Bende öyle ne iş yapıyorum ne gezdiğim konulara kendimi verip okuyorum
sıkıntılıyım çok şu sonucu bir an önce öğrensem olumlu yada olumsuz
kasma şimdiden kendini canım ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek o yüzden üzme kendini ve olumlu düşün motive et kendini ve zamanını bekle eyvahedigeldismile elimizden dua etmekten başka birşey yok canım..
Hastaneye giderken test vermek için kalp atışlarımdan başka hiçbir ses duymuyodum aklıma gelen tüm duaları okuyarak gittim elimi karnıma koydum ve orada olması için dua ettim bilmiyorumkismile ama zamanı değilmişşş işte ama senden ümitliyim bu sefer yüzün gülecekk hayırlısı ile canım olumunekankayizsmile
hayırlısı neyse o olsun diyorum ama kendimi dinliyorum sürekli senden çok ümitliydim onun için çok üzüldüm sen ve kedersiz çok yakın bi zamandaymış gibi geliyo bana
ben 5. Günümde aslında tutmadığını hissettim hatta o akşam çok ağladım nasıl anladın derseniz bilmiyorum 5.güne kadar rahmimde eşinme vardı yer arama gibi o kayboldu sonra işte oanda anladım tutmadığını hatta eşime söyledim nasıl anlaşılcak testi madem 13.günde neden veriyolar demekki anlaşılcak birşey değil dedi oda haklı ama işte içimi ben biliyorum..bende kendimden çok ümitliydim açıkçası o yüzden baya bir hayal kırıklığı yaşadım..ama sen daha farklıyım diyorsun değilmi insan birşeyleri hissediyo sanki yani bu diğerleri gibi olmayacak gibi geliyo sana öyle değilmi guclubacismile
evet gerçekten çok yıpranıyoruz ve artık hiçbirşeye tahammülüm olmadığını görüyorum..insanlar beni arayıp ya olur üzme kendini bak benim nasıl oldu gibi başlayan sözlerine bile tahammülüm kalmamış artık..dün akşam kaynanam telefonda bağırıyo "üzmesin kendini sanki 10 yıllık evliler olur "diye bunu bile kötü anlayabiliyorum artık
hislerimiz aynı canım hayırlısını iste dedikleri an tüylerim diken diken oluyo sanki biz farklı diyomuşuz gibi geçen tedavide çevremdeki herkesten nefret etmiştim onun için bu seferkini kimseye söylemedim siz biliyosunuz bir tek annem bile bilmiyo kafamda çok rahat normal yolla hamile kalan korunmayı bırakınca kimseye haber vermiyo hamile kalınca söylüyo bizimde onlardan bir farkımız yok hamile kalınca saklıcak değiliz ya o zaman öğrenirler
kedersiz geçmişi okuyo sanırım
canım başın saolsun mekanı cennet olsun ...ölümlü dünya işte ,hepimiz peşlerinden gidecez
ftesdp nerelerdesin canım özletme kendini
iyi oku ftesdp hepimiz sana baş sağlığı dilemişiz ama bakıyorumda mesajlarımızı okumamışsın :mymeka:kızlar beni merak eden sadece sevdanehrı mıs bıde bas saglıgı dıleyende sevdanehri bıde nevbahar uzuldummm yaaaa ben gecmıse baktı mmm sadece onları gorduuuüm ben bu ara gıremıyorummm evde devamlı KURA'NI KERİM okunuyyooo sızı cok özlediimmm hepinızii kucakk dolusu öpüyoruummm iyi gecelerrrsenağlama
yakında gerçekten hamileyim diyecem size inşşguclubacismilekızlar günaydınnn
nasılsınız geçmişi okuyordum dün kedersiz çok güzel bi şaka yapmış.Allahım inşallah tez zamanda gerçek kılar da dökdüre dökdüre oynarız
canım benim inşallah o hislerin en yakın zamanda gerçekleşir RABBİM daha fazla bekletmesin bizleriHayrılısı ne ise o olsun diyorum ama kendimide sürekli dinliyorum zaman azaldıkça heyecan bastı sen benden ümitlisin bende senden çok ümitliydim çok üzüldüm onun için ama biliyorum sen ve kedersiz çok yakın zamanda haber vericeksiniz
Ooo topiğin gülü gelmiş hoşgelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?