iyiyim canım tedavi artık hızlanmaya başlıyo bugün iğnelerden biri başlıyo
önümüzdeki haftada adet olurum diğer iğneler başlar
ayy hadi hayırlısı herşey çok güzel olsun inşallah...
kızlar geçmişe göz attımda tatlı muhabbetiniz olmuş halamdan aldığım bi tatlı tarifi vardı hem çok pratik hem kolay hemde hafif isterseniz akşam onu bi yazayım deneyin kime ikram ettiysem tarifini istedi çok beğenilen bi tatlı aklınızda olsun şekerler..
ayy hadi hayırlısı herşey çok güzel olsun inşallah...
inşallah
aman öle işte havalardan herhal ipeğin oarsı yağdı ama bizde hala bi damla yok.kızlar firarda bilmiyoruz valla sabahtan yurcan vardı tocesi geldi kaçtı duru uğradı bi ara ama yaklaşık 3 saattir kimse yok.ya ben hiç acıkmıyorum of iyice böcek gibi oldum dün yemekten sonra tartıldım 48,5 olmuşum iyice eriyoruuuuuum,kadavra olucam bu gidişle.ipeeem sende durumlar nasıl acıktın mı susadın mı bakim
hmm..
ben gece yemek yiyebilsem acıkmamda sadece meyve yiyorum 1 elma 1 muz 1 şeftali 1 armut üstünede süt buda midemi kandırıyo sadece başım ağrımaya başladı son günlerde iice.
bu arada bende 46 dan 48 e çıkmışım demekki bende ufacık tefecik bir böcükümmmzemuszemusboy kaç senin melike
ben isterim :lepi:
hmm..
ben gece yemek yiyebilsem acıkmamda sadece meyve yiyorum 1 elma 1 muz 1 şeftali 1 armut üstünede süt buda midemi kandırıyo sadece başım ağrımaya başladı son günlerde iice.
bu arada bende 46 dan 48 e çıkmışım demekki bende ufacık tefecik bir böcükümmmzemuszemusboy kaç senin melike
aha haa böcüksün sendeeee hobaaa yalnız değilmişiiiim benim boy 164 yavrus senin kaç?,ben toce askerdeyken uğraştım zar zor 53 oldum amma şimdi yine gidiyor .ünkü iştah yok
tamam tubiş unutma ama akşam yaz
melike ben oruç tutmuyorum canım tutamıyorum
tedavi öncesi susuz kalmamakiçin tutmadım
sadece 3 gün tutabildim ondan sonra zaten bir hafta hastaydım biliyosunuz
aha haa böcüksün sendeeee hobaaa yalnız değilmişiiiim benim boy 164 yavrus senin kaç?,ben toce askerdeyken uğraştım zar zor 53 oldum amma şimdi yine gidiyor .ünkü iştah yok
ben 160 canım ıyyy hem böcük hem bodur mu yanii ama bu çok kötüüüneyse canım 4 cm başımı göğede erdirmez sonuçta bak nasılda teselli edebiliyomuşum kendicağızımı:1rolleyes:
ben şimdiye kadar ibrenin 50 yi gösterdiğini hiç görmedim hatta ilk defa 48 i gördüm mutluyum yani alırız ya tek sorun o olsa keşke..iştah bendede yok arı sütü kilo yapar dediler ama artık öö geldi bana onları görmekten eşime çok yedirmiştimde tosun oldu ablası kaydirigubbakcemile3
hımm evet ipeeem unutmuşum sağlık olsun dimi herşey sağlığımız için.ama oruç tutmuş kadar oluyorsundur sanki bieş yiyebiliyormusunki gün içinde anca su içiyorsundur
ben 160 canım ıyyy hem böcük hem bodur mu yanii ama bu çok kötüüüneyse canım 4 cm başımı göğede erdirmez sonuçta bak nasılda teselli edebiliyomuşum kendicağızımı:1rolleyes:
ben şimdiye kadar ibrenin 50 yi gösterdiğini hiç görmedim hatta ilk defa 48 i gördüm mutluyum yani alırız ya tek sorun o olsa keşke..iştah bendede yok arı sütü kilo yapar dediler ama artık öö geldi bana onları görmekten eşime çok yedirmiştimde tosun oldu ablası kaydirigubbakcemile3
kısa böcük bodur böcük ehe ehe aşağıda havalar yasıııl ehemehem yası havaya girdim baks en şu 4 cmnin ettiğine puhaha.ayben işte ömrü hayatımda 53 oldum napıcamı şaşırdım vermiyim diye ama biyandanda mekik çektim göbüş olmasın diye.pekmez iyi kilo yaoıyo ama artık almıyo midem.aman bizim tocede zayıf boyu 184 kilo 75 çıbık kraker diyorlar bize he he.ipek kızcak şimdi bize he
kısa böcük bodur böcük ehe ehe aşağıda havalar yasıııl ehemehem yası havaya girdim baks en şu 4 cmnin ettiğine puhaha.ayben işte ömrü hayatımda 53 oldum napıcamı şaşırdım vermiyim diye ama biyandanda mekik çektim göbüş olmasın diye.pekmez iyi kilo yaoıyo ama artık almıyo midem.aman bizim tocede zayıf boyu 184 kilo 75 çıbık kraker diyorlar bize he he.ipek kızcak şimdi bize heklava:yaaaaa bana yukaydan bakma yütfeeen mafoldumben kızlaaar nirdesiniz yokmu benden kısa olan şöle 159 falan sempatiksalakcinniteselliye ihtiyacım var acileeenkafamçokkarıştıbenim herifte çok zayıf çooohh 178 boy 96 kilo yazık ramazanda 4 kilo verdi eridi bitti fasulye sırığı gibi oldu ömrüm ya:çok üzgünüm:
hadi bakalım bu sene tedaviden dolayı tutamadın seneyede allah nasip ederse bebişi emzirdiğin için tutamıcan senin oruç hayalleri 2012 ye kaldı ipem boshayallersmileoruç tutma alışkanlığı olunca insan kendini çok tuhaf hissediyo
suçluluk duyuyorum bekarken hep tutardım evlendikten sonra ancak 15 gün
falan tutabilmeye başladım ilk 15 günden sonra hastanelik oluyorum iki senedir
hiç tutamadım geçen hamileydim bayram sonrası düştü bu senede hayırlısıyla
tedavideyiz
bitmedimi sigaranncanımcım adı badem tatlısı (aslında bademle heeeç alakası yok )zannediyorum ufaklığından dolayı..neyse durun bi sigara içip geliyorum hemmen tarifi yazıyorum şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?