dom dom olabilirim ama hain aslalmaz:
HAİN OLABİLİRM AMA DOM DOM ASLAA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hem hain hem dom dom olanlar bellizemuszemus
biz girişince sende kına yakarsın :mymeka:
OYYY KIYAMAM SANA BENN:teselli: GEL ULAN SENİNLEDE KANKA OLLAIMM olumunekankayizsmileeee o zaman niye kuma gibi aynı yerdeyiz benlen konuşmadın hah şimdi işim vardı dicen biliyom.aman kıskanmıyom zati sende ortalık karıştırma bikere yurcan ben şiddete meyilli değilim sadece ufak bi sitem ettim ama bilmem anlaşıldı mı.neyse herkes herksele kanki olamaz tebi haddimi biliyorum canım bende sonradan gelme olarak hort diye yer edinilmez zannımca
HAİN OLABİLİRM AMA DOM DOM ASLAA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
OYYY KIYAMAM SANA BENN:teselli: GEL ULAN SENİNLEDE KANKA OLLAIMM olumunekankayizsmile
HAİN OLABİLİRM AMA DOM DOM ASLAA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben sayfayı sürekli yeniliyorum bir yandan da tefriciye okuyorum
baktım senin sesin çıkmıyo işin var sandım sonra gördüm bizim maşalı gelmiş
hoşgeldin diyim dedim alınma hemen opuyorumnanaktan
nevomuzun sevda kankimin ve nurcanım yeri ayrı inkar edemem
çünkü onlarla çok uzun zamandır arkadaşız ama seni de sevdim
sohbet etmek istemeyeceğim biri değilsin[/QUOT
ayh ayh lütfettin beni de sevmiş sağol tişekkür ederim beni sevmeyen halt etmiş zaten ama şaka bir yana haklısın tabi her insanla samimi olmazsın ve zaman süreci bu aşamada önemli bir faktör.ama bende ilerde kankim olucam hissediyorum bilesinnaklinialirimsmile
yirim seni kıs yirimm olumunekankayizsmileevet bizim dostluğumuz eski olduğu için (nerdeyse 3 sene olacak) sevgimizde o derece büyüyo....ama meliş bişey itiraf etmek istiyorum geçen gün kankimle msnde seni konuştuk belki inanmıyacaksın ama ben kankime dedimki melişi çok sevdim ben dedimm .o da aynı şekilde bende çok sevdim dedi .ben sayfayı sürekli yeniliyorum bir yandan da tefriciye okuyorum
sohbet etmek istemeyeceğim biri değilsin
yirim seni kıs yirimm olumunekankayizsmileevet bizim dostluğumuz eski olduğu için (nerdeyse 3 sene olacak) sevgimizde o derece büyüyo....ama meliş bişey itiraf etmek istiyorum geçen gün kankimle msnde seni konuştuk belki inanmıyacaksın ama ben kankime dedimki melişi çok sevdim ben dedimm .o da aynı şekilde bende çok sevdim dedi .
şımarmaaa hemennn :mymeka:
tamam kanki merak etme sen tefriciyen içinde olsa girip kontorul ederim topiği aklın kalmasın burda ...Allah kabule etsin hepimizin ettiği duları :Saruboceq:ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek................. 750okudu
maiberf............ 200
ipek................... 705
toplam ............4444
kanki kalan ben okuduklarımı 750 ye tamamladım
okunmayan 705 kaldı onuda kendime yazdım ben bunu bu akşam okur bitririm
senden ricam alıp okuyamayan olurmu haftasonu takip edermisin eğer eksik kalırsa
ara beni bitireyim veya okuyamadım diyeninkini sen oku bitir hihoyyyt
hepinizden allah razı olsun bunda da bir hayır vardır son ana kadar kabul etmedim
son anda appar topar iki günde okuduk tefriciyeyi çok umutlandırdınız beni opuyorumnanaktan
ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
maiberf............ 200
toplam ............4444
senden ricam alıp okuyamayan olurmu haftasonu takip edermisin eğer eksik kalırsa
hepinizden allah razı olsun bunda da bir hayır vardır son ana kadar kabul etmedim
son anda appar topar iki günde okuduk tefriciyeyi çok umutlandırdınız beni opuyorumnanaktan
tamam kanki merak etme sen tefriciyen içinde olsa girip kontorul ederim topiği aklın kalmasın burda ...Allah kabule etsin hepimizin ettiği duları :Saruboceq:
utanma kız utanmaaaayaaa demeyin bak görseniz şuan kızardım hemen:kedi: ne şımarması yaaa çot hoçuma gittgerçekten allah razı olsun ayh sevilmek ne güselmiş.kayıt tarihimi görüyorsunuz dimi 2008 ama rekoru son bir haftadır kırdım sanırım normalde pek msj yazmıyodum.sizin sayenizde.sizi sefiyorummmmmmmopuyorumnanaktan
meliş ne yalan söyleyim banada kanki oluruz g[/QUOTE
dimi dimi bak ben hissettim zaten.uzun yıllar birlikte olalım ayh ne güsel olur innşallah rabbim ayırmasın ve hep güzel haberlerle sevindirsin bizi.mutlu olmak için ne kadar çok sebep var bakasnıza yaaa
biliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadeceamin canım ....şu modemi almadık vaktinde şimdide biraz para konusunda
sıkıntımız var çok pahalı değil gerçi ama sıkışık olunca 5 lira bile değerli oluyo
bilirsiniz
Allah razı olsun quzummmm uu yiyim kıssCanımiçi unuturmuyum hiç sen hiç merak etme,amin inşallah cümlemizinkini kabul etsin minnakım benim.
ayy canım benimm yaaa en azından yalnız değilsin ve eşin var yanındaa boşver amannnkıslar ben geldim kaynatmışsınız yine..... oku oku dayanamadım bıraktım valla..
melikem demek bayramda yalnızsın kıs ben de eşimle beraber memlekete kaynanamlara gidicez her sene olduğu gibi ama içimden hiç gitmek gelmiyo..... son yaşadıklarımdan sonra...
ipeğim hayırlısıyla iğnelere başlamışsın ALLAH yardımcın olsun canım o iğneler beni mahvetmiişti....
umudunu kaybetme canım ne kadarlık evli olduğunu bilmiyorum ama daha yaşında söylediğin gibi çok gnç.. önünde kısmetse uzun bi hayat var.. bugün olmassa inş. seneye belki öbür seneye olur.. biz bilemeyiz RABBİM vakti saati gelince göndecek meleklerimizi inanıyorum.. benimde 8. bitiyo inş. 9 a giriyorum.. dile kolay 9 yıl...
kedersiz sultanım tatlını güzel gözüküyo bebem ama rengini ne yalan söleyim hiç beğenmedim.... ama ellerine sağlık bacım.....
bende menemenn yapacam 2 gündür canımı istettinizz yafffffffffkimsecikler kalmamış anlaşılan pek neyse bende gidicem birazdan ütü faln yapıyım diyorum.akşama mönü belli oldu menemen yapıcam ohh en basitinden
benide seviyon muuuben sayfayı sürekli yeniliyorum bir yandan da tefriciye okuyorum
sohbet etmek istemeyeceğim biri değilsin
inşalahh aplamm kurban olduğummm hayırlı haberler vermeyi nasib etcezz hadii gari atak göbeciklerr
ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
maiberf............ 200
toplam ............4444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?