Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Çocuğunu öyle karşıla ki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin... Eşini öyle karşıla ki;Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin... Anneni öyle karşıla ki; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin... Babanı öyle karşıla ki;Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin... Fakiri öyle karşıla ki;Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin... Zengini öyle karşıla ki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin...

Bayram için tatlı yapıcakmısınız kızlar

AKLIMDA SADECE BAL PARMAK VAR ONU YAPICAM ...SEN NE YAPICAN KANKİ

ÇOK GÜZEL alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bayram için bayramlık alıyor musunuz,benim hiç adetim değildir o yüzden garip geliyor sanki sadece çocuklara bayramlık alınır gibi ki biz çocukkende bayrama özel almazdık genelde.haa bu arada burçlarınız nedir geçen soracaktım merak etmiştim şimdi aklıma geldi sordum

beraber yaşayabileceğiniz insanla evlenmeyin,o olmaksızın yaşayamayacağınız insanla evlenin. sizce????

BEN GENELDE HER BAYRAM ALIRIDM BU BAYRAM ALAMADIM

beraber yaşayabileceğiniz insanla evlenmeyin,o olmaksızın yaşayamayacağınız insanla evlenin. sizce????
NE DEDİĞİNİ BİİR ANLASAM :uhm: :uhm: :uhm:

bilmiyorum kanki çok uğraştırıcı olmayan bi şey yapmak istiyorum
az da olsa gelen oluyo belki revani yaparım
hımm revani güzel geçen bayram yapmıştım ama hep dağılmıştı o yüzden cesaret edip yapmıycam bu sefer ..birde kalburabastı var aklımda üşenmenmezsem yaparım

BEN GENELDE HER BAYRAM ALIRIDM BU BAYRAM ALAMADIM

NE DEDİĞİNİ BİİR ANLASAM :uhm: :uhm: :uhm:

hay davul kafalım benim niye anlamadın ayol bak diyorumki birlikte yaşayabileceğiniz insanla değil,o olmadan yaşayamayacağın insanla evlen.demiş meslektaşın bi feylosof

hay davul kafalım benim niye anlamadın ayol bak diyorumki birlikte yaşayabileceğiniz insanla değil,o olmadan yaşayamayacağın insanla evlen.demiş meslektaşın bi feylosof
YOK YOK BENİM EDEBİYAT SIFIR AMA EMİNİMKİ GÜZEL BİŞEY ANLATIYORSUNUDUR BİZE a.s a.s a.s a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…