sen çok fazla durumunu büyütüyosun kusura bakma
hiç bir zamanda aklıma getirmem böyle şeyler bu tamamen kendine acıma durumu
hiç gerek yokki böyle bir şeye bugünümüze çok şükür ....bak nazraca ablamız 11 yılda hamile kalabildi leydim 8 yıldır uğraşıyo 4 kez tüp bebek denedi kedersiz 7 yıldır uğraşıyo benim 6 yıl oldu evliliğim nevbahar 8 yıl sonra bebeklerine kavuştu
hepimiz çok badireler atlatıyoruz böyle düşünmek seni her geçen gün bebeğinden uzaklaştırır çünkü hipofiz bezi olumsuz etkileniyo olacağı varsa da olmaz bu düşünce yapısı değişmedikçe
yok yok biz en iyisi fatma gibi düşünüp hayatı kendimize zindan edelimaaa ama olmuyorki bak hala devam ediyorsun.Önce şunu düşün sağlıklı mısın,aç mısın açıkta mısın başında kocan var mı.tamam pakistanda çamur içinde aç gezen bir çocuk da olabilirdik dimi.rabbim derdi dertle unutturmasın sakın bu ruh haline devam etme allahın gücüne gider..sen eğer ruh halini düzeltmezsen hiçbir şey sana iyi gelmez ve inan kocan olsam ben senden sıkılrdım bu halde yaa aızık neelen şenlen hormonlar bayram etsin bak belki o zaman zırt diye gelir bbeiş bile
hadi bugün hepimiz bebekten hamilelerden konulaım ne dersinizz
yaff kızlarr bayramın 1. gün tamamen yalnızım biliyomusunuz eşim çalışıyoo bende evde tek başıma düşünmesi bile beni çok üzüyoo
hoşbuldukkk gul danemmm temızlıkı bıraktımm kavolarr evın ortasındaa geldım sızle konusuyomm ıyı yapıyom deme
cnmmm ne bıleyımm basladıkk ıstee ben bazanın altını fılan bosalttım dolaplarr derkenn ev cok dagıldıı ah benım akılsızz kafam vallaa bencee yapmaa kımsee yemezzzzher yeri biranda temizlemek zorunda değilsinki kuzum yaa hergün bir odayı yapsan daha rahat olur ben öyle yaptımmm..ben kararımı verdim bayramda bu tatlıyı sunacam misafirler bu ne dediklerinde b.k diyecemmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
onuda öğreniriz şeker ha şu son yazdıkların varya cevap olarak nurcanın mesajını oku derim :sm_cool:
yaptım hazır ama sen yoksunki yardım edesin eklemem için caniş ya bu arada ellerine sağlık cicim
az sonra ekliceğim resimlerden sonra görşürüz fatoş hanım:dilcikar:
valaa benn senınkılerıı gormedımm tubısımmmm kımsee yokmuu eklesınnnnntuğbişimm demek dayanamadın el attın olayaa haa bekliyom valla resimlerii nurcanım anlatmıştır sana artık sorun olursa yardım ederim.
okiş bebim nurcan anlatmadı beklettim onu biraz ya birlikte uygulayarak eklicektik ben benim albüme atarım oda sabah açınca topiğe kopyalar tatliş başka zamanda eklemeyi bana öğretir olmamı?
bu arada nurcanım sultanım kusura bakma gelemedim karşı komşum fenalaştı yaşlı kendisi..kızıda yanlış iğne yapınca hanım sultan gidiyodu nerdeyse onu acile götürüp bekledik başında 2 saat yeni eve geldik ondan gelemedim şşeker parçam yoksa telefonda duyduğun ses ambargo koyamazzzz benim adım tubiisempatiksalakcinni
yaff kızlarr bayramın 1. gün tamamen yalnızım biliyomusunuz eşim çalışıyoo bende evde tek başıma düşünmesi bile beni çok üzüyoo
sus kıss karnındakıı neee nerdee yalnızsınnn:CüvCüv:
yok yok biz en iyisi fatma gibi düşünüp hayatı kendimize zindan edelim
hasta olmaya kararlıysanız yapınn
canim icim aciyor
bunu sana soylemek beni cok uzuyorkendimi bencil gibi hissediyorum
diyorumki bak kedersizki 7 yildir olmuyorama odayanmaya calisiyor diyorum ama olmuyor
hoşgeldin fatoşumm
merhaba canım bende bir an senin ismini görünce hamile olduğunu düşündümm ..canım çok iyi yapmışsın ne güzel böyle devam et kısa zamanda gelecek inşallah bebişin
bak şimdi bu olayları bir tek sen yaşamıyorsun bunlar hepimiz yaşıyoruz ama sen kendini bırakmıycaksın güçlü olamya çalışacaksın zor biliyorum ama yapmaya çalış şeker ikram ettikleri zaman sende bir tane fazla bende kocama alayım dee hayattan zevk almaya bakk
çok doğru söylüyorsun yurcanım.sen nasıl bakarsan öyle görürsün. benim 7 tane yeğenim var abimin 4 tane ablamın 3 ama ben demiyorumki ayyy ben yapamadım bak onların bi sürü aksine ben onlarla vakit geçirmeye bayılıyorum.abim arada takılıyor hadi yapmıyomusunuz diye,dedim yöntemi söyle yapalım baksana sen flamayı aldın koşuyosun yavaş diyorum.kendinle barışık ol çünkü bu bi eksik değil ve tamamen senin elind eolan bişey de değil.yoksa hepimiz karaları bağlayalım yapamıyoz diye.bişey söyleyeyi mi kızma ama sen bu karamsarlıkla gidersen inşallah tez zamanda bebişin olur ama o olunca bile üzülecek bişeyler bulursun gibime geliyor.
