Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Bende öyle ne iş yapıyorum ne gezdiğim konulara kendimi verip okuyorum
sıkıntılıyım çok şu sonucu bir an önce öğrensem olumlu yada olumsuz

Bende öyle ne iş yapıyorum ne gezdiğim konulara kendimi verip okuyorum
sıkıntılıyım çok şu sonucu bir an önce öğrensem olumlu yada olumsuz

kasma şimdiden kendini canım ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek o yüzden üzme kendini ve olumlu düşün motive et kendini ve zamanını bekle eyvahedigeldismile elimizden dua etmekten başka birşey yok canım..

hastaneye giderken test vermek için kalp atışlarımdan başka hiçbir ses duymuyodum aklıma gelen tüm duaları okuyarak gittim elimi karnıma koydum ve orada olması için dua ettim bilmiyorumkismile ama zamanı değilmişşş işte ama senden ümitliyim bu sefer yüzün gülecekk hayırlısı ile canım olumunekankayizsmile

hayırlısı neyse o olsun diyorum ama kendimi dinliyorum sürekli senden çok ümitliydim onun için çok üzüldüm sen ve kedersiz çok yakın bi zamandaymış gibi geliyo bana

hayırlısı neyse o olsun diyorum ama kendimi dinliyorum sürekli senden çok ümitliydim onun için çok üzüldüm sen ve kedersiz çok yakın bi zamandaymış gibi geliyo bana

ben 5. günümde aslında tutmadığını hissettim hatta o akşam çok ağladım nasıl anladın derseniz bilmiyorum 5.güne kadar rahmimde eşinme vardı yer arama gibi o kayboldu sonra işte oanda anladım tutmadığını hatta eşime söyledim nasıl anlaşılcak testi madem 13.günde neden veriyolar demekki anlaşılcak birşey değil dedi oda haklı ama işte içimi ben biliyorum..bende kendimden çok ümitliydim açıkçası o yüzden baya bir hayal kırıklığı yaşadım..ama sen daha farklıyım diyorsun değilmi insan birşeyleri hissediyo sanki yani bu diğerleri gibi olmayacak gibi geliyo sana öyle değilmi guclubacismile

Hayrılısı ne ise o olsun diyorum ama kendimide sürekli dinliyorum zaman azaldıkça heyecan bastı sen benden ümitlisin bende senden çok ümitliydim çok üzüldüm onun için ama biliyorum sen ve kedersiz çok yakın zamanda haber vericeksiniz

sen güzel haber ver ilk önde canım peşinden inşallah bizde gelirizzz :Saruboceq: :Saruboceq:
birşeylerle meşgul ol devamlıki düşünmye vakit bulma bu olayı bence daha çok rahatlarsın gibime geliyo..

bizde de aynı konu olmuştu benim eşimde aynı seninki gibi doktor bilmiyomu yani demişti ama ben salı günü test yapıcaktım cumartesi hissettim olmadığını o gün 3 saat aralıksız ağlamıştım ve pazartesi adet oldum şimdi bunda çok farklı diğer ikisine benzemiyo onlarda birbirine benziyodu aşılama sonrası yaşadıklarım bu diyorum ya çok sağlam tuttu yada en başında hiç tutmadı ondan böyleyim aksi gibi bu sefer tuttu tutmadı gibi bi hissimde yok bakalım bekleyip görücem

Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz hepimiz çok yıpranıyoruz bu yolda
buradaki herkesi nrabbim bekletmeden muradını versin sizlerin haberini almakta beni çok çok mutlu eder

evet gerçekten çok yıpranıyoruz ve artık hiçbirşeye tahammülüm olmadığını görüyorum..ınsanlar beni arayıp ya olur üzme kendini bak benim nasıl oldu gibi başlayan sözlerine bile tahammülüm kalmamış artık..Dün akşam kaynanam telefonda bağırıyo "üzmesin kendini sanki 10 yıllık evliler olur "diye bunu bile kötü anlayabiliyorum artık

hislerimiz aynı canım hayırlısını iste dedikleri an tüylerim diken diken oluyo sanki biz farklı diyomuşuz gibi geçen tedavide çevremdeki herkesten nefret etmiştim onun için bu seferkini kimseye söylemedim siz biliyosunuz bir tek annem bile bilmiyo kafamda çok rahat normal yolla hamile kalan korunmayı bırakınca kimseye haber vermiyo hamile kalınca söylüyo bizimde onlardan bir farkımız yok hamile kalınca saklıcak değiliz ya o zaman öğrenirler

en iyisini yapmışsın canım bazen insan kendi ailesine bile tahammül edemiyo hele ki tedavi aşamasındayken..zaten hormonlar altüst olmuş durumda oluyo en ufak söz yada davranış üzüyo insanı bizi bizden başka anlayan olmaz..bilmiyorumkismile en iyisi kimsenin bilmemesi dediğin gibi olursa hamileyim dersin direk olmazsada bu konuşmalara maruz kalmazsın öyle değilmi canım

canım başın saolsun mekanı cennet olsun ...ölümlü dünya işte ,hepimiz peşlerinden gidecez

ftesdp nerelerdesin canım özletme kendini

iyi oku ftesdp hepimiz sana baş sağlığı dilemişiz ama bakıyorumda mesajlarımızı okumamışsın :mymeka:

kızlar günaydınnn
nasılsınız geçmişi okuyordum dün kedersiz çok güzel bi şaka yapmış.Allahım inşallah tez zamanda gerçek kılar da dökdüre dökdüre oynarız
yakında gerçekten hamileyim diyecem size inşşguclubacismile
canım benim inşallah o hislerin en yakın zamanda gerçekleşir RABBİM daha fazla bekletmesin bizleri

Ooo topiğin gülü gelmiş hoşgelmiş

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

etipuf hastaneye gidecem diye bir mesaj yazmış kızlar, sanırım daha gelmedi merak ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…