Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yuttunmu şekerrr ..ben değitirdim o yazıyıı :roflol: :roflol:
vallahii aklıma gelmişti ama kedersiz yapmaz öle bişey beni bu şekilde rencide edip deşifre etmez demiştim vay vay vay anaaaaammm bak hele güvendiğim koca dağ neler ediyomuş bak bak :1shok:

vallahii aklıma gelmişti ama kedersiz yapmaz öle bişey beni bu şekilde rencide edip deşifre etmez demiştim vay vay vay anaaaaammm bak hele güvendiğim koca dağ neler ediyomuş bak bak :1shok:
yaaaa şeytan olduğum kadarda melekim ben melekk
hemende söyledim bak , yoksa diğer kızlara rezil etmesini bilirdim :jeyyar:

yaaaa şeytan olduğum kadarda melekim ben melekk
hemende söyledim bak , yoksa diğer kızlara rezil etmesini bilirdim :jeyyar:
burcumuz aynı o yüzden ii bilirim melekken şeytanda olursun melek yüzlü şeytanda olursun sempatiksalakcinnihiçte bile niye rezil olayım kızlar aslını okucaktı sonuçta hem bizim kızlar araştırmacı yemezerdi ben gibi kusura bakma yavru:dilcikar:

he la orasını düşünemedim ama sana yutturdum ya ölsemde gam yemem kaydirigubbakcemile3

he la orasını düşünemedim ama sana yutturdum ya ölsemde gam yemem kaydirigubbakcemile3
du bakalım sevinme o kadar elbet benimde sana yutturacağım bi malzeme geçer elime hatırlatırım o zaman bu sözlerini sositososito

şekerparem ben çıksam biran önce hazırlayım yiyelimde yatalım ya gözlerim ağrıyo valla bu ramazan beni mahvetti ya performanstan düştüm gıı

tubişim ben seni tutmuyorum dimi .işin varsa çıkabilirsin bende çıkacam birazdan

tamam canım zaten benimde içime doğduki şimdi yazdım işine bak sen
haden size hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

tubişim ben seni tutmuyorum dimi .işin varsa çıkabilirsin bende çıkacam birazdan

tamam canım zaten benimde içime doğduki şimdi yazdım işine bak sen
haden size hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan
caniş herif zahmetli bişey istedi uğraşcam ya o yüzden erken girem dedim mutfağa hemde bugün sabahtan bu yana başım ağrıyıo dayanılmaz bi ağrı ya herife sözüm vardı tutamadım yazık oda diyoki
zaten hanımların tek bahanesi buymuş (başım ağrıyo dokunma )kitaba bile geçmiş sizin bu meşur bahaneniz diyo yazıııık
neyse çok öpüyorum yarın görüşrz canımcımmm opuyorumnanaktanii gcler

inanmam asla zincire vursalar durmaz bu azgın boğalar hemde seeen sus sus yalandan çarpılacan şu saatte

yok yok yalan demiyim hem bu mübarek günde yalanmı konuşacam töbe haşa
hem zaten ben boğa değilim diye düşünüyorum babam saolsun beni ve kardeşlerimi hepsini ayın 15inde kayıt etmiş nüfusa
ben 15 mayıs kardeşim 15 nisan diğeri 15 şubat babam herhalde maaş günü çıkarmış nüfüs kağıtlarımzıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bu arada kedersizim bi ara yardım ette şu krizantemden kurtulayım ya olmuyo değişemiyorum şu kişisel rütbemi
kazen amcama söledim hiiç duymadı bilee:çok üzgünüm:

tamam canım kolay gelsinn sana
bu baş ağrısı gerçekten bazen işe yarıyo o zahmetli işten kaytarıyoruz bizi
iyi gecelerr opuyorumnanaktan

ya bu arada kedersizim bi ara yardım ette şu krizantemden kurtulayım ya olmuyo değişemiyorum şu kişisel rütbemi
kazen amcama söledim hiiç duymadı bilee:çok üzgünüm:
canım değiştirmek istiyorsan eğer benim gibi evlilik takvimini önce feda etmen lazım başka yolu yok gibi :1no2:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:annen ne diyo erikler oluncamı doğurmuş kirazlar oluncamı yoksa üzümler değdiği zamanmı sor bakalım anne hangi meyve olmuşken doğurdun öle hesaplayalım bari :roflol:
benim kimlikte akrep aslında 02 11 ama annem diyoki mayıs 11 di iki gün sancı çekip leğene doğurmuş beni :1rolleyes:hatta yazmış zavallım kağıda duruyodu çeyizimin olduğu odada sararmış küflenmiş bi kağıt parçası bulalım senin şu doğum ayını ya eğer yoksa sende tık vardır bunda bi yanlışlıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…