sadece bazen çoook nadiren :kedi:tamam canım kolay gelsinn sana
bu baş ağrısı gerçekten bazen işe yarıyo o zahmetli işten kaytarıyoruz bizi
iyi gecelerr opuyorumnanaktan
olsun ya ne olcak yapalım bi ara feda etmem gereken ne varsa ederim bencanım değiştirmek istiyorsan eğer benim gibi evlilik takvimini önce feda etmen lazım başka yolu yok gibi :1no2:
bir ara sormuştum anneme şey demişti havalr sıcaktı damda uyuyorduk demişti ama eğer öyleyse hazşran temmuz aylarıdır babam beni neden mayıs ayında kayıt etsinki neyse bir ara tekrar sorarım anneme anne diyecem ya bana kesin tarih ver yada beni evlatlıktan red et bu böyle olmaz diyecemm..:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:annen ne diyo erikler oluncamı doğurmuş kirazlar oluncamı yoksa üzümler değdiği zamanmı sor bakalım anne hangi meyve olmuşken doğurdun öle hesaplayalım bari :roflol:
benim kimlikte akrep aslında 02 11 ama annem diyoki mayıs 11 di iki gün sancı çekip leğene doğurmuş beni :1rolleyes:hatta yazmış zavallım kağıda duruyodu çeyizimin olduğu odada sararmış küflenmiş bi kağıt parçası bulalım senin şu doğum ayını ya eğer yoksa sende tık vardır bunda bi yanlışlıkkaydirigubbakcemile3
desene seninde sevdadan bir farkın yokmuşş :jeyyar: :jeyyar:sadece bazen çoook nadiren :kedi:
hadi ya o zaman sen yıkanma hastasısındır banyomu kız iiki çıkarken kafana gözüne bişey olmamış..ayrıca damda yatıyosa dediğin gibi evlerde durulmayacak kadar sıcakmış demekki dam he oda güzel bi fanteziymişsempatiksalakcinnibir ara sormuştum anneme şey demişti havalr sıcaktı damda uyuyorduk demişti ama eğer öyleyse hazşran temmuz aylarıdır babam beni neden mayıs ayında kayıt etsinki neyse bir ara tekrar sorarım anneme anne diyecem ya bana kesin tarih ver yada beni evlatlıktan red et bu böyle olmaz diyecemm..:roflol: :roflol: :roflol:
bu arada annemde beni banyoda doğurmuş kaynanamda eşimi aynı şekilde banyoda doğurmuşş tesadüfe bakk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
desene seninde sevdadan bir farkın yokmuşş :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE
niye odamı ölebilmiyorumkismile ooh yaşasın kadınlık :lepi:ne yapalım bacım ekmek teknemiz sen sev yada sevme :kedi:
BADEM TATLISI
MALZEMELER:
1 su bardağı toz şeker,
1 su bardağı sıvı yağ,
1 çay bardağı yoğurt,
2 yumurta,
1 paket vanilya,
2 çay kaşığı karbonat,
2yemek kaşığı tarçın,
2 yemek kaşığı mısır nişastası (yoksa şart değil gevrek olması için)
yeteri kadar un
ŞERBETİ İÇİN
4 su bardağı toz şeker,
3 su bardağı tabiki suuuu(şerbetini kaynatmıyoruz şekerler)
YAPILIŞI:
malzemeleri iyice karıştırıp kulak memişi yumuşaklığında hamur elde ettikmi?etiik :) sonra
ceviz büyüklüğünde parçaları alıp masa üzerinde orta incelikte rulo yaptıkmı? yaptııık:)
sonra o rulo şeklindeki hamuru bıçak yardımı ile ...ımm şey dıkandım nasıl tarif edilirkieyvahedigeldismileserçe parmağımızın yarısı kadar keselim desem ya serçe parmaklarınız çok uzunsa yada çok kısaysa kaydirigubbakcemile3 biliyorum sinir ettim hepinizi özür...devam ediyoruz rulo şeklindeki hamurumuzu 3cm kısalığında ufak ufak kesip,(verevine kesiyoruz düz değil azcık şekilli olsun)tepsimize diziyoruz (az aralık bırakarak) bu arada tepsiyi yağlamanıza gerek yoohh
önceden bilmemkaç derecede ısıtılmış fırına atıyoruz şak diye
10 15 dk kadar pişince (arada kontrol edin çabuk pişiyo ammman yanmasın)
tepsiyi aldıkmı fırından? hemen fişi çekin !! tepsiyi balkona çıkarın bırakın soğusun iice
hazırladığımız şerbeti kaynatmadan şekeri suda iyice eritiyoruz şerbetimiz ve tatlılarımız soğukken kepçe yardımı ile üzerinde gezdirerek döküyoruz
(şerbetlenmiş badem tatlımızı en az 2,3 saat üzeri kapalı halde iice şerbetini çekmesi için bırakıyorz)daha sonra üzerine hindistan cevizini dökerek servis yapıyoruz
NOT:
isteğe göre yanında dondurma sunulabilir ben benim koca boğaza öle yapıyorum
