Ben ancak geldim işlerim vardı
ayy nihayet iki saat bi başıma dolandım durdum soğan cücüğü gibi burda hem sen niye haber vermrden gidiyorsun bakıyım aaa:mymeka:
işyerindeyken bazen haber verecek durum olmuyo
Hala işlerim var meliş arada yok olursam idare et
tamam sen merak etme ben oyalarım burayı sen işine bak kapamak olmaz şimdi müşteriyi kaçırmayalım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Akşama ne yemek var sizde ...ben bulamadım ne pişirsem
slmkizlar ya nohut kurunu aranizda uygulayan varmi kizlar
yada duydunuz munasil yapildigini
yada duydunuz munasil yapildigini[/QUOTE
ben duymadım
offf site çok yavaş yaaa akşama mercimek çorbası bir de zeytinyağlı kırmızı biber dolması var azıcıkda mantı dünden kalma.senin yokmu kalan batan bişeyler dünden
maalesef canım hiç yemeğim yok mercimek çorbası iyi fikir
ramazan boyunca her akşam çorba vardı ama hiç mercimek yapmadım
yanına da bir şeyler bulmam lazım
evet tubiş gelemiyorsun farkındayızzzumarım ramazandan sonrada böyle devam etmezsin ..salavatı not ettim canım Allah razı olsun sendende arkadaşındanda ..
canım beniim ramazandan sonra herşey eskisi gibi olcak söz bakopuyorumnanaktan
slm naber kızlar herkes iimi
yada duydunuz munasil yapildigini[/QUOTE
ben duymadım
maalesef canım hiç yemeğim yok mercimek çorbası iyi fikir
ramazan boyunca her akşam çorba vardı ama hiç mercimek yapmadım
yanına da bir şeyler bulmam lazım
yoğurtlu kızartma yap ipeeem ya da ne bilim garnitürlü pilav falan ya da yine yoğurtlu makarna kolay şeyle rsölüyorumki vaktini almasın çalışan bayan ya da senin zulada varsa bişeyler onlardan çıkarıp yap
evet tubiş gelemiyorsun farkındayızzzumarım ramazandan sonrada böyle devam etmezsin ..salavatı not ettim canım Allah razı olsun sendende arkadaşındanda ..
canım beniim ramazandan sonra herşey eskisi gibi olcak söz bakopuyorumnanaktan
slm naber kızlar herkes iimi
hoşgeldin tuğbacık sefalarda getirdin mi bakalım.napalım bi kel bi kör ööle bezgin bezgin dolanıyoz topicte işte sen nasılsın bakalım
hoşbulduk canım valla bende ne varsa onlarla geldim neoldu bakem niye bezginsiniz hem kızlar nerde ..ben açım susuzum sigarasızım ama genel olarak iyiyimhoşgeldin tuğbacık sefalarda getirdin mi bakalım.napalım bi kel bi kör ööle bezgin bezgin dolanıyoz topicte işte sen nasılsın bakalım
iyiyim şeker parem sen nasılsın nasıl gidiyo tedavihoşgeldin tubiş iyiyiz sen nasılsın
yoğurtlu kızartma yap ipeeem ya da ne bilim garnitürlü pilav falan ya da yine yoğurtlu makarna kolay şeyle rsölüyorumki vaktini almasın çalışan bayan ya da senin zulada varsa bişeyler onlardan çıkarıp yap
cephanelikten (zula yani) harcamak istemiyorum bugün iğne olmaya başlıyorum
kendimi iyi hissetmediğim zamanlar ve transfer sonrası oradan kullanmak istiyorum
en iyisi pilav olur herhalde söylediklerin içinde kızartma evi kokutur daha yeni temizlik yaptım yerimseniben
hoşbulduk canım valla bende ne varsa onlarla geldim neoldu bakem niye bezginsiniz hem kızlar nerde ..ben açım susuzum sigarasızım ama genel olarak iyiyim
iyiyim şeker parem sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi
iyiyim canım tedavi artık hızlanmaya başlıyo bugün iğnelerden biri başlıyo
önümüzdeki haftada adet olurum diğer iğneler başlar
hoşbulduk canım valla bende ne varsa onlarla geldim neoldu bakem niye bezginsiniz hem kızlar nerde ..ben açım susuzum sigarasızım ama genel olarak iyiyim
iyiyim şeker parem sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi
aman öle işte havalardan herhal ipeğin oarsı yağdı ama bizde hala bi damla yok.kızlar firarda bilmiyoruz valla sabahtan yurcan vardı tocesi geldi kaçtı duru uğradı bi ara ama yaklaşık 3 saattir kimse yok.ya ben hiç acıkmıyorum of iyice böcek gibi oldum dün yemekten sonra tartıldım 48,5 olmuşum iyice eriyoruuuuuum,kadavra olucam bu gidişle.ipeeem sende durumlar nasıl acıktın mı susadın mı bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?