sevdam eminim güzel bir yemek olacak ellerine sağlık şimdiden afiyet olsunn
melişim bizimde eşlerimiz karşı çıkıyorlar gardaşımında dediği gibi resimleri koyduğumuz gibi siliyoruzda bizden başkası görmüyoo yanee
ipeğimm bu arada görüşemeyizz şimdiden iyi bayramlar sana canım ben yarın köye gidiyorum nasipse kızlarrr bilginiz olsun.nurcanım ben ipeğimin salavatını haber veririm size telden..
benim olduda ne oldu herşeyi kara kara gösteriyo (b.k gibi ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ama benim wep kameram olmadıki((
benim olduda ne oldu herşeyi kara kara gösteriyo (b.k gibi ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama benim wep kameram olmadıki((
dr da ölededi walla datlum bebek büyüyo rahim büyüyo organlara faln şu oluyo bu oluyo diye birsürü şey anlatmıştıı ama dediğiniz gibi gidiyim de an azından içim rahat etsin ay napım eşimle konuşur fatihe giderimm
olar tatlım seve seveee :lepi: :lepi:o zman bigün koyun bende göreyim pcdekilerden bende koyayım toce görmeden gündüz ama bana öğretin bilmiyom ya da yurcan ben sana msnden yollarım sen koyarsın hiç beceremzsem olar mı.
hangi hastaneye gidiyosun minnakım bayramdan sonra bende gidicem hacettepeye
yemeği ocağa bırakıp geliyorum
melişim seni daha fazla tutmuyalım canım çık istresen
ayh ebet sırtım ağrıdı zaten kemiklerim ince çıt diye gidivercek neyse artıkın pazartesi görüşürük malum devletlüm padişahım oturacak haftasonu.tefriciyeyi bitirince bi ara titretirim sizi ama.zaten az kaldı
sende köyde geçircen dmi apla bayramıı ahh ahhhhhhhhhhhhhh
benim olduda ne oldu herşeyi kara kara gösteriyo (b.k gibi ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canımm annemler şuan orda ilk önce kendi köyüme bayramın 2. günü eşimin köyüne gitcez
ben şahidimmmmsırnaşık şey
patatesli soğanlı (huvçta giriyo evde olmadığında koyamadım) mercimek çorbasıne pişircenn quzuuuuuuuuuu
canım almak isterdim ama benim ahtimde yarım kaldı kadir gecesine kadar bitirmeye çalışıyorum ...eğer acelesi yoksa arifeye kadar alıp okurum benşekerlerr 1ve 2. cüzden okumak isteyen varmı
dimek benide boh gibi görüyordun benneyaptımkievet canımm annemler şuan orda ilk önce kendi köyüme bayramın 2. günü eşimin köyüne gitcez
ben şahidimmmmsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?