hoşgeldin erken kalkınca gün geçmek bilmiyo tabi
merhaba kızlar nasılsınız bakalım....
MELİKEM GEÇMİŞ OLSUN....O KABIZLIK ZORDUR EŞİMDEN BİLİYORUM...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir yer gideceğimiz zaman lavobaya girer artık yarım saat onu beklerim....çok sinir oluyorum...birde hep en son zamana bırakır wc ye gitmeyi...bu gece sen gir wc ye afedersiniz kızlar 15 dakika kaınca ne su içe bildi nede dişlerini fırçalya bildi...ezan okundu....bende araştırıyorum çaresini ama bulamadım daha....
ipeğim bende okurum salavatlardan...sakın öyle düşünme şuan sen tedaviye başladın...
ipeğim akşama sulu köfte çorba pilav salata tamamdır..yapmasıda kolay...
salavat mı okunacak ipeeem sana mı aaa bende okurum gücüm yettiğince inşallah ne zamana kadar kaç okunacak peki
ipeğim 200 de ben alayım....eğer kalırsa bitirdikten sonra alırım...allah kabul etsin...
hee karpuzu bilmiyodum onuda hemen denicem ama karpuzum yok eşime diimde alsın barii ne kadar zor yaa 2. oluşum bu kanımca da böle devam edecekbu arada melike kabız olmuşsun geçmiş olsun bende nacizane fikrimi söyliyim karpuz dan sonra soğuk su iç .kabızlık cırcırdan daha kötü yaaa
yane yarın başlıyoruz tefriciyene
ben şimdilik 300 alıyorumm
quzu bana da şimdi 300 yaaz hemen bitirir alırım tekraripek için salavat ı tefriciye listesii
kedersiz 300
he walla ama hava serin bugün ben üşüyorumm yaff nerelere gittin bakım benide bugün komşu çağırdı iftara oruç tutmasamda ona eşlik edecem ama eşime sormadımhoşbuldum ipeeem nasılsın bakıyım hava nasıl oralarda yağmur var mı hala bizde dün akşam azıcık yağdı geçti.ne yemek yaptın dün akşam.hadi bugün de sen bana fikir ver
merhaba kızlar nasılsınız bakalım....
MELİKEM GEÇMİŞ OLSUN....O KABIZLIK ZORDUR EŞİMDEN BİLİYORUM...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir yer gideceğimiz zaman lavobaya girer artık yarım saat onu beklerim....çok sinir oluyorum...birde hep en son zamana bırakır wc ye gitmeyi...bu gece sen gir wc ye afedersiniz kızlar 15 dakika kaınca ne su içe bildi nede dişlerini fırçalya bildi...ezan okundu....bende araştırıyorum çaresini ama bulamadım daha....
ipeğim hepimizden rabbim razı olsun..neyse ben çıkayım ...birazcık işlerim var onları yapıp geri geleyim...
benim dünür bu gece rüyasında beni görmüş merak ettim hayırdır...işleri bitirip hemencik geleyim...çünkü bende 3 gecedir güzel rüyalar görüyorum...onunkinide merak ettim...hayır olsun...
ipeğim hepimizden rabbim razı olsun..neyse ben çıkayım ...birazcık işlerim var onları yapıp geri geleyim...
benim dünür bu gece rüyasında beni görmüş merak ettim hayırdır...işleri bitirip hemencik geleyim...çünkü bende 3 gecedir güzel rüyalar görüyorum...onunkinide merak ettim...hayır olsun...
güle güle canımmm
hayır olsunn rüyanız da inşalahhhhhhh
ipek aplaaamm bugün başlasam olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?