gözün aydın canım ....olmak kötü gibi geliyo bize ama en iyisi şişkinlik sinir gerginlik hepsini alıyo
yok kanki haklsın aslında karşımdakinin üzüleceğini sinirleneceğini düşünemeden yazıyorum bazen ..bugünden sonra biraz daha dikkat etmeye çalışırımabartma kanki ....bütün şakalarına değil şimdiye kadar bir kere sana çok kızdım
hamileyim şakası yaptığında gerçekten çok kızmıştım birde böyle söylücem söylemicem
diye oynatıyosun ya bizi o zaman hafif sinirleniyorum gerçekten sinir olsam hoşuma gitmese şakalaşmaların hiçbirine katılmam opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
günlük temizliğimi yapıyorum .bayram temizliği bitii :hulya:bu arada da tembel olduğun konusunu arada kaynatmaya çalışma
günlerdir bi evi temizleyemedinlmaz:
yok kanki haklsın aslında karşımdakinin üzüleceğini sinirleneceğini düşünemeden yazıyorum bazen ..bugünden sonra biraz daha dikkat etmeye çalışırım
günlük temizliğimi yapıyorum .bayram temizliği bitii :hulya:
ben syledim sen sanki sadece sen yapıyomuşsun gibi kendini suçlu hissettin olmadı
benimde şakalaşırken seni veya sevdayı sinirlendirdiğim oluyodur o zaman bende onları yapmayım söyleyin bana ....birde ben başka biri olsa sinirlendim demezdim sana nazım geçtiği için dedim
salı günü kanki kardeşş :çok üzgünüm:kankşi sizin evlilik yıldönümü bu haftamı
salı günü kanki kardeşş :çok üzgünüm:
nasıl üzgün olmiyimki rütbemde de yazdığım gibi 7 sene geçti ama kollarım boşş :çok üzgünüm:anam niye üzgünsün yeni yıl ne umutlar getirsin inşallah
nice yıllara olsun
yok durucum nerdeee .bu yaz ordaydım ya eşim bu kadar sık göndermez memleketime :gitme:ipek cağaloğlunda yağmur varmıııııı
oy nurcanım nurcanım bayramda gidiyonmu memlekete
salı günü kanki kardeşş :çok üzgünüm:
ipek cağaloğlunda yağmur varmıııııı
oy nurcanım nurcanım bayramda gidiyonmu memlekete
hoşgeldin melişim ..saolasın canım Allah razı olsun RABBİM herkesi mutlu mesut bahtiyar etsin evinede neşe huzur mutluluk birde şirinmi şirin bebişler nasip etsin RABBİM :Saruboceq:tünaydın hanımlar nasılsınız ho ho to to kimdir oooo aha haa meniike gelmiiiş canınız ciğeriniz yani ben hi hi hi yurcanııım çiçekli burun taze gelin oh oh hadi süprisler yap toceye salı günü asma suratını.Bir yastıkta kocayın sağlıkla huzurla innşalllaaah
doğru diyorsun üzülmüyorum aslında ama bir burukluk oluyor böyle özel günlerde . RABBİM daha büyük dertler acılar vermesin inşallahbunda üzülcek ne var ki mutlu ol bak hala eşinle berabersin
bak benim bir arkadaşım var kankim aslında ayrıldılar 4.yıllarında benden bir sene sonra evlenmişti üstelik 3 yaşında dünya tatlısı kızları var
nasıl üzgün olmiyimki rütbemde de yazdığım gibi 7 sene geçti ama kollarım boşş :çok üzgünüm:
yok durucum nerdeee .bu yaz ordaydım ya eşim bu kadar sık göndermez memleketime :gitme:
doğru diyorsun üzülmüyorum aslında ama bir burukluk oluyor böyle özel günlerde . RABBİM daha büyük dertler acılar vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?