Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekcim bi ikimiz kaldık anlaşılan bende çıkayım da ütü yapayım ari haftasonuna kalamsın.sana da iyi tatiller şimdiden.allaha emanet ol

BİR SEN KALMIŞTIN TATLIMA LAF ETMEYEN SENDE SÖYLEDİN TAM OLDUU :çok üzgünüm:
leydim hoşgeldin yok mu başka kimse
BEN VARIM MELİŞŞ EŞİM UYUYA KALDI KANEPEDE SİZE BAKAYIM DEDİMM

kimsecikler kalmamış anlaşılan pek neyse bende gidicem birazdan ütü faln yapıyım diyorum.akşama mönü belli oldu menemen yapıcam ohh en basitinden
BENDE SADECE PATATESLİ VE SOĞANLI MERCİMEK ÇORBASI YAPICAM KARNIYARIKTAN VAZGEÇTİM İÇİMDEN GELMİYO YAPMAK

canim ben cikiyorum basim cok agriyor hic iyi degilim
BAK İŞTE NEGATİF DÜŞÜNCELERİNLE BEYNİNİ O KADAR ZORLUYORSUNKİ BAŞ AĞRINA NEDEN OLUYOR YAZIK EDİYORSUN KENDİNE

KANKİ BANA 145 DHA VER vereliniortak

YA SÖYLEMEDEN EDEMİYECEM YURCAN DEMEN ÇOK HOŞUMA İDİYOR DAHA ÖNCE BANA BÖYLE HİTAP EDEN OLMAMIŞTI kaydirigubbakcemile3

oyyy yirim seni temam o zmaan bayıla bayıla erim artık.yeğenim vardı bazı nlere y derdi bende birden öle söledim mesela neden yerine yedenn nasıl yerine yasıll?? ehe ehe valla edbiyatçıyım amma parçalıyorum rsil ediyorum dili resmen ama hoşuma gidiyo piyuvvvv

bak bak bu ipek varya adam seçiyo resmen iki sattir burdayım iki laf etmedi benle hain dom dom
ULA NASIL KANKİME HAİ N DOM DOM DERSİN AYY İNANMIYORUMohaoldumsmile
BAK KANKİ NE DİYO SANA YAAÇok üzgünüm çoook

(MELİŞİM LAF ARAMIZDA İYİ YAZMIŞSIN AMAN KANKİM DUYMASIN )

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek................. 733 okudu
maiberf............ 200

toplam ............3722
kalan................ 722

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…