdu,tam baska seyler-bu ay ne yapa bileceyimi dusundum,eslerimiizi de kendimizi de yipratmanin bi anlami yok,kalben inanarak mucadeleye devam gerek,su an uzulmek bize en son lazim olan bi sey,psikolojimizin normal olmasi gerek.seni cok iyi anliyorum,ama bitanem nolur uzulme,yeni bi seyler arastiralim,oyrenelim,insallah bi gun bizim de ALLAHTAN guzel payimiz gelecek insallah.ben buna tum kalbimle inaniyorum,sen de inan ne olur,ALLAH korusun defalarca sona kadar da gelip dusuk yapanlar var,bebeyini kucagina alipta doyamadan erken kaybedenler var,bence o daha kotu,onuncin bu gunume sukredelim,mukafatini RABBIM verecek,hic uzme o tatli canini,esin de seni oyle gorup kim bilir ne kadar uzgundur.
canim,her sey duzelecek,buna inan,soylediklerimi bi daha dusun.

Alıntı:
sevdanehri54 kullanıcısından alıntı
selam kızlarrrr
beni çok merak etmişsiniz kusura bakmayın giremedimm moral bozukluğundan olmadı kızlar olmadı sonuç 2 çıktı salı akşamı iş çıkışı yaptırdım bekleyemedim daha fazla..beklememe de gerek kalmamış zaten.. çok kötü oldum ağladım odaya kapandım ama elden ne gelir eşimi daha fazla üzmek istemedimmm onu kırmadım bugünde dışarı çıktık eşim ısrar etti açılalım diye (ikimizde işe gitmedik bugün)

BAzen okadar kötü oluyorumki sorumsuz anne babaları görünce,hastaneler tıklım tıklım kürtaj için gelenlere,dışarda soğukta bebeklerini kullanarak dilenenlereee...nedenn diyorummm nedennn bizler bu kadar isterkenn Rabbim vermiyorsunda bunlara veriyosunn Rabbimden sual sorulmaz ama insan sormadan yapamıyor okadar uğraş çaba boşa gidiyorrr kolay mı...

İnşallahh ipeğimm sen güzel haberler verirsin

canim,her sey duzelecek,buna inan,soylediklerimi bi daha dusun.

aynen öyle canım rabbim ol derse zaten olur ben inanıyorum buna hayırlısı

ben de tum kalbimle inaniyorum,veren ALLAH bi gun bizi de sevindirecek insallah.bu arada tedaviyi de boslamamak gerek,bu ay ben yumurtalarimi duzenli kontrol etmeyi dusunuyorum hayirlisiyla ve bal tarcin corekotu uygulaya basliycam hayirlisiyla,insallah cok guzel sonuc alirim.

canım benim yaa ne kadar zor bir durum çok iyi anlıyorum seni... biz sana ne kadarda üzülme desek biliyorum üüzleceksin elde değil bende 2. negatif sonucu aldığımda dünyam başıma yıkılmıştı sanki koridorda bir sandalyede oturup ağladık eşimle ..ordaki herkes bizimle beraber ağlıyor..eşimle bir süre kala kalmıştık orda çok kötüydü şimdi yine o anı hatırladım ve yine ağlıyorummafoldumben
insan kendini o anda boşlukta hisediyo ama inan en fazla 1 hafta sürüyor
sonra tekrar ayağa kalkıp daha bir güçlü oluyorsun...
pes etmek yok hayatta ne mucızeler oluyor,inanıyorumki bizimde en caresiz anımızda içimizde kanımızda yetişecek bebeişlerimiz olacak buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…