rabbim bizede nasip eder inşallah ben çıkıyorum canım iyi akşamlar görüşürüz inşallah herşey güzel olur kavuşuruz bebişlerimize....
iyi akşamlar canım. inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz. bazen bunu kimin için istediğimi bile bilmiyorum. kendim için mi insanları susturmak için mi?
rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin elalemin ağzı torba değilki büzesin onlar gene konuşacak bişey bulurlar merak etme takma sen stres yapma sadece dua edebiliyoruz.tedbir bizden taktir rabbimden biz elimizden geleni yapıyoruz taktirde rabbimden hayırlısı...
tuyaneda hiç belli olmaz canım belkide hamilesindir zaten hep öyle olmuyormu hiç beklenmediği anda geliyor sıpalar:ecrin_bebek:
sevdam tedaviye hemen başlamam mümkün değil birikmiş kuruş paramız yok mağlum ev aldık o yüzden en az 2 sene daha bekliyecem ..akşam o haberi bende izledim ne kadar sorumsuz anne babalar var bunlara anne baba bile demek istemiyorum kötükedihüso kötükedihüso
saçı dökülmüş bi insana sen neden kelsin, allaha şükür benim de saçlarım çok gür denilebilir mi?
ya da bi uzvu olmayan insana...senin neden elin yok maşallah benim elimde çok güçlü denilir mi?
insanların bize yaptığı bu kadar acımasızca bişey....
hiç evlenmemiş bi arkadaşıma da sürekli evlilik bahsi açıyo bu cahil insanlar. yok neden evlenmedin, düşünüyomusun, kimseyi beğenemedin mi... size ne yaaaa. rahat bırakın şu insanları...
tek silahım dua...
nevo bu insanlar herzaman ve heryerde oluyorlar maalesef mesela geçenlerde bizim komşunun gelini doğum yaptı ben kaynanam ve eltim bebeği görmeye gidelim dedik hediyelerimizide almışız tabi o kadar cahil insanlarki biz eve girer girmez hemen evin küçük gelini bebeği aldığı gibi apar topar çıkardı odadan ben okadar üzüldümki bende sanıyorumki bebeği getirip kucağıma verecekler sevmem için ama nerdee böyle insanlara ne denilir bilmiyorum zaten kaynanamda çok kızdı toplam 5 dakka oturmadık hemen kalktık eve geldik
sevdam tedaviye hemen başlamam mümkün değil birikmiş kuruş paramız yok mağlum ev aldık o yüzden en az 2 sene daha bekliyecem ..akşam o haberi bende izledim ne kadar sorumsuz anne babalar var bunlara anne baba bile demek istemiyorum kötükedihüso kötükedihüso
size iyi gecelr kızlar ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?