Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok kanki haklsın aslında karşımdakinin üzüleceğini sinirleneceğini düşünemeden yazıyorum bazen ..bugünden sonra biraz daha dikkat etmeye çalışırım

yok kanki haklsın aslında karşımdakinin üzüleceğini sinirleneceğini düşünemeden yazıyorum bazen ..bugünden sonra biraz daha dikkat etmeye çalışırım

ben syledim sen sanki sadece sen yapıyomuşsun gibi kendini suçlu hissettin olmadı
benimde şakalaşırken seni veya sevdayı sinirlendirdiğim oluyodur o zaman bende onları yapmayım söyleyin bana ....birde ben başka biri olsa sinirlendim demezdim sana nazım geçtiği için dedim

ben kendi adıma konuşmam gerekirsae ben hiç alınıp sinirlenmiyorum hemde hiç ..çünkü biz birbirmizi biliyoruz seninde dediğin gibi nazımız geçiyor birbirimize başkası yapsa zoruma gider belki ..ama bizim samimiyetimiz oldukça ilerledi :)) o yüzden siz ne kadarda sinirlendirmeye çalışsanız sinirlenmem :1closedeyes:

tünaydın hanımlar nasılsınız ho ho to to kimdir oooo aha haa meniike gelmiiiş canınız ciğeriniz yani ben hi hi hi yurcanııım çiçekli burun taze gelin oh oh hadi süprisler yap toceye salı günü asma suratını.Bir yastıkta kocayın sağlıkla huzurla innşalllaaah

anam niye üzgünsün yeni yıl ne umutlar getirsin inşallah
nice yıllara olsun
nasıl üzgün olmiyimki rütbemde de yazdığım gibi 7 sene geçti ama kollarım boşş :çok üzgünüm:
ipek cağaloğlunda yağmur varmıııııı
oy nurcanım nurcanım bayramda gidiyonmu memlekete
yok durucum nerdeee .bu yaz ordaydım ya eşim bu kadar sık göndermez memleketime :gitme:

hoşgeldin melişim ..saolasın canım Allah razı olsun RABBİM herkesi mutlu mesut bahtiyar etsin evinede neşe huzur mutluluk birde şirinmi şirin bebişler nasip etsin RABBİM :Saruboceq:

doğru diyorsun üzülmüyorum aslında ama bir burukluk oluyor böyle özel günlerde . RABBİM daha büyük dertler acılar vermesin inşallah

nasıl üzgün olmiyimki rütbemde de yazdığım gibi 7 sene geçti ama kollarım boşş :çok üzgünüm:

yok durucum nerdeee .bu yaz ordaydım ya eşim bu kadar sık göndermez memleketime :gitme:

yapma be kanki bizimde 6 yıldır kollarımız boş ama hiçte üzülmedik o gün
iyi taraflarını gör sevin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…