nasıl üzgün olmiyimki rütbemde de yazdığım gibi 7 sene geçti ama kollarım boşş :çok üzgünüm:
yok durucum nerdeee .bu yaz ordaydım ya eşim bu kadar sık göndermez memleketime :gitme:
hoşgeldin melişim ..saolasın canım Allah razı olsun RABBİM herkesi mutlu mesut bahtiyar etsin evinede neşe huzur mutluluk birde şirinmi şirin bebişler nasip etsin RABBİM :Saruboceq:
kıslarr geldimm ama yine gdiyiomm eşim geldiiiii öpüldünüzzzzzzzzzzzz
RABBİM BU LİSTEDEKİ BÜTÜN BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIMIA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIK EVLATLAR NASİP ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
2.....İpekk34El Bebek-Gül Bebek-Gel Bebek
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
4.....S.tugbaHadi Gel Artık
5.....Leydim84Meleğim Gel Artık
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
7....Yıldız_azeriMis Kokulum Nerdesin?
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
10......maiberfpiyuvvvvvvvv
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
15........bulut83
16........selsebil
tünaydın hanımlar nasılsınız ho ho to to kimdir oooo aha haa meniike gelmiiiş canınız ciğeriniz yani ben hi hi hi yurcanııım çiçekli burun taze gelin oh oh hadi süprisler yap toceye salı günü asma suratını.Bir yastıkta kocayın sağlıkla huzurla innşalllaaah
yok canım ama kapalı çok
kıslarr geldimm ama yine gdiyiomm eşim geldiiiii öpüldünüzzzzzzzzzzzz
melike hoşgeldin
RABBİM BU LİSTEDEKİ BÜTÜN BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIMIA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIK EVLATLAR NASİP ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yapma be kanki bizimde 6 yıldır kollarımız boş ama hiçte üzülmedik o gün
iyi taraflarını gör sevin bence
meleğim 7 sene geçmiş dile kolay ama herşeyde bir hayır vardıra.s biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum allah sevdiği kullarından hep dua isteyip sabrımızı denermiş, isyan etmeden, bıkmadan, usanmadan, dua etmekten başka ne gelir elden :Saruboceq:
HAKLISINIZ KIZLAR ...ALLAH BUNUNDA SABRINI GÜCÜNÜ VERİYO ..İNŞALLAH SENEYE BEBİŞİMİZLE KUTLARIZ ARTIK NE DİYİM boshayallersmileAmiiiin amiiiin innnşalllah yavrus innşalllah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler innşalllah.Ama tocelerimiz de bizim birinci bebişlerimiz dimi onlarıda düşünelim yurcanım 7 sene maşallah valla bizim toce o kadar dayanırmı bana bilmem he hekaydirigubbakcemile3 allah toceni başından eksik etmesin önce o lazım sonra allahın izniyle bebiş hadiiii asma suratını bakim :mymeka:
bu hoşgeldin bana değil zannımca ipek hanım.duruuuuu regl oldun muuu
RABBİM BU LİSTEDEKİ BÜTÜN BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIMIA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIK EVLATLAR NASİP ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu hoşgeldin bana değil zannımca ipek hanım.duruuuuu regl oldun muuu
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes::asigim: :asigim::asigim:ayh ayh çok duygulandım yurcanım ne kadannn mikemmel bir liste buuuu ayyy geri sayımda yaparız inşallah böle bi listeyle içim kıprış kıprış oldu inanki gel öpücemŞeniz
oldum kuzum oldum doktor olursun demişti zaten bende miyom olduğu için çok kanaman olur demişti korkuttu beni ama şimdi iyiyim yarını bilemiyorum
Ayh inşallah sonuna kadar iyi olursun ağrı falan oluyor mu normalde,anamm benim feci oluyo yerlerde sürünüyorum resmen ilaçsız ı ıh geçmiyor ayh sölemesi ayıp sanki nunumm düşecek gibi sızlıyor yaa,bayrama gelecek reglim ilaç alıcam yanıma anname giderken
yanıldın canım sanaydı ben hoşgeldin melike dedim bir baktım diğeride gelmiş
Ayh inşallah sonuna kadar iyi olursun ağrı falan oluyor mu normalde,anamm benim feci oluyo yerlerde sürünüyorum resmen ilaçsız ı ıh geçmiyor ayh sölemesi ayıp sanki nunumm düşecek gibi sızlıyor yaa,bayrama gelecek reglim ilaç alıcam yanıma anname giderken
BITIRCIKIN YENİ İSMİMİ BU :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?