Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin gardaşımmmmmmmm inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh
aklımdan hiç çıkmıyosunuzz

gardaşım bugünn inşalahh uyumucamm kadir namazı da kıl taam mı ben kıldım geldim komşumla kıldık Rabbim kabul etsin inaşlalhh

allah dularını kabul etsin melişim

kızlar biz eşimle 5 günün namazını kıldık ( kaza) namazım bittkiten sonra aklıma gelen bütün ismlerinizle size dua ettim sevdaya,melişe,kankime dünürüme ,gardaşıma .nevoma, tubişime, serabıma yıldızıma .fatoşuma aklıma hepinize dua ettim rabbim dularımız boş çevirmesin inşallah

bu arda esrayada dua ettim bugün beni aradı oğluşunu sünnet ettirmişler .yarın eve gidecekmiş buraya geleceğini söyledi hepinizi tek tek sordu

gardaşım eşim geldi gelecek eli kulağındaaa ben yavaş yavaş kaçıyım abdestimi tzaeleyim diğer odaya kaçım ona burayı veriyimm

gardaşım bugünn inşalahh uyumucamm kadir namazı da kıl taam mı ben kıldım geldim komşumla kıldık rabbim kabul etsin inaşlalhh
azcık dinleneyim kılacam daha inş eşim yoruldu benden bu kadar dedi :))
bu arada senin cüzünü okudum gardaşım haberin olsunn

Allah kabul etsinn gardaşımm ne güselll sizee maşalahhhhhhhhhhh
allah razı olsunn quzum Rabbim güsel yüreğine göre versin inşalahhhhhhhhhhhhhhh
bin defa razı olsun Rabbim
maşalahhh sünnet olmuş bıcır heee ay kurban olurum ya konuşursan slm söleee esramaa

azcık dinleneyim kılacam daha inş eşim yoruldu benden bu kadar dedi :))
bu arada senin cüzünü okudum gardaşım haberin olsunn

tamam fıstıkım bende çıkacam şimdii
tesbih çekeyim birazda

Rabbim kabul etsin quzumm Allah razı olsunn diline yüreğine sağlıkkkk
öptüm bebem 1i okumuşrun demşi quzu
anamm eşim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allah kabul etsin yurcanım innşallah o duaları okuyan dilin dert görmesin rabbim tez zamanda yavum diye seslenmeyi nasip etsin o dile innşallah.Allah razı olsun bin kere yurcanım açılan ellerimizi boş çevrmesin rabbim.Minnakım sana da dua ettim çubuk için merak etme emikaydirigubbakcemile5 herkesin gönlüne göre versin bağışlaması rahmeti bol rabbim.Uyumayacağım diyordum ama off şeytan işte nasıl ağırlık çöküyor bilmiyorum yatıp bir iki saat sonra kalksam mı.4 rekatlık kadirgecesi namazı varmış onu kılayım bari bir de.Hadi güzellerim ben giderim şimdi hepinize bol dualı geceler

Allah razı olsun bideenmmm ya apla bende uyumucam diyodum ama bayıldım amaleseff uyudummm yaa Rabbim afetsin inşallahhh
kadir geceniz mübarek olsun canlarımm rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşallah

yapılan tüm dualara amin diyorummm

aminn canımmm inşalhhhhhhhhh

günaydınn ipek aplaaaaaaaaaaa nasılsın quzumm
hastaneye gidecem de şimdi mi gitsem öğleden sonra mı gtsem kararsıxz kaldımm yafff

günaydın hayırlı haftalar
iyiyim melike sen nasılsın canım sabahtan git bence
kalabalık değildir hemen biter işin

bencede du komşuya bi sesleniyim tek başıma gitmeyimm eşim tek başıma yollamıyo da:))
aplamm ne yaptın dün gecee

kaza namazı kıldım tespih çektim tekrar namaz kıldım
size söz verdiğim yasini okudum birlikte başladığımız hatim bende
yarım kalmıştı 2 cüz vardı onu bitirip duasını yaptım tedavi için niyet edip
başlayamadığım hatim vardı niyet ettim ona başladım sonrada yattım saat bir falandı

ohh maşalahh aplamm Rabbim kabul etsinnn inşalahhh dualarımızıda kabul etsinnn

midemmmm ööööööööğğ olduu ya bu kabızlık daha bitmedi şimdi ılık suyla bal yaptım onu içecem ama nasıl içecem delirtecek bu kabızlık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…