- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
BİR SEN KALMIŞTIN TATLIMA LAF ETMEYEN SENDE SÖYLEDİN TAM OLDUU :çok üzgünüm:kıslar ben geldim kaynatmışsınız yine..... oku oku dayanamadım bıraktım valla..
melikem demek bayramda yalnızsın kıs ben de eşimle beraber memlekete kaynanamlara gidicez her sene olduğu gibi ama içimden hiç gitmek gelmiyo..... son yaşadıklarımdan sonra...
ipeğim hayırlısıyla iğnelere başlamışsın ALLAH yardımcın olsun canım o iğneler beni mahvetmiişti....
umudunu kaybetme canım ne kadarlık evli olduğunu bilmiyorum ama daha yaşında söylediğin gibi çok gnç.. önünde kısmetse uzun bi hayat var.. bugün olmassa inş. seneye belki öbür seneye olur.. biz bilemeyiz RABBİM vakti saati gelince göndecek meleklerimizi inanıyorum.. benimde 8. bitiyo inş. 9 a giriyorum.. dile kolay 9 yıl...
kedersiz sultanım tatlını güzel gözüküyo bebem ama rengini ne yalan söleyim hiç beğenmedim.... ama ellerine sağlık bacım.....
BEN VARIM MELİŞŞ EŞİM UYUYA KALDI KANEPEDE SİZE BAKAYIM DEDİMMleydim hoşgeldin yok mu başka kimse
BENDE SADECE PATATESLİ VE SOĞANLI MERCİMEK ÇORBASI YAPICAM KARNIYARIKTAN VAZGEÇTİM İÇİMDEN GELMİYO YAPMAKkimsecikler kalmamış anlaşılan pek neyse bende gidicem birazdan ütü faln yapıyım diyorum.akşama mönü belli oldu menemen yapıcam ohh en basitinden
BAK İŞTE NEGATİF DÜŞÜNCELERİNLE BEYNİNİ O KADAR ZORLUYORSUNKİ BAŞ AĞRINA NEDEN OLUYOR YAZIK EDİYORSUN KENDİNEcanim ben cikiyorum basim cok agriyor hic iyi degilim
BENDE BURDAYIM LA GÖRMÜYONMU alsanaalsanasmileipekcim bi ikimiz kaldık anlaşılan bende çıkayım da ütü yapayım ari haftasonuna kalamsın.sana da iyi tatiller şimdiden.allaha emanet ol
ipekcim bi ikimiz kaldık anlaşılan bende çıkayım da ütü yapayım ari haftasonuna kalamsın.sana da iyi tatiller şimdiden.allaha emanet ol
:1closedeyes:Amanda kedersizim gelmiş
YA SÖYLEMEDEN EDEMİYECEM YURCAN DEMEN ÇOK HOŞUMA İDİYOR DAHA ÖNCE BANA BÖYLE HİTAP EDEN OLMAMIŞTI kaydirigubbakcemile3ayyy yurcan gelmiş tam da gidicektim ben
KANKİ BANA 145 DHA VER vereliniortakek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 644 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400
ipek................. 655 okudu
maiberf............ 200
toplam ............ 3499
kalan................ 945
YA SÖYLEMEDEN EDEMİYECEM YURCAN DEMEN ÇOK HOŞUMA İDİYOR DAHA ÖNCE BANA BÖYLE HİTAP EDEN OLMAMIŞTI kaydirigubbakcemile3
ULA NASIL KANKİME HAİ N DOM DOM DERSİN AYY İNANMIYORUMohaoldumsmilebak bak bu ipek varya adam seçiyo resmen iki sattir burdayım iki laf etmedi benle hain dom dom
ULA NASIL KANKİME HAİ N DOM DOM DERSİN AYY İNANMIYORUMohaoldumsmile
BAK KANKİ NE DİYO SANA YAAÇok üzgünüm çoook
(MELİŞİM LAF ARAMIZDA İYİ YAZMIŞSIN AMAN KANKİM DUYMASIN )
bak bak bu ipek varya adam seçiyo resmen iki sattir burdayım iki laf etmedi benle hain dom dom
E BEN SEVİLMEYECEK BİRMİYİM :1closedeyes:hadi hadi seni bi ayrı seviyo belli zaten :dilcikar:
a.sdom dom olabilirim ama hain aslalmaz:
EE HADİ GİRŞİN BİRBİRNİZE NE DURUYONUZ delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?