Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa çok güzel bir hikaye çok hoşuma gitti ama böyle dostlular varmı kız sanmıyorum bilmiyorumkismile

kızlar yarın sabah teyzemlere gidecem haberiniz olsun dedim. sonra nerde bu kedersiz diyip beni merak etmeyin dedim bayanssulusmile

kızlar beni merak eden sadece sevdanehrı mıs bıde bas saglıgı dıleyende sevdanehri bıde nevbahar uzuldummm yaaaa ben gecmıse baktı mmm sadece onları gorduuuüm ben bu ara gıremıyorummm evde devamlı KURA'NI KERıM okunuyyooo sızı cok özlediimmm hepinızii kucakk dolusu öpüyoruummm iyi gecelerrrsenağlama

canim ya insan ne diyebilir ki boyle dostluga
kelimelerin bittigi yer dostluk

sagol canim,uzulme,artik ben de uzulmuyorum cunki bu bizimcin bi imtihan,insallah RABBIMIN IZNIYLE bu imtihandan yuzu ak,alni acik cikicaz,sadece sabirla ve bol-bol dua ederek.VEREN ALLAHA KURBAN OLUYUM,BI GUN HAYIRLISIYLA BIZE DE VERICEK.

ya canim inan gercekten cok uzuldum
cunku ben bizi bir savasta ve bizleride savasci olarak goruyourm
ben cevremde hamile haberi olunca sevinmiyorum ama burdaduyunca yasasin bir kisi daha kazandi
evet sabretmeliyiz ama bu cok zor
ben rzabbime isyan etmek istemiyorumama bukadarinida kaldiramiyorum
neden benim arkadaslarim ve ben yani bizler neden anne olamiyoruz ki

günaydın sevdacım ağlattın beni sana çok fazla teselli sözü yazmak istemiyorum onu bile kaldıramıyo
insan biliyorum hakkında hayırlısı olsun canım..kedersizim seninde canın sağolsun inşallah bir dahaki ay
ftsedp canım kusura bakma haklısın ben atlamışım başınız sağolsun geride kalanlara uzun ömür versin rabbim... nevbahar hikayelerini çok beğendim canım

sevdacım şimdi sana okadar çok teselli vermek yanında olmak sarılmak hatta birlikte ağlamak isterdim... ama şuan ne diyeceğimi kelimelerimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum... çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: ama şuan sana ve diğer arkdaşalarıma dua etmekten başka yapacğım hiçbişey yok... İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu daha güçlü olursun.. ve bidahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın canımm... ama kendini toparla lütfen eşinin ve senin canınız sağolsun..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, ftsedp

ftsedp canım başınız sağolsun... toparlayabildinmi kendini azda olsa....

canım ben sana yazmıştım ama sanırım okumamışsın... inan biz herzaman burda birbirimizi merak ediyoruz... senide çok merak ettik... biran önce aramızda seni görmek dileğiyle...

iyi yürekli etipuf bizim için yapacağın en güzel şeyi yapıyosun dua ediyosun daha ne olsun canım benim
inşallah allah sanada çok kolay bir doğum nasip etsin hayırlı sağlıklı evladın olsun

kızlar günaydınnn
nasılsınız geçmişi okuyordum dün kedersiz çok güzel bi şaka yapmış.Allahım inşallah tez zamanda gerçek kılar da dökdüre dökdüre oynarız

iyiyiz sisi sen nasılsın kedersiz çok heyecanlndırdı bizi evet

bende iyiyim canım sizin güzel haberleriniz heyecanla bekliyorum..... dualrım hepsizle çok fazla topiğe ugrayamasamda aklımdasınız.4 haftaya kadar işden ayrılcam o yüzden işleri toparlıyorum rapor tutuyorum

bende iyiyim canım sizin güzel haberleriniz heyecanla bekliyorum..... dualrım hepsizle çok fazla topiğe ugrayamasamda aklımdasınız.4 haftaya kadar işden ayrılcam o yüzden işleri toparlıyorum rapor tutuyorum

kaç aylık oldun canım sen doğum izninmi başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…