kizlr ya moralim cok bozuk ya yeter bizim de bebegimiz olsun
Hayırdır niye birden karamsar oldun sen yaa
yok canım gezmiyorumm patik giyiyorumm bide kazak sezonum bile açıldı bebim kazak giymeye başladımsoğudu canım hava ben de vde terlik sezonunu açtım Ankara dün akşam epey soğudu ama haftasonu yine biraz ısınacakmış ama tabi artık sonbahar geldi olacak o kadar ama sen dikkat et çorapsız ve terlisiz gezme emi
inşalahh hamiledir canım yavalla havalar baya serinledi aman öyle olsun sıcaklar bu yaz yeterince bunalttı zatennn
yok canım değildii şimdi profiline baktım en son mayıs ayında yazmıştı bize dahada yazmamışş ..çok merak ediyorum acaba hamilede haber vermek içinmi geldi CADIARZU
saol aplacım patiksiz gezmiyorum inşalah hasta olmadan atlatırımhamiş melike evet sen ayaklarını sıcak tut
maiberf canim 4 yil oldu daha bebegimi kucagimaalamadim arkadaslarim iknciyi hattaucuncuyu yapmaya basladilar ben de daha tik yok cok yoruldum artik
rabbim yardim etsin
maiberf canim 4 yil oldu daha bebegimi kucagimaalamadim arkadaslarim iknciyi hattaucuncuyu yapmaya basladilar ben de daha tik yok cok yoruldum artik
rabbim yardim etsin[/QUOTE
ama sen böyle hep kötü tarafından bakarsan daha çok üzülürsün.bunu sana bir faydası var mı.üzülünce karamsara bağlayınca bebişin olacak mı,hayır.ne olacak kendini ve etrafındakileri mutsuz ettiğinle kalacaksın.ama iyimser ve umutlu olursan bu hem çevrene hem sağlığına yansır ve hayat daha yaşanılır hale gelir. unutma ki veren de rabbim bekleten de o yüzden at şu havayı üzerinden
melike umudunukaybetme nickini çok güzel seçmiş ama
hiç nicki gibi değil siz yeni tanıştınız bilmiyosun o genel olarak karamsardır
ama sen böyle hep kötü tarafından bakarsan daha çok üzülürsün.bunu sana bir faydası var mı.üzülünce karamsara bağlayınca bebişin olacak mı,hayır.ne olacak kendini ve etrafındakileri mutsuz ettiğinle kalacaksın.ama iyimser ve umutlu olursan bu hem çevrene hem sağlığına yansır ve hayat daha yaşanılır hale gelir. unutma ki veren de rabbim bekleten de o yüzden at şu havayı üzerinden
yanii katılıyorum datlumm sanaaa çok güsel yazmışsınn
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok canım gezmiyorumm patik giyiyorumm bide kazak sezonum bile açıldı bebim kazak giymeye başladım
inşalahh hamiledir canım ya
saol aplacım patiksiz gezmiyorum inşalah hasta olmadan atlatırım
minnakım sadece patik olmaz terlik de giy patik terlik kadar korumuyor bilesin yine soğuk alırsın.
yok canım gezmiyorumm patik giyiyorumm bide kazak sezonum bile açıldı bebim kazak giymeye başladım
inşalahh hamiledir canım ya
saol aplacım patiksiz gezmiyorum inşalah hasta olmadan atlatırım
minnakım sadece patik olmaz terlik de giy patik terlik kadar korumuyor bilesin yine soğuk alırsın.
tamamm bebişim Allah razı olsun bidenem giyerim artıkın
patik var die terlik giymiyodumm:))
ama artıkın giyerim :içelim:
benn geldımmmmmmmmmmmmmmmm
off off meliş biz sen gibi çok yazdık fatmaya ama hiç dinlemiyo kendini ve bizi üzmeye devam ediyoo ..maiberf canim 4 yil oldu daha bebegimi kucagimaalamadim arkadaslarim iknciyi hattaucuncuyu yapmaya basladilar ben de daha tik yok cok yoruldum artik
fatmacım bırak artık şu karamsarlığı sen böyle yapınca bende kendi adıma huzursuzlanıyorum olan umudumu yitiriyorum yapma bunu ..bak ne güzel sohbetler ediyoruz düşünsene sohbetimizin tamamını bebeklerden hamileden konuşsak ne olur RUHSAL ÇÖKÜNTÜ yaşarız alim allah o yüzden biraz daha pozitif düşünmeye bakalım olarmıı
melişşimm quzuu sen 3. melikesin biliyomusun biş melike daha geliyodu topiğe amma gelmiyo artıkınn
hee walla datlumm görmüşsündür nickini belki melike_ ecesuu die biriydiciddi mi abauuuv desene hanedan kurucaz yakında 1. melike 2. melike 3. melike aha aha hiç bu kadar melikeyle yan yana gelmemiştim daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?