kızlar sizi bırakıp gitmekte istemiyorum ama yemeğe gitmem gerekiyor... birazdan tekrar burdayım....zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hoşgeldin ipeğim dinlen biraz tabi....sen nasıl istersen...
ehliyetini de alıyosun hadi hayırlısı...imreniyorum sana....
ya ben çok korkuyorum araba sürmekten...heralde ben araba kullanamam bütün herkes üstüme geliyo sanki.
ben ehliyet alıcam diyorum (tabi direksiyon sınavından çakmazsam) araba kullanıcam demiyorumki nevocum ha ha ha
ezberden okumak şart değil tatlım. güzel bi abdest al. sonra o isimleri oku artık kitaptan mı netten mi istediğin yerden oku... anlamlarına da bak. başında ve sonunda dua et, dileğini söyle. peygamberimize salatu selam getirmeyi unutma. bu kadar işte....inşallah rabbim kabul eder...
kızlarrrr rahatım ayaklarına yattım ama eteklerim tutuştu.eyvahedigeldismile
adet oldum çok heyecanlıyım tedavim başlicak duanızı eksik etmeyin nolur eyvahedigeldismile
kızlarrrr rahatım ayaklarına yattım ama eteklerim tutuştu.eyvahedigeldismile
adet oldum çok heyecanlıyım tedavim başlicak duanızı eksik etmeyin nolur eyvahedigeldismile
hadi hayırlısı olsun canımm herşey sorunsuz şekilde ilerler ve sonucuda güzel olur inşallahhh :Saruboceq:
canim unutma bebegin olacak
insallah rabbim yardim edecek
inşallah sevdam rabbim buradaki tüm arkadaşalarımın yüzünü güldürsün, beni de ayırmasın...:Saruboceq:
CANIM SEN ENRDE TEDAVİYE BAŞLADIN ŞİMDİ BİRAZ AÇIKLARMISIN CANIM RAPORLU RAPORSUZ :uhm:
hadi hayırlısı nevbaharcım.... inşallah güzel sonuçlar alacaksın.... şimdiden tedavim hayırlı olsun diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?