Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben isterim :lepi:

tamam tubiş unutma ama akşam yaz
melike ben oruç tutmuyorum canım tutamıyorum
tedavi öncesi susuz kalmamakiçin tutmadım
sadece 3 gün tutabildim ondan sonra zaten bir hafta hastaydım biliyosunuz

tamam tubiş unutma ama akşam yaz
melike ben oruç tutmuyorum canım tutamıyorum
tedavi öncesi susuz kalmamakiçin tutmadım
sadece 3 gün tutabildim ondan sonra zaten bir hafta hastaydım biliyosunuz

hımm evet ipeeem unutmuşum sağlık olsun dimi herşey sağlığımız için.ama oruç tutmuş kadar oluyorsundur sanki bieş yiyebiliyormusunki gün içinde anca su içiyorsundur

hımm evet ipeeem unutmuşum sağlık olsun dimi herşey sağlığımız için.ama oruç tutmuş kadar oluyorsundur sanki bieş yiyebiliyormusunki gün içinde anca su içiyorsundur

oruç tutma alışkanlığı olunca insan kendini çok tuhaf hissediyo
suçluluk duyuyorum bekarken hep tutardım evlendikten sonra ancak 15 gün
falan tutabilmeye başladım ilk 15 günden sonra hastanelik oluyorum iki senedir
hiç tutamadım geçen hamileydim bayram sonrası düştü bu senede hayırlısıyla
tedavideyiz

hanım sultanlar ben yüksek müsadelerinizi istiyorum yemeklerimi terbiye edeyim azcık kocişimle ilgileneyim çok öpt hepinizi ( zaten 2 kiş var ) kaydirigubbakcemile3hayırlı iftarlar hoşçakalın canişlerimmopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar men geldim nasılsınızzzzzzzz opuyorumnanaktan
kim var kim yok göremiyom ama
orda olan varmııııııııııııııııı sesimi duyan varmıııııııııııııı
bi uğrayım didim yemek yapmicam bu akşam akşamdan var didim nası olsa şekerler sesimi duyan 3 kere tıklasın......

selam kızlarr kimsecikler yokk neyse bakim dedimm bii
tuğbiş o tatlıyı bende merak ettim adı ve tarifi ne yazda öğrenelimm

canımcım adı badem tatlısı (aslında bademle heeeç alakası yok )zannediyorum ufaklığından dolayı..neyse durun bi sigara içip geliyorum hemmen tarifi yazıyorum şekerler

BADEM TATLISI
MALZEMELER:
1 su bardağı toz şeker,
1 su bardağı sıvı yağ,
1 çay bardağı yoğurt,
2 yumurta,
1 paket vanilya,
2 çay kaşığı karbonat,
2yemek kaşığı tarçın,
2 yemek kaşığı mısır nişastası (yoksa şart değil gevrek olması için)
yeteri kadar un
ŞERBETİ İÇİN
4 su bardağı toz şeker,
3 su bardağı tabiki suuuu (şerbetini kaynatmıyoruz şekerler)
YAPILIŞI:
malzemeleri iyice karıştırıp kulak memişi yumuşaklığında hamur elde ettikmi?etiik :) sonra
ceviz büyüklüğünde parçaları alıp masa üzerinde orta incelikte rulo yaptıkmı? yaptııık:)
sonra o rulo şeklindeki hamuru bıçak yardımı ile ...ımm şey dıkandım nasıl tarif edilirkieyvahedigeldismileserçe parmağımızın yarısı kadar keselim desem ya serçe parmaklarınız çok uzunsa yada çok kısaysa kaydirigubbakcemile3 biliyorum sinir ettim hepinizi özür...devam ediyoruz rulo şeklindeki hamurumuzu 3cm kısalığında ufak ufak kesip,(verevine kesiyoruz düz değil azcık şekilli olsun)tepsimize diziyoruz (az aralık bırakarak) bu arada tepsiyi yağlamanıza gerek yoohh
önceden bilmemkaç derecede ısıtılmış fırına atıyoruz şak diye
10 15 dk kadar pişince (arada kontrol edin çabuk pişiyo ammman yanmasın)
tepsiyi aldıkmı fırından? hemen fişi çekin !! tepsiyi balkona çıkarın bırakın soğusun iice
hazırladığımız şerbeti kaynatmadan şekeri suda iyice eritiyoruz şerbetimiz ve tatlılarımız soğukken kepçe yardımı ile üzerinde gezdirerek döküyoruz
(şerbetlenmiş badem tatlımızı en az 2,3 saat üzeri kapalı halde iice şerbetini çekmesi için bırakıyorz)daha sonra üzerine hindistan cevizini dökerek servis yapıyoruz
NOT:
isteğe göre yanında dondurma sunulabilir ben benim koca boğaza öle yapıyorum
afiyet bal şeker olsun midenizde şifa olsun canlarımmm doğacak bebelerimize şimdiden yarasınopuyorumnanaktan
helal edin hakknızı gözlerinizi yordum galiba :1rolleyes:
umarım beğenirsiniz yapacak olan arkadaşlar yorumlarınızı yazmayı unutmayıın beğenmezseniz yazmayın ben anlarım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…