Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam aplacımmm
salavatı tefriciyeye falan başlayalım apla senin için

canım herkese daha önce bir kez okuduk biliyosun o zaman
okuduğumuz salavatlar vakit geldiyse şimdi kabul olunur nasılsa
haksızlık olmasın diğer arkadaşlara hem ramazan şimdi çok yoğun geçiyo herkesin
iftar sahur mukabele ayram temizliği derken gün yetmiyo zaten....
allah hepinizden razı olsun aklınıza gelince küçük bir dua etseniz o yeter bana opuyorumnanaktan

ayy kurbann olurumm yaaa yok aplamm neden haksızlık olsun ki diğer kızların haksızlık olacak gibi düşüneceklerini sanmıyorummm
her zaman dualarımızdasın da hani tedavi aşamasındayken iyi olur die düşündüm

olsun canım doktor kontrolünde olman önemli olan geç olsun güç olmasın
ayy ben az önce yanlış mı okudumm gardaşımm banyoda mı doğmuşşş
anaa banyoo bebesiiiii uu yirimm kıssss
evet banyoda doğmuş :roflol:
anaa saat 10da mukaveleye gitçemm bide tuvaletim orda gelirmiş

yok merak etme o kadar çabuk gelmez

hiç kimse sağolsun öyle düşünmedi tuğba da teklif etti sağolsun hatice kedersiz bütün kızlar okuyalım dedi ama dediğim gibi daha önce okuduk bir kere yeter hepiniz sağolun

olsun canım doktor kontrolünde olman önemli olan geç olsun güç olmasın

evet banyoda doğmuş :roflol:

yok merak etme o kadar çabuk gelmez

öle walla aplaa yok cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsunda inşalahh
aplaa dünde birsürü şey yedimm kayısı marmelatı normal kayısı
kayısı meyve suyuu ılık suda ballı su şimide incir yedim düşünemiyorum yane:)) anaa iyice iğrenç oldumm bennn :))

hiç kimse sağolsun öyle düşünmedi tuğba da teklif etti sağolsun hatice kedersiz bütün kızlar okuyalım dedi ama dediğim gibi daha önce okuduk bir kere yeter hepiniz sağolun

kıs ne güsell bi kalbinn var senin öle Rabbim kalbine göre versinn ama fikrini değiştirirsen söyle apla hemen başlarız Rabbimin izniylee

ay canım ya onca kayısıya hala tık yokmu inşallah incir iyi gelir

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaww gece rüyama tubişin tatlısını görüyordum uğraşıp durduyordum hamuru bir türlü rulo haline getiremiyordum:)))) ..en sonunda bitiriyordum tatlıları ama o da nee hç tadı yok şeker koymamışım tekrar yapıyorum bu sefer yakıyorum anlıycanız kabus gibi bişeydi

bide rüyamda dünürümü görüyordum neyse o gelince yazarım

hoşgeldin kanki kardeş
evet lütfen bu tatlıyı yapanlar resim eklesin (bana bakarmısın sanki çok resim ekliyomuşum gibi
milletten resim istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…