- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayy canım benim saolllkızlar unutmamak için kağıda iki melikeyi seyhanı nurccanı ve ümmühanı yazdım
kadir gecesi özellikle size yasin okucam dileklerinizin kabul olması için
kızlar unutmamak için kağıda iki melikeyi seyhanı nurccanı ve ümmühanı yazdım
amin canım ....şu modemi almadık vaktinde şimdide biraz para konusunda
sıkıntımız var çok pahalı değil gerçi ama sıkışık olunca 5 lira bile değerli oluyo
bilirsiniz
selammm hatunlarrr
hayırlı cumalarrr nasılsınızz bakemmm
ben yeni girdim eve şimdi ipeğimin et yemeğini yapmaya başlıcam ne me lazım pişmez falan erken yapayımm
biliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadece[/QUOTE
ee git tabi artık hem bebek istiyosun hem kıllı geziyosun
eşin yanında asker arkadaşı yatıyo sanacak :roflol:
Allah razı olsunn bacımm benimm bende bugün sela ile cuma arası okudumm kuranlarımı bi güzel sizlere dua ettimm allah kabul etsin
sen bana dua ederken yurcan diye etmiyon dimioyyy kurban olurum yaa nasıl sevindim şimdiden bende dua ederken isimleri tek tek sayıyorum ama seyhan ve ümmühan onları tanımıyorum sanrım ama aklımda bulunsun.Allah razı olsun canım niyetin için
yaff yarama tuz bastınızz hez epilasyon aletimm bozulduu irkek oldumm ben yaabiliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadece[/QUOTE
melikem,sevdam hoşgeldiniz
sevda yemeği fırına atmakla iyietmişsin ipekte söyledi zaten 2 saate anca pişer diye
hoşbuldumm bebemmmmmmmmmm
hoşgeldiniz güzel bayanlar minnakımla sevdam,ooof ben gidicektim ama iyice şenleniyo burasııı kararsız kaldım bak
kuaföre gittiğim zaman eşim hiç farketmiyokiibiliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadece[/QUOTE
varmı bende bir değişiklik diyorum yok diyo boshayallersmile
hoşgeldinn quzuuuuu sanada hayırlı cumalar bebekimmmmm
kıss bana da gönder memekk taam mı
zatii gardaşım duymasın aramızda daha bana içli köfte gönderecekkk
biliyorum canım ..bişey diyecem ama gülmeyin en son memlektten geldiğimden beri kuaföre gitmedim kaş bıyık karştı iyice birbirine -tatlicadiarzu-dediğin gibi borç olunca 5 _10 lira bile değerli oluyo ..ama artık mecbur gitmem lazım bayram temizliğim o kaldı sadece[/QUOTE
kesinlikle katılıyorummm sırnaşık şey benim eşim bir bıyığım çıksın hemen der kaşım çıksınn hemen ne bu der bilmiyorumkismile diğer yerler pek önemli değill amaasırnaşık şey
ayy canım benim saolll
bende o gee sabaha kadar uyumuyacam kuran okup dualar edecem hepimize
yasemin ve tubişide unutmaa cadı fatoşta varr onu unutursan öldürü senii kaydirigubbakcemile3
ay ipek çok güldüm abdestim kaçıcak ayh ayh sen ölme emi
kuaföre gittiğim zaman eşim hiç farketmiyokii
varmı bende bir değişiklik diyorum yok diyo boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?