Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

o zaman doğum günün kıutlu olsun bideenmm aminn RAbbim içinde gönlünde ne varsa tek tek nasib etsin inşalahhh bu geceyi çok güseş değerlendirinn tutabilirseniniz kendinizi sabaha kadar ibadet edinn
inşalahh ben öle yapacam toplantıya göndermiyo eşimm(

kıslarr bugün çok komik yaa aşağıya bakkala inmeye halim yok evde ekmeğin e si yokk Allah tan komşunun kızı geldide kapıya onu gönderdim o gelmeseydi gitmicektim ekmeksiz kalacaktık

MELİKE canım minik meleğinle bizlere bu gece isimlerimizle dua etmeyi unutma...rabbim ümmühan ablamın ve diğer arkadaşların isimlerini sayarak bebek ver de...

melikem nasılsın ne oldu öyle hastamısın e uyumak normal aslında hamilelikten dolayıda olur insan doyamaz uykuya aman iyi olda uyusunda büyüsün bebşin

yok bideenmm çok şükür hasta falan değilim de uyumak maf etti yaa hiç kafayı kaldıramadım bugünn yok aslında tatlım sabaha kadar oturabiliy,m diye bir iki saat yatıyım dedim hiç kalkamadımm
sen nasılsınn quzuu

MELİKE canım minik meleğinle bizlere bu gece isimlerimizle dua etmeyi unutma...rabbim ümmühan ablamın ve diğer arkadaşların isimlerini sayarak bebek ver de...

her zaman dualarımızdasınız canımm asklımızdan hiö çıkmıyonuzz inşalahh Rabbim duyacak sesimizii

iyiyim tatlım napem bugün kardişin çeyislerini serdik ev işi bitti RABBİM hayırlısıyla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

olsun sağlıklı olunda uyu gitsin boşver

iyiyim tatlım napem bugün kardişin çeyislerini serdik ev işi bitti RABBİM hayırlısıyla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

olsun sağlıklı olunda uyu gitsin boşver

hayırlı olsun canımmm inşalahhhhhhh Rabbim huzurlu mutlu yuva nasib etsin inşalahh

aynen canım katılıyorum bizim içinde dua et içinden bile geçirsen yeter datlum

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelecek sene ramazana kucaklarımız dolu girmeyi nasip etsin güzel rabbim .....

sessiz takipciniz olarak hepinize isimlerinizle her zaman dua ederim sizde bana edin olurmu canlarım.hepiniz allaha emanet olun inşallah

canım benim Allah razı olsun inşalahh tatlım
tabi ki canımm sende Allah emanet ol canım

sağol canım hoşgeldin hepimize herkese inşallah :Saruboceq:

baya büyümüş canım yaaaaa ne güzel ALLAH hayırlı sağlıklı kucağına almayı kokusunu duymayı nasp etsin inşallah :Saruboceq:
cinsiyetini ne zaman öğrencenis içinden geçen varmı hiç

aminn datlumm inşalahhhhhhh Rabbim sizlerede nasib etsin inşaşalh benim içimden kız geçiyo kız gibime geliyoo ama herkes erkek dio sağlıklı sıhhatli olsundaa
yok canım daha öğrenmedik 16. hafta gideecz söyler herhalde dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…