Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kızlar nasılsınız bakalım....
MELİKEM GEÇMİŞ OLSUN....O KABIZLIK ZORDUR EŞİMDEN BİLİYORUM...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir yer gideceğimiz zaman lavobaya girer artık yarım saat onu beklerim....çok sinir oluyorum...birde hep en son zamana bırakır wc ye gitmeyi...bu gece sen gir wc ye afedersiniz kızlar 15 dakika kaınca ne su içe bildi nede dişlerini fırçalya bildi...ezan okundu....bende araştırıyorum çaresini ama bulamadım daha....

iyiyim canım sen nasılsın ...valla ben dün yemek ypmadım
eşime sordum menemen yap dedi bol acılı olsun dedi bende yaptım
çokta işime geldi kaydirigubbakcemile3 kolay oldu
bu akşam içinse ya tavuk kanat yada sulu köfte düşünüyorum

ipeğim bende okurum salavatlardan...sakın öyle düşünme şuan sen tedaviye başladın...

ipeğim akşama sulu köfte çorba pilav salata tamamdır..yapmasıda kolay...

hoşgeldin bulut iyiyiz çok şükür dimi ipeeem senin adına da konultuma ama,ay geçmiş olsun yazık tocene sen en iyisi daha erken kaldır sahura onu suyundan olmasın garip şu sıcak günlerde

yiyim canım sen nasılsın ...valla ben dün yemek ypmadım
eşime sordum menemen yap dedi bol acılı olsun dedi bende yaptım
çokta işime geldi kolay oldu
bu akşam içinse ya tavuk kanat yada sulu köfte düşünüyorum

ben de iyiyim çok şükür dedim ya sabahtan beri sokaklardayım toceyle çıktık sabıka kaydı sağlık raporu falana aldım ücretli öğretmenlik başvurusu için.oh oh menemen güzel fikir aaa belki bende akşama yaparım.bol acılı ohhh canım çekti bea.yada türlü ile pilav yaparım bakalım toce ne isterse yaparız artık.

salavat mı okunacak ipeeem sana mı aaa bende okurum gücüm yettiğince inşallah ne zamana kadar kaç okunacak peki

ipeğim bende okurum salavatlardan...sakın öyle düşünme şuan sen tedaviye başladın...

ipeğim akşama sulu köfte çorba pilav salata tamamdır..yapmasıda kolay...

allah razı olsun kedersiz 300 aldı sen kaç tane alabilirsin
yanlız kedersiz pazar akşamı bitsin duasını yap dedi
kadir gecesi ya onun için sizler aldıktan sonra kalanı ben bitiricem canım

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200

ipeğim hepimizden rabbim razı olsun..neyse ben çıkayım ...birazcık işlerim var onları yapıp geri geleyim...
benim dünür bu gece rüyasında beni görmüş merak ettim hayırdır...işleri bitirip hemencik geleyim...çünkü bende 3 gecedir güzel rüyalar görüyorum...onunkinide merak ettim...hayır olsun...

bu arada melike kabız olmuşsun geçmiş olsun bende nacizane fikrimi söyliyim karpuz dan sonra soğuk su iç .kabızlık cırcırdan daha kötü yaaa
hee karpuzu bilmiyodum onuda hemen denicem ama karpuzum yok eşime diimde alsın barii ne kadar zor yaa 2. oluşum bu kanımca da böle devam edecek
yane yarın başlıyoruz tefriciyene
ben şimdilik 300 alıyorumm

ipek için salavat ı tefriciye listesii

kedersiz 300
quzu bana da şimdi 300 yaaz hemen bitirir alırım tekrar
hoşbuldum ipeeem nasılsın bakıyım hava nasıl oralarda yağmur var mı hala bizde dün akşam azıcık yağdı geçti.ne yemek yaptın dün akşam.hadi bugün de sen bana fikir ver
he walla ama hava serin bugün ben üşüyorumm yaff nerelere gittin bakım benide bugün komşu çağırdı iftara oruç tutmasamda ona eşlik edecem ama eşime sormadım

ya bebemmm walla çok zorr beaaa hee bakalım ben bundan sonra her sabah aç karna 1 kayısı 1 bardak ılık su denicem inşalahh faydası olurrr

slmm kızlarrrrrrrrrrr

hayır olsun ....güle güle bende biraz çıkıcam

güle güle canımmm
hayır olsunn rüyanız da inşalahhhhhhh

ipek aplaaamm bugün başlasam olmaz mı

kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300

güle güle canımmm
hayır olsunn rüyanız da inşalahhhhhhh

ipek aplaaamm bugün başlasam olmaz mı

olur canım allahın her günü mübarek temiz niyetle başlamak önemli olan
zaten bende yarın sela vakti namazını kılamam ki bu akşam kılarım namazını başla canım hem pazara kadar az zaman var ancak biter

ipekim bende 200 alıyım okursam yine alırım.yaz deftere.minnakım hoşgelmişsin.ye ye maşallah besle nohutunu bakalım yarasın ikinize de.milli eğitime gittim yavrus keçiörene offf yoyuldum amma şimdi iyiyim.sende bak yolun demete düşerse bana uğra emi

kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 200

toplam ............ 1000
kalan................ 3444

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…