Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbim bizede nasip eder inşallah ben çıkıyorum canım iyi akşamlar görüşürüz inşallah herşey güzel olur kavuşuruz bebişlerimize....

rabbim bizede nasip eder inşallah ben çıkıyorum canım iyi akşamlar görüşürüz inşallah herşey güzel olur kavuşuruz bebişlerimize....

iyi akşamlar canım. inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz. bazen bunu kimin için istediğimi bile bilmiyorum. kendim için mi insanları susturmak için mi?

iyi akşamlar canım. inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz. bazen bunu kimin için istediğimi bile bilmiyorum. kendim için mi insanları susturmak için mi?

rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin elalemin ağzı torba değilki büzesin onlar gene konuşacak bişey bulurlar merak etme takma sen stres yapma sadece dua edebiliyoruz.tedbir bizden taktir rabbimden biz elimizden geleni yapıyoruz taktirde rabbimden hayırlısı...

sevdam tedaviye hemen başlamam mümkün değil birikmiş kuruş paramız yok mağlum ev aldık o yüzden en az 2 sene daha bekliyecem ..akşam o haberi bende izledim ne kadar sorumsuz anne babalar var bunlara anne baba bile demek istemiyorum kötükedihüso kötükedihüso

saçı dökülmüş bi insana sen neden kelsin, allaha şükür benim de saçlarım çok gür denilebilir mi?
ya da bi uzvu olmayan insana...senin neden elin yok maşallah benim elimde çok güçlü denilir mi?
insanların bize yaptığı bu kadar acımasızca bişey....
hiç evlenmemiş bi arkadaşıma da sürekli evlilik bahsi açıyo bu cahil insanlar. yok neden evlenmedin, düşünüyomusun, kimseyi beğenemedin mi... size ne yaaaa. rahat bırakın şu insanları...
tek silahım dua...

tuyaneda hiç belli olmaz canım belkide hamilesindir zaten hep öyle olmuyormu hiç beklenmediği anda geliyor sıpalar :ecrin_bebek:

tuyaneda hiç belli olmaz canım belkide hamilesindir zaten hep öyle olmuyormu hiç beklenmediği anda geliyor sıpalar :ecrin_bebek:

canım valla bilmiyorum heveslenmek istemiyorum.yoktor çünki olmuyo kabullendim ben aklımdan tamamen attım o fikri genede hayırlısı rabbim ol derse olur...

nevo bu insanlar herzaman ve heryerde oluyorlar maalesef mesela geçenlerde bizim komşunun gelini doğum yaptı ben kaynanam ve eltim bebeği görmeye gidelim dedik hediyelerimizide almışız tabi o kadar cahil insanlarki biz eve girer girmez hemen evin küçük gelini bebeği aldığı gibi apar topar çıkardı odadan ben okadar üzüldümki bende sanıyorumki bebeği getirip kucağıma verecekler sevmem için ama nerdee böyle insanlara ne denilir bilmiyorum zaten kaynanamda çok kızdı toplam 5 dakka oturmadık hemen kalktık eve geldik

rabbim ummadığın yerden kapılar açsın....rahmet kapıları....seni ummadığın anda sevindirsin inşallah...belli mi olur...

haklısın canım banada neden çocuğun yok düşünmüyomusun?eşinmi istemiyo?bilmem ne bir sürü gereksiz soru çocuk yapta bebek sevelim falan bende çok meraklıysan kendin doğur sev diyorum.benim çocuğumdan sanane diyorum susturuyorum asilik yapıyorum biliyorum ama napıyim yumuşak olsam ardı arkası kesilmiyo soruların

iyi yapmışsınız haketmişler. Çok üzgünüm çoook :tomato:
Allah büyük son gülen iyi gülermiş...

üzülme canım rabbim bi kapı açar inşallah belkide bebişin 2sene bekletmez seni gelir birden sevindirir sizi o bebiği alıp giden densizide takma kafana görmemişin oğlu olmuş hesabı önemseme banada oluyo olmuyo değil ama takmıyorum acizmişim gibi bakıyo bana içimi acıtmaya çalışıyo ama inadına dik duruyorum.sende öyle yap canım benim...

inadına dimdik ayakta olmalıyız bence de...eşlerimize daha sıkı sarılmalıyız...
tuyaneda canım sana da iyi geceler...kendine iyi bak...

ya ne kadar iyi bir insansın inan duygulandım okurken annem geldi aklıma...o kadar şefkat hiseetim allah razı olsun canım ne muradın varsa versin kaç gündür yazıyorum kimse cvp yazmıyordu demek sen olacakmışsın o iyilik sever..peki senin problemin ne bende seninle dertleşmek isterim..ve bişey sorucaam...yumurtalığın çatlamamsını dr anlamalıydı dimi aşılamadan önce bakmalımıydı ve şu an 3. aşılamam için az bi sürem kaldı adet olmamı bekliyorum geçen ay cyclo verdi o bitti şimdi adetimi bekleyip olunca aşılama başlıycak bu kürü ne kadar yapıcam ve hemen etki gösterirmi..sevgiler selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…