KIZLAR bu gece benim doğum günüm sayılır...çünkü benimdoğduğum sene o gün KADİR GECESİYMİŞ ...ne büyük şans ..bazen kendi kendime diyorum rabbim beni kadir gecesi doğmayı nasip ettin..şansımıda kadir gecesi kadar şanslı et....inşallah öylede olur....
RABBİMDEN DİLEĞİM RABBİMİN RIZASIYLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA TÜM SEVDİKLERİMLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMEK...İNŞALLAH RABBİM YAVRULARIMA KAVUŞMAYIDA NASİP EDCEK...MUTLULUĞUM TAM OLACAK...HEPİMİZE...İNLŞALLAHHHHHHHHH
melikem nasılsın ne oldu öyle hastamısın e uyumak normal aslında hamilelikten dolayıda olur insan doyamaz uykuya aman iyi olda uyusunda büyüsün bebşin
MELİKE canım minik meleğinle bizlere bu gece isimlerimizle dua etmeyi unutma...rabbim ümmühan ablamın ve diğer arkadaşların isimlerini sayarak bebek ver de...
iyiyim tatlım napem bugün kardişin çeyislerini serdik ev işi bitti RABBİM hayırlısıyla ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyok bideenmm çok şükür hasta falan değilim de uyumak maf etti yaa hiç kafayı kaldıramadım bugünn yok aslında tatlım sabaha kadar oturabiliy,m diye bir iki saat yatıyım dedim hiç kalkamadımm
sen nasılsınn quzuu
iyiyim tatlım napem bugün kardişin çeyislerini serdik ev işi bitti RABBİM hayırlısıyla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
olsun sağlıklı olunda uyu gitsin boşver
aynen canım katılıyorum bizim içinde dua et içinden bile geçirsen yeter datlumMELİKE canım minik meleğinle bizlere bu gece isimlerimizle dua etmeyi unutma...rabbim ümmühan ablamın ve diğer arkadaşların isimlerini sayarak bebek ver de...
sağol canım amin bidenem herkese herkse hayırlısını nasip etsinhayırlı olsun canımmm inşalahhhhhhh Rabbim huzurlu mutlu yuva nasib etsin inşalahh
aynen canım katılıyorum bizim içinde dua et içinden bile geçirsen yeter datlum
sağol canım amin bidenem herkese herkse hayırlısını nasip etsin
sağol canım yaaaaa senin ne kadarlık oldu tam olarak 2. 5 oldumu bebişinne demek canım her zaman dualarımızdasınız
sağol canım yaaaaa senin ne kadarlık oldu tam olarak 2. 5 oldumu bebişin
hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelecek sene ramazana kucaklarımız dolu girmeyi nasip etsin güzel rabbim .....
sessiz takipciniz olarak hepinize isimlerinizle her zaman dua ederim sizde bana edin olurmu canlarım.hepiniz allaha emanet olun inşallah
baya büyümüş canım yaaaaa ne güzel ALLAH hayırlı sağlıklı kucağına almayı kokusunu duymayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:14+5 olduk bugün tatlım
sağol canım hoşgeldin hepimize herkese inşallah :Saruboceq:hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelecek sene ramazana kucaklarımız dolu girmeyi nasip etsin güzel rabbim .....
sessiz takipciniz olarak hepinize isimlerinizle her zaman dua ederim sizde bana edin olurmu canlarım.hepiniz allaha emanet olun inşallah
baya büyümüş canım yaaaaa ne güzel ALLAH hayırlı sağlıklı kucağına almayı kokusunu duymayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:
cinsiyetini ne zaman öğrencenis içinden geçen varmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?