Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kizlar ben cikiyorum alisverise gidecem

nevbahar esmaul husnayi okuyarak saysak olur mu cunku ben ezbere bilmiyorum
birde dua ederken nasil soyluyoruz

insalah rabbim banada ol der
esmaul husnayi da okuyacam insallah kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şunu söylim canım mutlaka o isimlerin anlamlarına da bak. o zaman dilin değil kalbin dua edecek göreceksin.. saadet istersen orda, varis istersen orda, rızık istersen orda hepsiii o isimlerde gizli...

evet evet sanal ümitlerimizi tekrar yeşertti.kaydirigubbakcemile2

Baharım sanada kolay gelsın...kÜstÜm kızlar kımsecıkler sormuyor benı bulut yok dıye....kıskandımmmmmmm..

cok sagol canim
ben yakin zaman da hepsini ezberleyip anlamlari ile beraber ogrecem

kizlar ben cikiyorum alisverise gidecem

nevbahar esmaul husnayi okuyarak saysak olur mu cunku ben ezbere bilmiyorum
birde dua ederken nasil soyluyoruz

ezberden okumak şart değil tatlım. güzel bi abdest al. sonra o isimleri oku artık kitaptan mı netten mi istediğin yerden oku... anlamlarına da bak. başında ve sonunda dua et, dileğini söyle. peygamberimize salatu selam getirmeyi unutma. bu kadar işte....inşallah rabbim kabul eder...

Baharım sanada kolay gelsİn...kÜstÜm kızlar kİmsecİkler sormuyor benİ bulut yok dİye....kıskandımmmmmmm..

sağolasın sultanııımmmmm....
dördüzlerin annesiiiiiiii
insanları fazla sorup daraltmak istemiyorum tatlım biliyosun başımıza gelenleri
fatoyu soruyorum o küsüyooo tmm bundan böle seni de soracam
siz de beni sorunnn

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, serselo, tuyaneda

opuyorumnanaktan

tamam baharım...bizde seni sorarız..kız birden dördüzlerin annesi diye okuyunca şok oldum...nasıl yani...

ipekk hoş geldin neler yaptın doktorda bakalım...inşallah güzel geçmiştir....

Etipfum daha iyisin..erken saatlerde buralarda olduğuna bakılırsa...inşallah...daha iyi ol camım...minik meleğimize iyi bak....

günaydın hanımlar nasılsınız doktor herzamankli gibi geçti bulutum bu ay pas geçiyoruz önümüzdeki
isterseniz son bir kez aşılama deneriz isterseniz tüp bebeğe geçeriz dedi ben daha karar vermiş değilim
belki bir kaç ay ara verip sonra başlayabilirim

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, tuyaneda, yasmin_07

kızlar sizi bırakıp gitmekte istemiyorum ama yemeğe gitmem gerekiyor... birazdan tekrar burdayım....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hoşgeldin ipeğim dinlen biraz tabi....sen nasıl istersen...
ehliyetini de alıyosun hadi hayırlısı...imreniyorum sana....
ya ben çok korkuyorum araba sürmekten...heralde ben araba kullanamam bütün herkes üstüme geliyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…