aplamm uzaakyaa annemlerr maleseff nolur dua edin taşınıyım çubuğa buranın insanı havası suyu batıyo bana yaa nefret ediyom burdannncanım annene gitsen eşinde işten çıkar gelir tek kalmamış olursun
cnmmm ne bıleyımm basladıkk ıstee ben bazanın altını fılan bosalttım dolaplarr derkenn ev cok dagıldıı ah benım akılsızz kafam vallaa bencee yapmaa kımsee yemezzzz
onuda öğreniriz şeker ha şu son yazdıkların varya cevap olarak nurcanın mesajını oku derim :sm_cool:
yaptım hazır ama sen yoksunki yardım edesin eklemem için caniş ya bu arada ellerine sağlık cicim
az sonra ekliceğim resimlerden sonra görşürüz fatoş hanım:dilcikar:
valaa benn senınkılerıı gormedımm tubısımmmm kımsee yokmuu eklesınnnnn
sus kıss karnındakıı neee nerdee yalnızsınnn:CüvCüv:
ayy kurban olurum kız çikinn şii
hoşgeldin fatoşumm
canim icim aciyor
bunu sana soylemek beni cok uzuyorkendimi bencil gibi hissediyorum
diyorumki bak kedersizki 7 yildir olmuyorama odayanmaya calisiyor diyorum ama olmuyor
ama sen böle yaptıkça burdaki kızların da canını sıkıyosun onlar ne kadar unutmaya çalıştıkça senn yine akıllarına getiriyosun kendine yaptığın haksızlığı burdakilerede yapıyosun
aman sakın ha ...ben tedavideyim moral toplamaya çalışıyorum
zaten ilaçlardan sersem gibiyim birde moralim bozulmasın
aplamm uzaakyaa annemlerr maleseff nolur dua edin taşınıyım çubuğa buranın insanı havası suyu batıyo bana yaa nefret ediyom burdannn
cnmmm ne bıleyımm basladıkk ıstee ben bazanın altını fılan bosalttım dolaplarr derkenn ev cok dagıldıı ah benım akılsızz kafam vallaa bencee yapmaa kımsee yemezzzz
ayy kurban olurum kız çikinn şii
yerımm senııııŞenizsızz tubısınn tatlılarıını gordunuzmuuukafamçokkarıştı
aplamm uzaakyaa annemlerr maleseff nolur dua edin taşınıyım çubuğa buranın insanı havası suyu batıyo bana yaa nefret ediyom burdannn
yerımm senııııŞenizsızz tubısınn tatlılarıını gordunuzmuuukafamçokkarıştı
ŞenizŞeniz
gördümm bebemmm harika gözüküyo wallahaaa
en cok sey agrima gidiyor asosyal bir insan oldum
ŞenizŞeniz
gördümm bebemmm harika gözüküyo wallahaaa
topıkee koysanaa bendee tubış eklı deılll bendee goremmmm
aman sakın ha ...ben tedavideyim moral toplamaya çalışıyorum
zaten ilaçlardan sersem gibiyim birde moralim bozulmasın
aman sakın sen hiç okuma bile bu yazıları yavrus bak oooh her şey çok güzel.zamnı var sadece onu bekliyoruz her birimiz dah bu topicten sonra bebişlerimizle ilgili topicler açıcaz kısmetse ne bozucaz moralimiz ya bir daha mı gelicez dünyaya nefes almak gibi< var mı.ve umut insanın haytta sahip olduğu en güzel şey.olacak allahın izniyle hepimizin olacak hiiiiç düşünmüyorum bile ya olmazsa diye.geç de olsa olacak elbet.
ama sen böle yaptıkça burdaki kızların da canını sıkıyosun onlar ne kadar unutmaya çalıştıkça senn yine akıllarına getiriyosun kendine yaptığın haksızlığı burdakilerede yapıyosun
evet canım çok haklısın zaten 3 kuruş bi keyfimiz var bu konuşmalar hepsini kaçırıyo
herkes gerildi en iyisi bunu konuşmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?