- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
maiberf canim 4 yil oldu daha bebegimi kucagimaalamadim arkadaslarim iknciyi hattaucuncuyu yapmaya basladilar ben de daha tik yok cok yoruldum artik
rabbim yardim etsin[/QUOTE
ama sen böyle hep kötü tarafından bakarsan daha çok üzülürsün.bunu sana bir faydası var mı.üzülünce karamsara bağlayınca bebişin olacak mı,hayır.ne olacak kendini ve etrafındakileri mutsuz ettiğinle kalacaksın.ama iyimser ve umutlu olursan bu hem çevrene hem sağlığına yansır ve hayat daha yaşanılır hale gelir. unutma ki veren de rabbim bekleten de o yüzden at şu havayı üzerinden
canim dogrusoyluyorsun ama bak onumuzde bayram
ne kadar zoruma gidiyor bayramlari icimde olan huznu kimseye annlatamam
kendimi eksik isiyorum bayramda noluyor biliyor musunuz misafilr geliyorhepsinin ellerinde cocuklari ben eliim bos
misafirlige gidiyoruz yine kalabalik oluyor ve orayada misafirler geliyor gelenler ki de cocuklu
sonra ev sahibi seker veriyor beni acitan da en ok da bu
kadinlar alirken
aaa bunuda ogluma alyim yada bunuda kizim icin aliyorum der hep bir fazla alirlar yabende boynu bukuk sekilde bakarim
o an osekeri almak istemem ama bogazim dugumlenir yok yiyemiycem diyemiycegm icin bir tane alirim
ama omrumden omur gider
bayramlarda icim daha bir burkulur
hımm evet polis adayı melike vardııciddi mi abauuuv desene hanedan kurucaz yakında 1. melike 2. melike 3. melike aha aha hiç bu kadar melikeyle yan yana gelmemiştim daha önce
yidim bebemmm Allah razı olsun bidenemmyedinmi yımırtaları gardaşım .afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna ve sana
Mrhb Kedersiz ve diğer arkadaşlar. Çoktandır girmiyodum çocuk olayına fazla takmamak için. Kendi kendime terapi ettim ve şuan çok rahatım çok mutluyum ve çocuğum olmuyo diyede hiç üzülmüyorum.
saol bebekim Allah razı olsunnnnn hepimizin inşalahh
kendimi eksik isiyorum bayramda noluyor biliyor musunuz misafilr geliyorhepsinin ellerinde cocuklari ben eliim bos
misafirlige gidiyoruz yine kalabalik oluyor ve orayada misafirler geliyor gelenler ki de cocuklu
kadinlar alirken
aaa bunuda ogluma alyim yada bunuda kizim icin aliyorum der hep bir fazla alirlar yabende boynu bukuk sekilde bakarim
o an osekeri almak istemem ama bogazim dugumlenir yok yiyemiycem diyemiycegm icin bir tane alirim
ama omrumden omur gider
umutsuzluğun günah olduğunu biliyosun dimii
kendini hasta etmekten başka bişey yapmıyosunn
benn geldımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn çikinn ara mı verdin temizliğe tatlımm yoruldun mu kızz
Mrhb Kedersiz ve diğer arkadaşlar. Çoktandır girmiyodum çocuk olayına fazla takmamak için. Kendi kendime terapi ettim ve şuan çok rahatım çok mutluyum ve çocuğum olmuyo diyede hiç üzülmüyorum.
evettt çıkınnn bıraz sızee bakıp gıdemm dedımm cam sılecem bırazdannnn
hee walla datlumm görmüşsündür nickini belki melike_ ecesuu die biriydi
bende datlummm kıs seviyon mu ismini
ay ayh kim gelmiş benim gözümün nuru gönlümün süruru söslüm gelmiiiş zemuszemus hoşgelmiş bidenem
ŞenizŞenizŞenizŞeniznem nem hem de bayılıyorum ismime.benim ismimi koyarken karar vermeyip soğan ekmişler biliyormusun.şule,tuba,feza ve melike varmış seçenek.hepsini birer soğana koyup ekmişler ince ahngisi biterse onu koymuşlar,tabi melike fırlamış önce çok da iyi etmiş.yani isim babam soğan :roflol:
hoşgeldin meltem valla süperin aynen devam bende şu kendi kendine terapi olayını uyguluyorum hatta her konuda hem bebek hem kaynana hahaha.insnaın kendine iyi geldiği kadar hiçbişe gelmiyor valla.tebril koyyorum sana kocamaaaan.
