bugün ipek ve sevda yoklar ipek galiba dr a gidecekti dimi ama sevdamız nerde bilmiyorumkismile
insalah rabbim banada ol der
esmaul husnayi da okuyacam insallah kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar ..oooooooooo sabah sabah neleri kaynatmışsınız...bakalım...kahvelerde içilmiş...afiyet bal şeker olsun...bakalım....topiğimize gelip içini döküp yılmayan ve sonunda bebeğine kavuşan arkadaşımız örnek olsun bize...demekki hiç bir zaman rabbimden ümit kesilmezmiş...inşallah bizlerde yaşayacağız mucizeleri....
şunu söylim canım mutlaka o isimlerin anlamlarına da bak. o zaman dilin değil kalbin dua edecek göreceksin.. saadet istersen orda, varis istersen orda, rızık istersen orda hepsiii o isimlerde gizli...
evet evet sanal ümitlerimizi tekrar yeşertti.kaydirigubbakcemile2
kizlar ben cikiyorum alisverise gidecem
nevbahar esmaul husnayi okuyarak saysak olur mu cunku ben ezbere bilmiyorum
birde dua ederken nasil soyluyoruz
[ımg]http://i35.tinypic.com/2rwrv2f.jpg[/ımg]
Baharım sanada kolay gelsİn...kÜstÜm kızlar kİmsecİkler sormuyor benİ bulut yok dİye....kıskandımmmmmmm..
tamam baharım...bizde seni sorarız..kız birden dördüzlerin annesi diye okuyunca şok oldum...nasıl yani...
ben çıkıyorum kızlar eşim geldi 1-2 saat sonra gelirim görüşürüz
günaydın hanımlar nasılsınız doktor herzamankli gibi geçti bulutum bu ay pas geçiyoruz önümüzdeki
isterseniz son bir kez aşılama deneriz isterseniz tüp bebeğe geçeriz dedi ben daha karar vermiş değilim
belki bir kaç ay ara verip sonra başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?