Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben ehliyet alıcam diyorum (tabi direksiyon sınavından çakmazsam) araba kullanıcam demiyorumki nevocum ha ha ha

herkeseee selamlarrrr olumunekankayizsmile Şeniz
kızlar çok çokk yoğunumm yıl sonu işlemleri yıl başı işlemelri rutin işlemler baya yoğunum yaniii gelemezsem merak etmeyinn..

ipeğimm bencede bikaç ay dinlen ve bana göre artık tüpe geç ve benim düşüncem ilkinde tutacak gibi geliyo :Saruboceq:

demek sanal hamile bende tebrik edeyimm bakk yaa nasıl süprisle geldi bebişi hadii bizimkilerdee gelsinn artıkk yaaa :lepi:

durum akşam gelmiş stres heyecan sarmışş inşallahh sağlıklı şekilde tosununu kucağına alacak haftaya :Saruboceq:

nevomm sende temizliğe başlamışsın kolay gelsin canım kendini yorma belki süpris gelir tedaviye başlamadan ne dersin yerimseniben

bulutumm sende benim gibi uykucusun galibaa baksana geç geliyon guclubacismile

tuyenada bence sen büyük ihmalle hamilesin canımm inşallah dediğim çıkarda güzel haberler verirsin.Çünkü lekenmenle oluyo adet olmuyosun inşallahh canımm hamilesindir..

etipufummm afiyet olsun canımmm benimm

ftsdp de gelmiş ama 1 ay pc yokmuş arada girmeye çalış canım haberini alalımmm

bu ayy bulutla nevom tüpe başlıcak kısmetseee ve güzel haberleri inşallah sizler getireceksinizzz :Saruboceq:

insallah canim
ben rabbimden istiyorum rabbim benden isteyin ben veririm demisben onddan isteyeccegim oda verecek

anlastik yerimseniben
degil mi canim

benim bebegim olacak:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlarrrr rahatım ayaklarına yattım ama eteklerim tutuştu.eyvahedigeldismile
adet oldum çok heyecanlıyım tedavim başlicak duanızı eksik etmeyin nolur eyvahedigeldismile

kızlarrrr rahatım ayaklarına yattım ama eteklerim tutuştu.eyvahedigeldismile
adet oldum çok heyecanlıyım tedavim başlicak duanızı eksik etmeyin nolur eyvahedigeldismile

hadi hayırlısı olsun canımm herşey sorunsuz şekilde ilerler ve sonucuda güzel olur inşallahhh :Saruboceq:

hadi hayırlısı nevbaharcım.... inşallah güzel sonuçlar alacaksın.... şimdiden tedavim hayırlı olsun diyorum...

NEVOM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM .HADİ BAKALIM ŞİMDİ SENİN İÇİN GÜN SAYIP BEKLİYECEZ İNŞALLAH İLK VE SON TEDAVİN OLUR CANIM RABBİM BU SEFER BEBİŞİNİ SANA GÖNDERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
YA NE DİYECEM KIZLAR TEDAVİYE BAŞLIYACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN SALATI TEFRİCİYE OKUYALIMMI ??İLK ÖNCE NEVOMUZA OKUYALIM HE NE DERSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…