Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dom dom olabilirim ama hain asla lmaz:

eee o zaman niye kuma gibi aynı yerdeyiz benlen konuşmadın hah şimdi işim vardı dicen biliyom.aman kıskanmıyom zati sende ortalık karıştırma bikere yurcan ben şiddete meyilli değilim sadece ufak bi sitem ettim ama bilmem anlaşıldı mı.neyse herkes herksele kanki olamaz tebi haddimi biliyorum canım bende sonradan gelme olarak hort diye yer edinilmez zannımca

OYYY KIYAMAM SANA BENN:teselli: GEL ULAN SENİNLEDE KANKA OLLAIMM olumunekankayizsmile

ben sayfayı sürekli yeniliyorum bir yandan da tefriciye okuyorum
baktım senin sesin çıkmıyo işin var sandım sonra gördüm bizim maşalı gelmiş
hoşgeldin diyim dedim alınma hemen opuyorumnanaktan
nevomuzun sevda kankimin ve nurcanım yeri ayrı inkar edemem
çünkü onlarla çok uzun zamandır arkadaşız ama seni de sevdim
sohbet etmek istemeyeceğim biri değilsin

yirim seni kıs yirimm olumunekankayizsmileevet bizim dostluğumuz eski olduğu için (nerdeyse 3 sene olacak) sevgimizde o derece büyüyo....ama meliş bişey itiraf etmek istiyorum geçen gün kankimle msnde seni konuştuk belki inanmıyacaksın ama ben kankime dedimki melişi çok sevdim ben dedimm .o da aynı şekilde bende çok sevdim dedi .
şımarmaaa hemennn :mymeka:

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek................. 750okudu
maiberf............ 200
ipek................... 705

toplam ............4444

kanki kalan ben okuduklarımı 750 ye tamamladım
okunmayan 705 kaldı onuda kendime yazdım ben bunu bu akşam okur bitririm
senden ricam alıp okuyamayan olurmu haftasonu takip edermisin eğer eksik kalırsa
ara beni bitireyim veya okuyamadım diyeninkini sen oku bitir hihoyyyt

hepinizden allah razı olsun bunda da bir hayır vardır son ana kadar kabul etmedim
son anda appar topar iki günde okuduk tefriciyeyi çok umutlandırdınız beni opuyorumnanaktan

yaaa demeyin bak görseniz şuan kızardım hemen:kedi: ne şımarması yaaa çot hoçuma gittgerçekten allah razı olsun ayh sevilmek ne güselmiş.kayıt tarihimi görüyorsunuz dimi 2008 ama rekoru son bir haftadır kırdım sanırım normalde pek msj yazmıyodum.sizin sayenizde.sizi sefiyorummmmmmmopuyorumnanaktan

tamam kanki merak etme sen tefriciyen içinde olsa girip kontorul ederim topiği aklın kalmasın burda ...Allah kabule etsin hepimizin ettiği duları :Saruboceq:

ben 100ü bitirdim diğer yüzden de geri sayıma başladım.ayh hadi bakalım yarasın ipeeeme

tamam kanki merak etme sen tefriciyen içinde olsa girip kontorul ederim topiği aklın kalmasın burda ...Allah kabule etsin hepimizin ettiği duları :Saruboceq:

amin canım ....şu modemi almadık vaktinde şimdide biraz para konusunda
sıkıntımız var çok pahalı değil gerçi ama sıkışık olunca 5 lira bile değerli oluyo
bilirsiniz

utanma kız utanmaaaa kalp kalbe karşıdrı derler :asigim: :asigim: :asigim:
evet giriş tarihine bakılırsa uzun zamandır kkda olduğun belli ilk geldiğn zaman mesaj sayın azdı farkettim

kızlar unutmamak için kağıda iki melikeyi seyhanı nurccanı ve ümmühanı yazdım
kadir gecesi özellikle size yasin okucam dileklerinizin kabul olması için

amin canım ....şu modemi almadık vaktinde şimdide biraz para konusunda
sıkıntımız var çok pahalı değil gerçi ama sıkışık olunca 5 lira bile değerli oluyo
bilirsiniz
biliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadece

Canımiçi unuturmuyum hiç sen hiç merak etme,amin inşallah cümlemizinkini kabul etsin minnakım benim.
Allah razı olsun quzummmm uu yiyim kıss
ayy canım benimm yaaa en azından yalnız değilsin ve eşin var yanındaa boşver amannn
bebemm adet ağrın geçti mi nasdıl oldun bakımm inşalahh iyisinn
kimsecikler kalmamış anlaşılan pek neyse bende gidicem birazdan ütü faln yapıyım diyorum.akşama mönü belli oldu menemen yapıcam ohh en basitinden
bende menemenn yapacam 2 gündür canımı istettinizz yafffffffff
benide seviyon muuu(((((
inşalahh aplamm kurban olduğummm hayırlı haberler vermeyi nasib etcezz hadii gari atak göbeciklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…