Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim ben hala adet olmadım ilaçlardan sanada böyle olmuşmuydu aslında bikaç gündür tam olucam diyorum ama olmuyo kist falan olmuş olsam gecikme olurmu acaba

ipeğim ben hala adet olmadım ilaçlardan sanada böyle olmuşmuydu aslında bikaç gündür tam olucam diyorum ama olmuyo kist falan olmuş olsam gecikme olurmu acaba

canım bana doktor aşılama tutmazsa normal adet tarihinden 5-6 günönce adet olursun demişti ben geçen ay aşılamamının 14.günü adet oldum erken oldum yani ama kist falan olurmu veya geciktirirmi hiç bilmiyorum

arkadaşlar hepinize merhabalar...nasıllar mış benim canım dostlarım.....

ETıPUFUM GEÇMıŞ OLSUN CANIM ıNŞALLAH ÖNEMLı BıRŞEY YOKTUR.....

ftsdep canım biz yazdık başsağlığı mesajı sen görmemişsin demekki hiç unuturmuyuz...canım...tekrar başın sağolsun...allah sabır versin.....

ıPEĞıM SEN NE DURUMDASIN....HERŞEY YOLUNDADIR ıNŞALLAH.....

bulutçum etipuf hastamıymış benim gözümden kaçtı herhalde geçmiş olsun
ben iyiyim şimdilik ters giden bir şey yok bakalım hayırlısı olur inşallah

SİSİ canım sen de derlerya tek nefeste kurtul diye...rabbim inşallah çok uğraştırmadan hayırlı doğumlar nasip etsin...bizlerede o günleri yaşatsın....

SEVDA canım sana hiçbirşey yazamıyorum çok iyi anlyorum senin durumunu ...bu günleri atlatıp ...gün gelecek hiç yaşamamış gibi olacaksın bebeğine kavuştuğun gün...inşallah o günlerde çok yakındadır....bellimi olur bebeğin süpriz yapar diğer ay kendiliğinden gelir...çok arkadaşımız öyle hamile kaldı...onun için pes etmek isyan asla etmek yok...rabbime sığınacaksın bol dua edeceksin...hepimiz..
en kısa zamanda kavuşacağız yavrularımıza.....inşallahhhhhhh
Adete gelince o ilaçlardan oluyor canım bendede olmuştu....tedavinden sonra bende önce bekledim kendiliğinden olsun 15 gün...olmadı bu sefer doktorum farlutel diye bir ilaç verdi onu içtim yine olmadım ...aradan 4 gün geçti ilaç bittikten sonra oldum...bende kist filan oluşmamıştı...ultrasona koydu..kan birikmesi var dedi ilaçla atarsın ...korkma dedi....ve hatta bende o zaman adet sırasında aff edersiniz et parçası gibi birşeyde gelmişti...

canım bunları anlatıyorumki yaşarsan tedirgin olma diye....veee sonra herşey normale dönüyor....

sağol bulutcum bende de sanırım kan toplandı şişkinlik ağrım var ve içimde hareketlenmeler var ama bir türlü olamadım bakalım olmazsam hafta sonu doktora giderim

sevdam git canım ben ilacı geç kullandım o kadarda geç adet gördüm...sonuçta bebek yok riskli bir durum olmadığına göre ....ilaç versinde biran önce adt gör...çalışmalara başla....tamammı canım....

saol cnm ALLAH razı olsuuunnnn

ALLAH razı olsun cnm kımseye boyle acı yasatmasınnn

nevbahar gülüm nerden bulursun ki böyle şeyleri süper ben bunu ilk dinlediğimde ağlamışttım kızlar bilirmisiniz bilmem ama bunu dinlemek için gogle den iki arkadaş yazsanız çıkıyo hemen dinlemek okumakdan daha güzel oluyooo

kızlar ben çıkıyorummmm annemlere gıdıcemm bekledımmm kımse gelmedııı şimdiden hepppiiniiiziii kucak dolusuuu öpüyoruuummmm beni unutmayıınnnnnn sakınnnn tamammmopuyorumnanaktan

alıştım cnm. ev nedir ki bi yatak bi koltuk. burdaki düzenede alıştık çok şükür.
şöle bi geçmişe baktım da şimdi, cnm üzülme. biz ne badireler atlattık. içimiz gidiyor her ay. ama çok şükür ki yalnız değiliz, eşlerimiz var, kk var. yeterki umut olsun. umut fakirin ekmeği der babam. umutsuz olmaz insan. inşallah deyip bekliycez

afiyet olsun sana bu arada.
benim evde net yok. anneme gelince burdan bakıyorum size ama vakit olmuo pek. günler de kısa olunca zaman hemen geçio.

sağol canımm evet zamanını beklicez birgün bizimde bebişlerimiz olacak inş.
demek evde yok net o yüzden herzaman giremiyosun olsun arada birde olsa uğra iyi olduğunu bilelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…