Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevda kolay gelsin canım ..daha ortada bir yemek yok düşüne düşüne iftara yemek yetiştiremiyeceksin ..fırında tavuk, pliav, cacık, mercimek çorbası ve salata yap gitsin daha ne olsun

bence güzel menü önce tavuğu at frına o pişirken diğerlerini yaparsın
ortaya biraz patates kızart varsa biberin patlıcanın birazda onlarda kızart tamam işte

nurcaım saydığım yemeklerden çorba havuç bide püre için patates haişlanıyo okadar kaydirigubbakcemile3

yaa ben nasıl şekil vericeğini hiççç anlamadım o yüzden merak ediyom olsun şekli güzel olmasada tadı güzel olur inş. canım.

ipeğim yarın senişn şuı dediğin tarif vardıya poşete et atıyodun nasıldı yaa neler koyuyodun unuttummm

biter canım biter ben okumaya eve gidince başlıcam kedersiz sen eksikleri o0okursun sayı yazma demişti kendimi onun için yazmadım .....menüne gelince güzel sadece ciğer fazla gibi geldi bana o kadar birde eğer kıyma çözülmediyse kedersizin menüsünü bugün yap bu menüyü yarın yaparsın

çok fazla bunlar yaa ziyan olacak hepsi ...ama menün güzellmiş yoğurtlu havucu merak ettim bir ara tarifini ver olarmıı kaydirigubbakcemile5

kedersizim eline sağlık geçen gün bende poğaça yaptım süper oldu

sevda kuşbaşı ete soğan domates biber doğruyorum tuz ve isteğin baharatları ekle
harmanla koy poşete 1,5 -2 saate yakın pişir eğer bezelye havuç patates koymak istersen
poşetin içine biraz un serp ve sebzeler dağılmasın diye bir kaşık sirkekle

tatlı koyu çıkmış resimde ama görüntüsü bana çok kötü gelmedi
yanlız poğaçalar tam profesyonel işi görünüyo

ipeğim nurcanımın tarifini yapamam tavuk yok evde hem de eşim sevmiyo tavuk yemeklerini fazla canım..

nurcanım öyle karamı oluyomuş tatlı yaa

çok basit yoğurtlu havuç canım..havucu rendele az bir sıvıyağda kavur yumuşak olana kadar fazlada kavurma..soğusun..yoğurt ve mayonez karışımı ile karıştır çok lezzetli oluyo istersen azda olsa dene hoşuna giderse yaparsın..hatta bunun adı vardıda ben unuttum..haydari idi sanırım

saol kankii
tatlının tadını çok merak ediyorum iftarı onunla açabilirmm kaydirigubbakcemile3

ipeğim sebzeleri ve eti ayrı poşette yaparım daha iyi olur sanırım olarmı öyle yoksa karıştırayımmı..

ben o yoğurtlu havucu yaparken içine bir kaç kabak rendeliyorum havuçla birlikte
kabağıda yağda kavuruyorum süper oluyo tavsiye ederim

tatlı koyu çıkmış resimde ama görüntüsü bana çok kötü gelmedi
yanlız poğaçalar tam profesyonel işi görünüyo

evet kızlar kara oluyoo tarçından dolayıı
karakız tatlısı olsun bu tatlını adı bence :teytey:

sevda peki sarmısak giriyomuu havuçlu yoğurda
sarmısaklı yoğurtlu yemeklere hayranım bugün yine sarmısaklı yoğurtlu kızartma yapıcam Allahtan eşimde seviyoo hihoyyyt hihoyyythihoyyyt

ipeğim sebzeleri ve eti ayrı poşette yaparım daha iyi olur sanırım olarmı öyle yoksa karıştırayımmı..
ayrı olmaz bence sevda, sebze ve etin lezetti birbirne karışmadımı nasıl tadı olacakkii akkıllımmsüprizzzzz
dimi kankiiolumunekankayizsmile

nurcanım bende çok severim sarımsaklı yemekleri hatta dün saat 1 de bol sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yedik..

canım sarımsak koyulmuyo bu havuca canım

aynı şeyleri yazmışız kankim evet olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar ....kankim ben haftasonu gelemiyorum ya bu tefriciyeyi cumartesi pazar takip edersin dimi eksikleri haber verirsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…