Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubiş hoşgeldin... bugün melike sana salavat başlayalım deyince kedersiz başlayalım dedi
apar topar oldu biraz canım kusura bakmayın sen ilk dediğinde zora girmeyin dedim ama şimdi daha
zora soktum hepinizi kısmet böyleymiş demekki

tubişim ne yapsın adamcağız can havliyle girmiş
annemin doğurmasına yardım etmiş karnına bastırıp ittirmiş beni
hep anlatırdı girmesem ikiside ölcekti ama allah kalbimi biliyo bebekten çok hanmı
düşündüm derdi geride iki çocukla ne yaparım ben diye ...allah rahmet eylesin

ben geldim ama çok durmıcam çıkıcam yemek yapıcam daha.50 tane okudum bilem ipeeem belkim çabuk biter yine alırım

ipeğim tefriciyelere başlandımı neden cuma başlıcaz şimdi başlasakta olur sonuçta öyle dğeilmi canım..
benim 2 akşam misafirim olacak cumartesi yola çıkıcaz pazar yine mesaj çekerim olmazsa canım.ben 400 tane alayım şimdilik inş bitiririmde daha da alırım

tubişim inan tarifi birebir aynı yaptıım ..evet evde tarçın yoktu ama eşimi arayıp eve gelince almasını söylemiştim yoksa tarçınsız yapmıycaktım zatenn ..herşeyi tam yaptım diye düşnüyorum ama nişastayı fazlamı kaçırdım acaba çünkü o hamurun dağılması bezbelliki nişastadan oldu ben öyle tahmin ediyorumm ..birazdan resmi ekliyecem ama görüntü eminimki senin yaptığınla benim yaptığım uzaktan yakından alakası yoktur

iyiyim ipeğim abimleri çağırdım iftara yemek yapıyodum bi bakayım dedim sizleree..ya bugğün yemeklerde okadar kararsız kaldımki ne yapacağımı şaşırdım..barbunya haşladım unuttum çok haşilanmış dağılmış ondan vazgeçtim falann sorma bugün kararsız karı oldumm yaa..yarında kaynımları çağırdım canım..

bugün başla canım allah razı olsun

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 200
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400

toplam ............ 1800
kalan................ 2644

neyse kızlar ben kaçar hepinize hayırlı iftarlar hadi esen kalın.yurcan,ipek,sevda öpildünüz çünküm sadece siz varsınuz görünen üzre

tuğbiş aldım tarifi canım deneyeceğim inş. bi nurcanım resmi göstersin ben anlamadım şekil olarak nasıl yapıldığüını da

sevda kolay gelsin canım ..daha ortada bir yemek yok düşüne düşüne iftara yemek yetiştiremiyeceksin ..fırında tavuk, pliav, cacık, mercimek çorbası ve salata yap gitsin daha ne olsun

tuğbiş aldım tarifi canım deneyeceğim inş. bi nurcanım resmi göstersin ben anlamadım şekil olarak nasıl yapıldığüını da
ya resmi koymasına koyacamda benim olmadı rulo yapamadığım için kendi elimle şekil vermeye çalıştım çok kötü oldu hamurum şeklide iyi görünmüyor tadına iftardan sonra karar verecez artık ...
resimler geliyo birazdan a.s

ipeğim genelde sahura kadar otutuyom inş. bitirip yeniden alırım merak etme sen canım
evet aksilikler üst üste geliyo barbunyadan vazgeçince yemeklik kıymalarımın çözülmesini bekliyom şimdide :kedi: neyseki gelenler iki kişi kalabalık değiller bide abimler nre olsa yerler..
bu arada sayım size bakalım iyimi
çorba
salçalı köfte
salata
yoğurtlu havuç (ismi ne bilmiyom)
paçanga,mücver,kaşarlı mantar
pilav a.ciğeri püre

fazlamı düşünmüşüm bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…