Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Canım dualarımda olacaksın.... İnşallah önümüzdeki hafta bizlere güzel haberler vereceksin...

canım sorun eşindemiydi senin??inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak dualarım seninle canım ALLAH yar ve yardımcı n(mız) olsun :Saruboceq:

etipufum kahve için teşekkürler ne demişler bir fincan kahvenin bin yıl hatırı var olumunekankayizsmile

sisim günaydın canım biz bırdayızda sen yoksun canım kopukluk oldu bizde ;(

kızlar sanal soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kalmış..
denemeyen varsa lütfen denesin...
rabbim her şeye bi şifa gizlemiş.

sisi hoşgeldin tatlım. bebek yeleğini bitirdin mi?

yaa rabbim nelere kadir
canim allahin isimleri ile edilen dua kabul olurdimi
ya insallah benim duam kabul da kabul olur:Saruboceq::Saruboceq:

evet umudum tek silahımız dua.... esmaül hüsnayı oku, sürekli o 99 isimle dua et....inşallah olacak...
biz ne ümitsiz vakalar gördük, dinledik...rabbim ol diyince oluyor işte...

bugün ipek ve sevda yoklar ipek galiba dr a gidecekti dimi ama sevdamız nerde bilmiyorumkismile

ne demek duam kabul olurmu içten ettiğin zaman ve zamanı geldiği zaman kabul olur inşallah a.s

canim vallah icten ediyorum
bazen insanlar diyor ya icten istersen olurdiye o zaman be kendimden supheleniyorum acaba ben icten dua etmiyor muyum diye

vallah ne bileyim hayatimda hep umutsuzluklar yasadim
bunun da umutsuzlukla sonuclanmasindan korkuyorum

evet umudum tek silahımız dua.... esmaül hüsnayı oku, sürekli o 99 isimle dua et....inşallah olacak...
biz ne ümitsiz vakalar gördük, dinledik...rabbim ol diyince oluyor işte...

insalah rabbim banada ol der
esmaul husnayi da okuyacam insallah kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar ..oooooooooo sabah sabah neleri kaynatmışsınız...bakalım...kahvelerde içilmiş...afiyet bal şeker olsun...bakalım....topiğimize gelip içini döküp yılmayan ve sonunda bebeğine kavuşan arkadaşımız örnek olsun bize...demekki hiç bir zaman rabbimden ümit kesilmezmiş...inşallah bizlerde yaşayacağız mucizeleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…