Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yedinmi yımırtaları gardaşım .afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna ve sana
yidim bebemmm Allah razı olsun bidenemm
Mrhb Kedersiz ve diğer arkadaşlar. Çoktandır girmiyodum çocuk olayına fazla takmamak için. Kendi kendime terapi ettim ve şuan çok rahatım çok mutluyum ve çocuğum olmuyo diyede hiç üzülmüyorum.

hoşgeldin canımmm

saol bebekim Allah razı olsunnnnn hepimizin inşalahh

Mrhb Kedersiz ve diğer arkadaşlar. Çoktandır girmiyodum çocuk olayına fazla takmamak için. Kendi kendime terapi ettim ve şuan çok rahatım çok mutluyum ve çocuğum olmuyo diyede hiç üzülmüyorum.

hoşgeldin meltem valla süperin aynen devam bende şu kendi kendine terapi olayını uyguluyorum hatta her konuda hem bebek hem kaynana hahaha.insnaın kendine iyi geldiği kadar hiçbişe gelmiyor valla.tebril koyyorum sana kocamaaaan.

hee walla datlumm görmüşsündür nickini belki melike_ ecesuu die biriydi
bende datlummm kıs seviyon mu ismini

nem nem hem de bayılıyorum ismime.benim ismimi koyarken karar vermeyip soğan ekmişler biliyormusun.şule,tuba,feza ve melike varmış seçenek.hepsini birer soğana koyup ekmişler ince ahngisi biterse onu koymuşlar,tabi melike fırlamış önce çok da iyi etmiş.yani isim babam soğan :roflol:

kizlarbende mutlu olmak istiyorum ama inanin bas edemiyorum
elimde degil
tup bebk deeyaptik olmadi
ve artik tam anlamiyla umudum kirildi
kendimekiziyorum
daha cok gencim ama elimde degil

yaff kızlarr bayramın 1. gün tamamen yalnızım biliyomusunuz eşim çalışıyoo bende evde tek başıma düşünmesi bile beni çok üzüyoo

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
aaaaanaaaaaaaaa güsel isim ama kendi ismim die demiyommm fezada güselmişti ammaaa

Ewet canım. Ne için üzüyosun kendini Belkide olmasını çok istediğin şey senin için hayırlı diğil. Buna inanmak çok önemli. kaydirigubbakcemile5

benn geldımmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin fatoşumm
merhaba canım bende bir an senin ismini görünce hamile olduğunu düşündümm ..canım çok iyi yapmışsın ne güzel böyle devam et kısa zamanda gelecek inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…