kadinlar alirken
ama omrumden omur gider
sen çok fazla durumunu büyütüyosun kusura bakma
hiç bir zamanda aklıma getirmem böyle şeyler bu tamamen kendine acıma durumu
hiç gerek yokki böyle bir şeye bugünümüze çok şükür ....bak nazraca ablamız 11 yılda hamile kalabildi leydim 8 yıldır uğraşıyo 4 kez tüp bebek denedi kedersiz 7 yıldır uğraşıyo benim 6 yıl oldu evliliğim nevbahar 8 yıl sonra bebeklerine kavuştu
hepimiz çok badireler atlatıyoruz böyle düşünmek seni her geçen gün bebeğinden uzaklaştırır çünkü hipofiz bezi olumsuz etkileniyo olacağı varsa da olmaz bu düşünce yapısı değişmedikçe
kadinlar alirken
ama omrumden omur gider
aaa ama olmuyorki bak hala devam ediyorsun.Önce şunu düşün sağlıklı mısın,aç mısın açıkta mısın başında kocan var mı.tamam pakistanda çamur içinde aç gezen bir çocuk da olabilirdik dimi.rabbim derdi dertle unutturmasın sakın bu ruh haline devam etme allahın gücüne gider..sen eğer ruh halini düzeltmezsen hiçbir şey sana iyi gelmez ve inan kocan olsam ben senden sıkılrdım bu halde yaa aızık neelen şenlen hormonlar bayram etsin bak belki o zaman zırt diye gelir bbeiş bile
benn geldımmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım bende bir an senin ismini görünce hamile olduğunu düşündümm ..canım çok iyi yapmışsın ne güzel böyle devam et kısa zamanda gelecek inşallah bebişinMrhb Kedersiz ve diğer arkadaşlar. Çoktandır girmiyodum çocuk olayına fazla takmamak için. Kendi kendime terapi ettim ve şuan çok rahatım çok mutluyum ve çocuğum olmuyo diyede hiç üzülmüyorum.
bak şimdi bu olayları bir tek sen yaşamıyorsun bunlar hepimiz yaşıyoruz ama sen kendini bırakmıycaksın güçlü olamya çalışacaksın zor biliyorum ama yapmaya çalış şeker ikram ettikleri zaman sende bir tane fazla bende kocama alayım dee hayattan zevk almaya bakkcanim dogrusoyluyorsun ama bak onumuzde bayram
kadinlar alirken
ama omrumden omur gider
helal sana bee gidişin kötü oldu ama dönüşün muhteşemmmmmmm kaydirigubbakcemile5Ewet canım. Ne için üzüyosun kendini Belkide olmasını çok istediğin şey senin için hayırlı diğil. Buna inanmak çok önemli. kaydirigubbakcemile5
sen çok fazla durumunu büyütüyosun kusura bakma
hiç bir zamanda aklıma getirmem böyle şeyler bu tamamen kendine acıma durumu
hiç gerek yokki böyle bir şeye bugünümüze çok şükür ....bak nazraca ablamız 11 yılda hamile kalabildi leydim 8 yıldır uğraşıyo 4 kez tüp bebek denedi kedersiz 7 yıldır uğraşıyo benim 6 yıl oldu evliliğim nevbahar 8 yıl sonra bebeklerine kavuştu
hepimiz çok badireler atlatıyoruz böyle düşünmek seni her geçen gün bebeğinden uzaklaştırır çünkü hipofiz bezi olumsuz etkileniyo olacağı varsa da olmaz bu düşünce yapısı değişmedikçe
aaa ama olmuyorki bak hala devam ediyorsun.Önce şunu düşün sağlıklı mısın,aç mısın açıkta mısın başında kocan var mı.tamam pakistanda çamur içinde aç gezen bir çocuk da olabilirdik dimi.rabbim derdi dertle unutturmasın sakın bu ruh haline devam etme allahın gücüne gider..sen eğer ruh halini düzeltmezsen hiçbir şey sana iyi gelmez ve inan kocan olsam ben senden sıkılrdım bu halde yaa aızık neelen şenlen hormonlar bayram etsin bak belki o zaman zırt diye gelir bbeiş bile
bak şimdi bu olayları bir tek sen yaşamıyorsun bunlar hepimiz yaşıyoruz ama sen kendini bırakmıycaksın güçlü olamya çalışacaksın zor biliyorum ama yapmaya çalış şeker ikram ettikleri zaman sende bir tane fazla bende kocama alayım dee hayattan zevk almaya bakk
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?