Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım kolay gelsinn sana
bu baş ağrısı gerçekten bazen işe yarıyo o zahmetli işten kaytarıyoruz bizi
iyi gecelerr opuyorumnanaktan
sadece bazen çoook nadiren :kedi:
canım değiştirmek istiyorsan eğer benim gibi evlilik takvimini önce feda etmen lazım başka yolu yok gibi :1no2:
olsun ya ne olcak yapalım bi ara feda etmem gereken ne varsa ederim ben
öpüyorum komacan hoşçakal canımmmm

bir ara sormuştum anneme şey demişti havalr sıcaktı damda uyuyorduk demişti ama eğer öyleyse hazşran temmuz aylarıdır babam beni neden mayıs ayında kayıt etsinki neyse bir ara tekrar sorarım anneme anne diyecem ya bana kesin tarih ver yada beni evlatlıktan red et bu böyle olmaz diyecemm..:roflol: :roflol: :roflol:
bu arada annemde beni banyoda doğurmuş kaynanamda eşimi aynı şekilde banyoda doğurmuşş tesadüfe bakk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hadi ya o zaman sen yıkanma hastasısındır banyomu kız iiki çıkarken kafana gözüne bişey olmamış..ayrıca damda yatıyosa dediğin gibi evlerde durulmayacak kadar sıcakmış demekki dam he oda güzel bi fanteziymişsempatiksalakcinni
desene seninde sevdadan bir farkın yokmuşş :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE
niye odamı ölebilmiyorumkismile ooh yaşasın kadınlık :lepi:ne yapalım bacım ekmek teknemiz sen sev yada sevme :kedi:

tubiş tarifini beğendim benim bayram tatlım belli olduzemuszemus

bende evde doğmuşum ama benim hikayem sizinki gibi komik değil
boynuma kordon dolanmış zor kurtulmuşum salak ebe doğurtamamış annemi
babam evde olmasa annem de bende ölebilirmişiz ...babam doğuma girmiş yani kaydirigubbakcemile3

günaydııın opuyorumnanaktan
kedersiz sultan ve tubiş sultan ne çok kaynatmışsınız gece gece
bu arada kedersiz bende seni uyanık lep demeden leblebiyi anlayan bi hatun sanıyodum kafamçokkarıştı sen baya bi safmışsın bi tatlı tarifi için bu kadar açıklama yaptırılırmı annem ya :roflol:

ula sen de hep geldiğin gibi gidiyon ne kocan rahat veriyo ne komşun
:sinifsinif:
haklısın walla aplaa komşular çat kapı geliyoo eşimde dün izinliydi işe gdip geldi grup değişikliği olmuşşş (
RABBİM BU LİSTEDEKİ BÜTÜN BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ARKADAŞLARIMIA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIK EVLATLAR NASİP ET :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin kuzu

burda da kapalı

3 2 1 güle güle melike :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktan
hemen aldımm tarifiniii hemen denicemm quzumm ellerine sağlıkk bebemmmmmmmmm
maşalahhhhhhhhhhhhhhhh kedersiz sultanında dediği gibi sen neymişsin quuzmm

amann Rabbim esirgemişşşş bu arada benimde kordon dolanmış ve pis su yutmuşummm:))
eşim dio ordan belli pis olduğun dio:))

günaydınn aplacımmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnn

çok şükürr aplaaaa
ama çok afedersin apla kabız olmuşumm ne yapsam fayda etmiyo yaa
senin tedavi nasıl gidiyo aplaa

kuru incir kuru kayısı iyi gelir kabıza kavun iyi gelir geçmiş olsun canım
ben dün ilk iğnemi oldum inşallah iyi olur sonu iğneyle beraber heyecan ve heveste geldi

kuru incir kuru kayısı iyi gelir kabıza kavun iyi gelir geçmiş olsun canım
ben dün ilk iğnemi oldum inşallah iyi olur sonu iğneyle beraber heyecan ve heveste geldi

hımm inciri bilmiyodummm hemenn yiyimm saol datlumm
aplamm inşalahh hayırlı olacakk kurban olduğumm yüzünü güldürecek inşalahh göbekten mi oluyosun apla

melike 14 hafta olmuş maşallah
senin minik büyüyo yakında cinsiyeti belli olur

evet aplaa 3.5 ay bittii 16. hafta gel dedi doktor 3lü tarama var aslında şimdide bellli olurda ben özele gitmiyorum gidemiyorum malesefff 10 haftalıklar öğrenmiş cinsiyeti
Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasib etsin inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy ben az önce yanlış mı okudumm gardaşımm banyoda mı doğmuşşş
anaa banyoo bebesiiiii uu yirimm kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…