tamam aplacımm namazdan sonra başlarımm ben o zamanolur canım allahın her günü mübarek temiz niyetle başlamak önemli olan
zaten bende yarın sela vakti namazını kılamam ki bu akşam kılarım namazını başla canım hem pazara kadar az zaman var ancak biter
hoşbuldumm bebemm saol datlummm kıyamam kızzipekim bende 200 alıyım okursam yine alırım.yaz deftere.minnakım hoşgelmişsin.ye ye maşallah besle nohutunu bakalım yarasın ikinize de.milli eğitime gittim yavrus keçiörene offf yoyuldum amma şimdi iyiyim.sende bak yolun demete düşerse bana uğra emi
tamam aplacımm namazdan sonra başlarımm ben o zaman
tamam canım başla yankız kedersizin dediği gibi pazar bitmesini istiyorum
onun için eğer bir sorun olursa bana veya kedersize mutlaka bildirin tatlışlar
ben haftasonu nete giremem evde modem hala yok :kedi: kedersizle telefonlaşırız
tamam aplacımm namazdan sonra başlarımm ben o zaman
hoşbuldumm bebemm saol datlummm kıyamam kızz
tamam bebemmm inşalahhhh ama ben evden çok çıkamıyorum malesefff(((
seninde yenikente düşerse gel bak olarmı burdan kızlara slm yazarıkk
allah kabul etsin inşallah canımslm kizlar
ya ben bugun meryem suresini okumaya basladim insallah rabbim bu sefer yuzume bakar
yaa bu tuba nerdee verdiği tarifi yapayım dedimm ama hamur dağılıyoo rulo yapamıyorummmm
seninde başına gelir inşallah alsanaalsanasmileallah kabul etsin inşallah canım
beceriksiz :roflol:
seninde başına gelir inşallah alsanaalsanasmile
büyük zorluklarla yapıp fırına attım şimdi
maalesefki aynı rüyamda gördüğüm gibi rulo yapamadım elimle şekil verdim
neyse ben şimdide puğaça yapıcam sana tek başına iyi eğlenceler diliyorumm
tamam aplacım merak etme senntamam aplacımm namazdan sonra başlarımm ben o zaman
tamam canım başla yankız kedersizin dediği gibi pazar bitmesini istiyorum
onun için eğer bir sorun olursa bana veya kedersize mutlaka bildirin tatlışlar
ben haftasonu nete giremem evde modem hala yok :kedi: kedersizle telefonlaşırız
yok kıs bende pek bilmem ankarayı yerliyim emme turist gibiyim:))ah yavrus ben pek bilmiyomki daha ankarayı o tarafa hele hiç gitmedim sen yerlisin sen gel bana öğretirsin emi.
ben başlamıştım ya okumaya devam etmedin mi ondann gerçi o zamanda bişey dememiştin amaslm kizlar
ya ben bugun meryem suresini okumaya basladim insallah rabbim bu sefer yuzume bakar
:lepi: teşekkürler
slm şekerler slm verip kaçar benn misafrim gelecekk öpüldünüzz
kolay gelsin melike iftara mı geliyo misafirin
yok aplacımm onunda kırmızı gelmiş fırsat bu fırsat aradı geliyorum die
hadi bakalım iyi oturmalar
hadi yaa allah saklamış maşallah rahmetlide ne babaymış amabende evde doğmuşum ama benim hikayem sizinki gibi komik değil
boynuma kordon dolanmış zor kurtulmuşum salak ebe doğurtamamış annemi
babam evde olmasa annem de bende ölebilirmişiz ...babam doğuma girmiş yani kaydirigubbakcemile3
maşalahhhhhhhhhhhhhhhh kedersiz sultanında dediği gibi sen neymişsin quuzmm
hee karışık bişey işte bebim
abartmadım canım tadan herkes bayıldı beğedndi tarif istedi bende madem bu kadar beğeniliyo neden bizim kızlar denemesin didim oldumu sultanım abartısız söylüyorum çok güzellkaydirigubbakcemile3inşallah tubişin abarttığı gibi güzeldir tatlısı :1closedeyes:
allahın izniyle bitiririz ben oldukça geç yatıyorum ama hanımar niye böle sıkıştırdınızki bikaç gün öncden niye ayarlamadınız bitimi pazara gelcek şekilde amaaan benimkide laf olan olmuş hadi bismillah deyip başlayalımkanki tefriciyeleri okuyoruz ısrar etme cuma günü başlıyoruz pazar akşamı bitirmeye çalışıyoruz (kadir gecesi )
sakın deneme hatta düşünme bile tarçınsız olmazzz ipeğinde dediği gibi tat ve koku ver,iyoyaaaaa şimdi baktım tarçında yokkkk :umursamaz:
bak bak şunaa tarçın yok diye nişastayı basmış hamura sonrada rulo yapamamış tabi olmaz hem tarçın nişasta ne alaka ya ne alem kadınsın sen bölemısır nişastası var ama oda girmesede olurmuş tubiş öyle yazmış
tarçın niyetine nişasta koyayım artık :)))
tuğba...........400 btirip hemen yardımınıza koşcakipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
beceremedim dermisin lütfen hadi okuyalım beceremedim yazdığını sempatiksalakcinniyaa bu tuba nerdee verdiği tarifi yapayım dedimm ama hamur dağılıyoo rulo yapamıyorummmm
nişastayı doldurursan tarçın yerine omaz dağılır hemde pişerkende hamur çatlak çatlakolur canişşş
valla şekercim tarife bire bir uygun yaprsan çok beğeneceğimden eminim hamarat kardeşimbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?