sevda kolay gelsin canım ..daha ortada bir yemek yok düşüne düşüne iftara yemek yetiştiremiyeceksin ..fırında tavuk, pliav, cacık, mercimek çorbası ve salata yap gitsin daha ne olsun
biter canım biter ben okumaya eve gidince başlıcam kedersiz sen eksikleri o0okursun sayı yazma demişti kendimi onun için yazmadım .....menüne gelince güzel sadece ciğer fazla gibi geldi bana o kadar birde eğer kıyma çözülmediyse kedersizin menüsünü bugün yap bu menüyü yarın yaparsınipeğim genelde sahura kadar otutuyom inş. bitirip yeniden alırım merak etme sen canım
evet aksilikler üst üste geliyo barbunyadan vazgeçince yemeklik kıymalarımın çözülmesini bekliyom şimdide :kedi: neyseki gelenler iki kişi kalabalık değiller bide abimler nre olsa yerler..
bu arada sayım size bakalım iyimi
çorba
salçalı köfte
salata
yoğurtlu havuç (ismi ne bilmiyom)
paçanga,mücver,kaşarlı mantar
pilav a.ciğeri püre
fazlamı düşünmüşüm bilemedim ya
çok fazla bunlar yaa ziyan olacak hepsi ...ama menün güzellmiş yoğurtlu havucu merak ettim bir ara tarifini ver olarmıı kaydirigubbakcemile5ipeğim genelde sahura kadar otutuyom inş. bitirip yeniden alırım merak etme sen canım
evet aksilikler üst üste geliyo barbunyadan vazgeçince yemeklik kıymalarımın çözülmesini bekliyom şimdide :kedi: neyseki gelenler iki kişi kalabalık değiller bide abimler nre olsa yerler..
bu arada sayım size bakalım iyimi
çorba
salçalı köfte
salata
yoğurtlu havuç (ismi ne bilmiyom)
paçanga,mücver,kaşarlı mantar
pilav a.ciğeri püre
fazlamı düşünmüşüm bilemedim ya
iyi bak sevda yaa orda duruyo iştee :mymeka:tatlı görünmüyo
ama poğaçalar süper görünüyo eline sağlık afiyet olsunnn
tatlı koyu çıkmış resimde ama görüntüsü bana çok kötü gelmedi
yanlız poğaçalar tam profesyonel işi görünüyo
evet kızlar kara oluyoo tarçından dolayııipeğim nurcanımın tarifini yapamam tavuk yok evde hem de eşim sevmiyo tavuk yemeklerini fazla canım..
nurcanım öyle karamı oluyomuş tatlı yaa
çok basit yoğurtlu havuç canım..havucu rendele az bir sıvıyağda kavur yumuşak olana kadar fazlada kavurma..soğusun..yoğurt ve mayonez karışımı ile karıştır çok lezzetli oluyo istersen azda olsa dene hoşuna giderse yaparsın..hatta bunun adı vardıda ben unuttum..haydari idi sanırım
ipeğim sebzeleri ve eti ayrı poşette yaparım daha iyi olur sanırım olarmı öyle yoksa karıştırayımmı..
ayrı olmaz bence sevda, sebze ve etin lezetti birbirne karışmadımı nasıl tadı olacakkii akkıllımmsüprizzzzzipeğim sebzeleri ve eti ayrı poşette yaparım daha iyi olur sanırım olarmı öyle yoksa karıştırayımmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?