Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şekerler hamuru keserken çok büyük kesmeyin ve çok kalın rulo olmasın löp löp olursa bilirsiniz şerbeti yiyince şişerrr öö dersiniz sonra e bende mahcup olurum..sempatiksalakcinni
ama tatlıya güveniyorum tadan herkes çok beğendi cokacimcoook
ben sahur için bişeyler yapayım zaten kimsede yooh kedersiz gacisi nerdesin bak bırakıp gittin deme sakın
öpt byeopuyorumnanaktan

ne o kız uykunumu kaybettin ben gibi yohsam bilmiyorumkismile

valla yapmadan tatmadan beğendiğimi söyliyemiyecem tatlişşş yapıp öyle yorumu yaparız yerimseniben
herşeyi iyi güzel anlatmışsında parçaları alıp masaya koydukmu koyduk orasını anladımsositososito ama bıçakla serçe parmağımız kadar kestikmi kesmedik orasını anlamdımm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

en iyisimi sen yarın tatlıyı yapıp resmini koy
benim sekiz köşe anca anlarboshayallersmile

hemmen anlatayım şekerim
şimdi ben serçe barnağımın yarısı kadar kesiyorum penim barnaklar maşallah uzun yani el tapan ayak tapan geldi bize tezek yapan misali:roflol:neyse burayada serçe parmağımızın yarısı kadar verevine keselim dicektim ama bian düşündüm ya bizim hatunların serçe parmakları çok uzunsa tatlı uzun olcak kısaysa kısa olcak iisimi 3 cm uzunluğunda keselim dedim orta yerde buluşmuş olak diye olmamı caniş

anladığım kadarıyla hamuru ince açıp rulo yapıyorsun sonra kendi serçe parmağım kadar kesiyorum :))doğrumu

dur gitme tatlişş benim uykum kaçtı
sende az dur be iki lafın belini bükek sahur için erken daha
burdayım anneeemmm
en iyisimi sen yarın tatlıyı yapıp resmini koy
benim sekiz köşe anca anlarboshayallersmile
kız daha iki gün önce bittibilmiyorumkismile ama haftaya misafir alcam o zaman yapmayı düşünüyorum o zaman ekleyeyim bayramdan önce görmüş olursunuz zaten yarım saat sürüyo yapımı deneyip beğendikten sonra bayram sabahı bile yapılır yani

uleynn senin vücudunun ebatları çok dengesizmiş hem zayıf hem kısasın (bugün sen söyledin senin yalacınım :)))
birde parmaklarım uzun diyorsun enteresannnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anladığım kadarıyla hamuru ince açıp rulo yapıyorsun sonra kendi serçe parmağım kadar kesiyorum :))doğrumu
yavru niye zorluyosun sen benii niyeeeben o yazıda açmakla ilgili bi terim kullanmışmıyım annemm açılmıyo bu hamurdan ufak ufak parçalar koparıyosun sonra tezgah masa her neyse onun üzerinde hamuru elinin altına koyup oklavayla hamur açıyomuş gibi uzatıyosun rulo şeklinde sonra bıçağı al eline ufak ufak kes opuyorumnanaktan
millet yapmadan yoruldu bence uyandırdığım bütün merakın yerini kocaman bi off oladı bence sutanımmkaydirigubbakcemile3

tamam canım muhakak koy resmini bizde yapıp yorumumuz yaparız
sen güzel diyorsan güzeldir deniyecem ben kesinn yerimseniben

niye kızıyon beee anlamadım işte suçmu :mymeka:
yapmıycam işte pastan senin olsunn:dilcikar:

uleynn senin vücudunun ebatları çok dengesizmiş hem zayıf hem kısasın (bugün sen söyledin senin yalacınım :)))
birde parmaklarım uzun diyorsun enteresannnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne sandın nadir bulunan bişeyim işte türümün son örneğiyimkaydirigubbakcemile3
gir faceme bak dünya resim dolu mutlaka ellerimi görebileceğin bi resim vardır
evet ellerim az iri ayaklarımda öle kollarımda uzun memişler hayvan gibi popo minik güveç gibi göbüş yok
dudak kağıt gibi gözler ceylan diyende var zümrüt diyende var hurma diyende var eşşek gözlü diyende var hangisini yakıştırısan kaşlar kemanmı deseem yaymıdeseeem ama alınmamış hali facedeki gelinlikli resmime bak alınmamış ince yani yüzüm üçgen gibi dilim papuç gibiha bu arada kaslarımda var onuda resimlerden görebilirsin öle böle bişeyim fiziksel açıdan dengime düşmüşmüyüm bilemem herifim tosun gibi :roflol:

al işte öyle yazmışsınn şakkıdı

vaybeee sen neymişsin be abii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…