Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 644 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek..................530 okudu
maiberf............ 200

toplam ............ 3374
kalan................ 1070

ek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 644 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek................. 655 okudu
maiberf............ 200

toplam ............ 3499
kalan................ 945

kıslar ben geldim kaynatmışsınız yine..... oku oku dayanamadım bıraktım valla..

melikem demek bayramda yalnızsın kıs ben de eşimle beraber memlekete kaynanamlara gidicez her sene olduğu gibi ama içimden hiç gitmek gelmiyo..... son yaşadıklarımdan sonra...

ipeğim hayırlısıyla iğnelere başlamışsın ALLAH yardımcın olsun canım o iğneler beni mahvetmiişti....

umudunu kaybetme canım ne kadarlık evli olduğunu bilmiyorum ama daha yaşında söylediğin gibi çok gnç.. önünde kısmetse uzun bi hayat var.. bugün olmassa inş. seneye belki öbür seneye olur.. biz bilemeyiz RABBİM vakti saati gelince göndecek meleklerimizi inanıyorum.. benimde 8. bitiyo inş. 9 a giriyorum.. dile kolay 9 yıl...

kedersiz sultanım tatlını güzel gözüküyo bebem ama rengini ne yalan söleyim hiç beğenmedim.... ama ellerine sağlık bacım.....

ipeğim tefriyecelere başlamışsın canım bende okumak isterdim ama malum hastayım o yüzden okuyamıyorum... ha bide bu halde okunuyo diyolar ama bence temizken okunması daha iii insanın içine sinmiyo.... şimdiden ALLAH kabul etsin canım....

kimse yok bende kendi kendime konuşuyom çıkyım bari akşama iftara davetliyiz yemek derdim yok çok şükür.... sizlerede hayırlı iftarlar.... sonra görüşürüz.....

canim 4 yillik evliyim
ama nebileyim kendimle bas edemiyorum sorun etmek istemiyorum takmak istemiyoum amaelimdedehil
ya insallahrabbimin izniileatlatacagim
ben inancli birinsanim ve coksorunlar yasadim sukretmesini bilirim
insallah rabbimin de izniyle bu zor gunleride atlatacagim ve insallah guclu olacagim

kimsecikler kalmamış anlaşılan pek neyse bende gidicem birazdan ütü faln yapıyım diyorum.akşama mönü belli oldu menemen yapıcam ohh en basitinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…