Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selammm hatunlarrr
hayırlı cumalarrr nasılsınızz bakemmm

ben yeni girdim eve şimdi ipeğimin et yemeğini yapmaya başlıcam ne me lazım pişmez falan erken yapayımm

kızlar unutmamak için kağıda iki melikeyi seyhanı nurccanı ve ümmühanı yazdım
kadir gecesi özellikle size yasin okucam dileklerinizin kabul olması için
ayy canım benim saolll
bende o gee sabaha kadar uyumuyacam kuran okup dualar edecem hepimize

yasemin ve tubişide unutmaa cadı fatoşta varr onu unutursan öldürü senii kaydirigubbakcemile3

Allah razı olsunn bacımm benimm bende bugün sela ile cuma arası okudumm kuranlarımı bi güzel sizlere dua ettimm allah kabul etsin

amin canım ....şu modemi almadık vaktinde şimdide biraz para konusunda
sıkıntımız var çok pahalı değil gerçi ama sıkışık olunca 5 lira bile değerli oluyo
bilirsiniz

aah ah bilem mi bu ay ben bunu bizzat net bir şekilde yaşıyorum canım.Ama az moralim bozulunca hemmen silekleniyorum çok şükür diyorum.ama işte insanoğlu bugün şükrediyorum aşağılra bakıp ,yarın nefis dürtüyor diyorum şunumuz da olsa ehe ehe

oyyy kurban olurum yaa nasıl sevindim şimdiden bende dua ederken isimleri tek tek sayıyorum ama seyhan ve ümmühan onları tanımıyorum sanrım ama aklımda bulunsun.Allah razı olsun canım niyetin için

selammm hatunlarrr
hayırlı cumalarrr nasılsınızz bakemmm

ben yeni girdim eve şimdi ipeğimin et yemeğini yapmaya başlıcam ne me lazım pişmez falan erken yapayımm

hoşgeldinn quzuuuuu sanada hayırlı cumalar bebekimmmmm
kıss bana da gönder memekk taam mı
zatii gardaşım duymasın aramızda daha bana içli köfte gönderecekkk

melikem,sevdam hoşgeldiniz

sevda yemeği fırına atmakla iyietmişsin ipekte söyledi zaten 2 saate anca pişer diye

oyyy kurban olurum yaa nasıl sevindim şimdiden bende dua ederken isimleri tek tek sayıyorum ama seyhan ve ümmühan onları tanımıyorum sanrım ama aklımda bulunsun.Allah razı olsun canım niyetin için
sen bana dua ederken yurcan diye etmiyon dimi
seyhan (sevdanehri) ümmühan (bulut83)

hoşgeldiniz güzel bayanlar minnakımla sevdam,ooof ben gidicektim ama iyice şenleniyo burasııı kararsız kaldım bak

hoşgeldinn quzuuuuu sanada hayırlı cumalar bebekimmmmm
kıss bana da gönder memekk taam mı
zatii gardaşım duymasın aramızda daha bana içli köfte gönderecekkk

gönderiririmm tabee melikemmm sanaa ne demekk
içli köfte yapacak olannıı oo daha çok beklersinn lülülülülülü

ayy canım benim saolll
bende o gee sabaha kadar uyumuyacam kuran okup dualar edecem hepimize

yasemin ve tubişide unutmaa cadı fatoşta varr onu unutursan öldürü senii kaydirigubbakcemile3

tubişin adı kağıda yazdım zati ama yalan yok diğer kızları kağıda yazmadım
sizlere özellikle içimden geldi iki gün içinde bir sürü salavat okudunuz benim için
buradaki bütün kızlara fatmaya leydime haticeye hepinize herzaman namaz sopnunda
dua ederken ediyorum önlem olarak smini hatırladığım hatırlamadığım diye ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…