aha aha öle mi diyonus siz aaa ben demem ben bebek severken falan kullanıyorum o lafı bea ayyyy çok kötü olduuuuuusempatiksalakcinni
şakır şakır yağmur yapıyo
Bayram için tatlı yapıcakmısınız kızlar
bayram için tatlı bir kutu çikilota alıcam annemlre gidicez innşallah biletlerimizi aldık bilem ehe ehe baklava olayına annem girsin bi zahmet zaten sevmem pek tatlıyı.ipeeeem aldın mı çanta
Bayram için tatlı yapıcakmısınız kızlar
ÇOK GÜZEL alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisÇocuğunu öyle karşıla ki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin... Eşini öyle karşıla ki;Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin... Anneni öyle karşıla ki; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin... Babanı öyle karşıla ki;Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin... Fakiri öyle karşıla ki;Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin... Zengini öyle karşıla ki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin...
BEN GENELDE HER BAYRAM ALIRIDM BU BAYRAM ALAMADIMkızlar bayram için bayramlık alıyor musunuz,benim hiç adetim değildir o yüzden garip geliyor sanki sadece çocuklara bayramlık alınır gibi ki biz çocukkende bayrama özel almazdık genelde.haa bu arada burçlarınız nedir geçen soracaktım merak etmiştim şimdi aklıma geldi sordum
NE DEDİĞİNİ BİİR ANLASAM :uhm: :uhm: :uhm:beraber yaşayabileceğiniz insanla evlenmeyin,o olmaksızın yaşayamayacağınız insanla evlenin. sizce????
hımm revani güzel geçen bayram yapmıştım ama hep dağılmıştı o yüzden cesaret edip yapmıycam bu sefer ..birde kalburabastı var aklımda üşenmenmezsem yaparımbilmiyorum kanki çok uğraştırıcı olmayan bi şey yapmak istiyorum
az da olsa gelen oluyo belki revani yaparım
BEN GENELDE HER BAYRAM ALIRIDM BU BAYRAM ALAMADIM
NE DEDİĞİNİ BİİR ANLASAM :uhm: :uhm: :uhm:
YOK YOK BENİM EDEBİYAT SIFIR AMA EMİNİMKİ GÜZEL BİŞEY ANLATIYORSUNUDUR BİZE a.s a.s a.s a.shay davul kafalım benim niye anlamadın ayol bak diyorumki birlikte yaşayabileceğiniz insanla değil,o olmadan yaşayamayacağın insanla evlen.demiş meslektaşın bi feylosof
hımm revani güzel geçen bayram yapmıştım ama hep dağılmıştı o yüzden cesaret edip yapmıycam bu sefer ..birde kalburabastı var aklımda üşenmenmezsem yaparım
YOK YOK BENİM EDEBİYAT SIFIR AMA EMİNİMKİ GÜZEL BİŞEY ANLATIYORSUNUDUR BİZE a.s a.s a.s a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?