afiyet bal şeker olsun midenizde şifa olsun canlarımmm doğacak bebelerimize şimdiden yarasınopuyorumnanaktan
helal edin hakknızı gözlerinizi yordum galiba :1rolleyes:
umarım beğenirsiniz yapacak olan arkadaşlar yorumlarınızı yazmayı unutmayıın beğenmezseniz yazmayın ben anlarım kaydirigubbakcemile3
bende evde doğmuşum ama benim hikayem sizinki gibi komik değilbir ara sormuştum anneme şey demişti havalr sıcaktı damda uyuyorduk demişti ama eğer öyleyse hazşran temmuz aylarıdır babam beni neden mayıs ayında kayıt etsinki neyse bir ara tekrar sorarım anneme anne diyecem ya bana kesin tarih ver yada beni evlatlıktan red et bu böyle olmaz diyecemm..:roflol: :roflol: :roflol:
bu arada annemde beni banyoda doğurmuş kaynanamda eşimi aynı şekilde banyoda doğurmuşş tesadüfe bakk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
haklısın walla aplaa komşular çat kapı geliyoo eşimde dün izinliydi işe gdip geldi grup değişikliği olmuşşşula sen de hep geldiğin gibi gidiyon ne kocan rahat veriyo ne komşun
:sinifsinif:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnRABBİM BU LİSTEDEKİ BÜTÜN BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIMIA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIK EVLATLAR NASİP ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
opuyorumnanaktanhoşgeldin kuzu
burda da kapalı
3 2 1 güle güle melike :roflol: :roflol:
hemen aldımm tarifiniii hemen denicemm quzumm ellerine sağlıkk bebemmmmmmmmmkızlar geçmişe göz attımda tatlı muhabbetiniz olmuş halamdan aldığım bi tatlı tarifi vardı hem çok pratik hem kolay hemde hafif isterseniz akşam onu bi yazayım deneyin kime ikram ettiysem tarifini istedi çok beğenilen bi tatlı aklınızda olsun şekerler..
maşalahhhhhhhhhhhhhhhh kedersiz sultanında dediği gibi sen neymişsin quuzmmne sandın nadir bulunan bişeyim işte türümün son örneğiyimkaydirigubbakcemile3
gir faceme bak dünya resim dolu mutlaka ellerimi görebileceğin bi resim vardır
evet ellerim az iri ayaklarımda öle kollarımda uzun memişler hayvan gibi popo minik güveç gibi göbüş yok
dudak kağıt gibi gözler ceylan diyende var zümrüt diyende var hurma diyende var eşşek gözlü diyende var hangisini yakıştırısan kaşlar kemanmı deseem yaymıdeseeem ama alınmamış hali facedeki gelinlikli resmime bak alınmamış ince yani yüzüm üçgen gibi dilim papuç gibiha bu arada kaslarımda var onuda resimlerden görebilirsin öle böle bişeyim fiziksel açıdan dengime düşmüşmüyüm bilemem herifim tosun gibi :roflol:
bende evde doğmuşum ama benim hikayem sizinki gibi komik değil
boynuma kordon dolanmış zor kurtulmuşum salak ebe doğurtamamış annemi
babam evde olmasa annem de bende ölebilirmişiz ...babam doğuma girmiş yani kaydirigubbakcemile3
günaydııın opuyorumnanaktan
kedersiz sultan ve tubiş sultan ne çok kaynatmışsınız gece gece
bu arada kedersiz bende seni uyanık lep demeden leblebiyi anlayan bi hatun sanıyodum kafamçokkarıştı sen baya bi safmışsın bi tatlı tarifi için bu kadar açıklama yaptırılırmı annem ya :roflol:
günaydınn aplacımmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnn
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
çok şükürr aplaaaa
ama çok afedersin apla kabız olmuşumm ne yapsam fayda etmiyo yaa
senin tedavi nasıl gidiyo aplaa
kuru incir kuru kayısı iyi gelir kabıza kavun iyi gelir geçmiş olsun canım
ben dün ilk iğnemi oldum inşallah iyi olur sonu iğneyle beraber heyecan ve heveste geldi
hımm inciri bilmiyodummm hemenn yiyimm saol datlumm
aplamm inşalahh hayırlı olacakk kurban olduğumm yüzünü güldürecek inşalahh göbekten mi oluyosun apla
melike 14 hafta olmuş maşallah
senin minik büyüyo yakında cinsiyeti belli olur
üstüne bir bardakta su iç melike .....amin canım inşallah göbekten oluyorum iğnelerimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?