bebekim Allah razı olsun güsel yüreğine sağlık dualarımız kabul olur inşalahhslm canlarım kur'anı kerim okuduktan sonra büyük dua kitabını karıştırıken büyük ramazan'ı şerif duasına takıldı gözüm
diyorki
ramazanı şerifte okunan duaların en önemlisi ve efdali,ALLAH'ın güzel adlarını ihtiva eden ayetlerden oluşan bir duadır
ramazan ayında kim bu duayı kalbi bütün samimiyetiyle okursa ALLAHU TEALA onun her dileğini yerine getirir..
netten baktım ismini yazınca çıkıyo sizede söylemek istedim hatta netten buraya kopyalıyorum açıklaması çok hoşuma gitti inşallah rabbim bizlerinde sesini duyar:Saruboceq:
walla tatlı harika gözüküyoo bernde yapacammmmmm kesinliklee ama misafirlere kalmaz kanımca:)arkadaşlar sizler için tatlıyı yaptım yoğurma aşaması hariç tüm aşamaları tek tek çekip, topiğe eklemeyi bilmediğim için albümüme ekledim listemdeki arkadaşlar oradan bakabilirsiniz merak eden olursa eklemeyi bilen biri varsa albümüme girip alıntı yaparak topiğede ekleyebilir...
nurcan bilmediği ve ilk defa yaptığı için şekil bozukluğu görüntü çirkinliği oldu bu çok normal..sırf dalga malzemesi olduğu için yapıp ekledim ister bk.diyin ister iyi yada kötü ben çevremdeki kişiler tarafından beğenildiği için,heryerde görmediğim için ve sizlerin tatlı muhabbetinize şahit olduğum paylaşmak istedim canişler yapmak isteyene afiyet olsun..yapmam beğenmedim diyene canınız sağolsun diyorum öpüyorum KOMACAN HEPİNZİ
bu arada yarın iftara davetliyiz malum yine geç uyancam alışverişe gidicem eve gelip fön çekcem hazırlanma süresi derken iftarda yaklaşmış olur yani kısadacı şekerler sanırım ancak akşama gelebilirim bu arada ipeeem 250 okudum aldığım sayıyı bitirip devam ederim şekercim
de haden çok öpt cicişleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
becerikli aplamm benimmmm nasılsın datlum ne zaman dönüyonnohh ohh maşallah melikem okumuşsun tefriciyeleri ne çabuk..tabiki sanada okuruz ipekten sonra canım seve seve ne demek..
bu arada kızlar belkide dediğiniz gibi sarımsak koyuluyorduk ben uzun zamandır yapmıyorum ve unuttum açıkçası koyulup koyulmadığını ve oruçluyum tadına da bakamıyoom o yüzden size güvenerek sarımsak koyucam sanırım guclubacismile yemeklerimi yetiştirdim bitek pilav ve kızartılacak şeyler var herşey hazır durumda ne hızlı hatunumm yaa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım dikkatli ol bak birden yapmaa bi tarafını inciltirsinn kolay gele qwuuzmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizslmm canlarr yaaa 2 gundurr gıremıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu ama gecelerıı yazdıklarınızıı okumayaa calısıyorumm benn evın heryerınıı doktumm kafayıı yıyecemm gardolaplar vss lerr amaann bu nee yaa herehaldee bayrama kadarr anca temızlerımm ALLAH yazrdımcımm olsunnn sızlerıı sevıyomm ulennn haa bu aradaa nurcann bu tatlıı nee gıııııııııı bencee bayramdaa yapmaaa gelenlerrr rengınee bakıpp yemezlerr kımsedee tadınıı anlamazz bacımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum quzummmminnak anne gelmiş hoşgeldin tatlış..yurcaaan ben tatlı resimlerini istiyoruuuum
melike umudunu kaybetme hoşgeldiniz kızlar
nasılsınız
ekledim canım görmedinmi ?minnak anne gelmiş hoşgeldin tatlış..yurcaaan ben tatlı resimlerini istiyoruuuum
dün akşam bende üşüyordum eşime sordum üşüyormusun sende yok dedi ..Allah korusun hastamı düşücez gardaşş :1no2:ya ben üşüyorumm hava soğuk mu bana mı öle geliyo acep yoksa hastamı olacamm
hoşbuldum aplacımmmm çok şükürrr iyiyimm sen nasılsınn bidenemm
aman Allah korusun bebemm hasta neym olmayalımm gıııdün akşam bende üşüyordum eşime sordum üşüyormusun sende yok dedi ..Allah korusun hastamı düşücez gardaşş :1no2:
bende iyiyim canım
dün akşam bende üşüyordum eşime sordum üşüyormusun sende yok dedi ..Allah korusun hastamı düşücez gardaşş :1no2:
ya ben üşüyorumm hava soğuk mu bana mı öle geliyo acep yoksa hastamı olacamm
ekledim canım görmedinmi ?
valla havalar baya serinledi aman öyle olsun sıcaklar bu yaz yeterince bunalttı zatennndün akşam serindi biraz bizde balkon kapısını camları kağadık öyle yattık
bir kaç gündür serin hava
yok canım değildii şimdi profiline baktım en son mayıs ayında yazmıştı bize dahada yazmamışş ..çok merak ediyorum acaba hamilede haber vermek içinmi geldi CADIARZUkıslarr öeltem hamiş değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum
meliş şimdi görebiliyormusun tatlımhamurun rulo hali
kesimi
tepsiye dizilişi :))
ve son haliii
meliş şimdi görebiliyormusun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?