SAOL SESİZ TAKİPÇİMİZ SENİNE KANDİLİN MÜBAEREK OLSUN RABBİM BUNDAN SONRA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHH:Saruboceq:
AMİNNNN DÜNÜR AMİNNN :Saruboceq:
DEMEK KADİR GECESİNDE DOĞMUŞSUN NE GÜZEL SALİHA BİR EVLAT SAYILIRSIN BENDE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN DİYORUM OZAMANNN
İNŞALLAH GARDAŞIM İNŞALLAH O GÜNLERİ RABBİM BİZEDE TATTIRSIN HAMİLE OLAN BÜTÜN HAMİLELERE RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN
allah dularını kabul etsin melişimfırsat bulup ancak girebildim kızlar kadir gecenizi kutlamadan içim rahat etmedi.aklımdasınız tek tek bilin istedim her birinize dualar edicem inşallah bu gece sahura kadar oturup.rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.sevinç gözyaşları dökmeyi nasip etsin inşallah.miniklerimizin önce varlığını sonra kokusunu duymayı nasip etsin bu gecenin hatrına.yazarken bile içim bi tuhaf oldu sulugöz melike ehe ehe ben bu gece sık sık abdest tazelicem anlaşıldı.layıkıyla geçirelm bu geceyi hadi güzel annoşlar ve annoş adayları öpüyorum hepinizi dularaımdasınız:saruboceq::saruboceq:
azcık dinleneyim kılacam daha inş eşim yoruldu benden bu kadar dedi :))gardaşım bugünn inşalahh uyumucamm kadir namazı da kıl taam mı ben kıldım geldim komşumla kıldık rabbim kabul etsin inaşlalhh
tamam fıstıkım bende çıkacam şimdiigardaşım eşim geldi gelecek eli kulağındaaa ben yavaş yavaş kaçıyım abdestimi tzaeleyim diğer odaya kaçım ona burayı veriyimm
allah dularını kabul etsin melişim
kızlar biz eşimle 5 günün namazını kıldık ( kaza) namazım bittkiten sonra aklıma gelen bütün ismlerinizle size dua ettim sevdaya,melişe,kankime dünürüme ,gardaşıma .nevoma, tubişime, serabıma yıldızıma .fatoşuma aklıma hepinize dua ettim rabbim dularımız boş çevirmesin inşallah
bu arda esrayada dua ettim bugün beni aradı oğluşunu sünnet ettirmişler .yarın eve gidecekmiş buraya geleceğini söyledi hepinizi tek tek sordu
azcık dinleneyim kılacam daha inş eşim yoruldu benden bu kadar dedi :))
bu arada senin cüzünü okudum gardaşım haberin olsunn
tamam fıstıkım bende çıkacam şimdii
tesbih çekeyim birazda
evet canım 1. Cüzü okudum bakara suresirabbim kabul etsin quzumm allah razı olsunn diline yüreğine sağlıkkkk
öptüm bebem 1i okumuşrun demşi quzu
anamm eşim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah dularını kabul etsin melişim
kızlar biz eşimle 5 günün namazını kıldık ( kaza) namazım bittkiten sonra aklıma gelen bütün ismlerinizle size dua ettim sevdaya,melişe,kankime dünürüme ,gardaşıma .nevoma, tubişime, serabıma yıldızıma .fatoşuma aklıma hepinize dua ettim rabbim dularımız boş çevirmesin inşallah
bu arda esrayada dua ettim bugün beni aradı oğluşunu sünnet ettirmişler .yarın eve gidecekmiş buraya geleceğini söyledi hepinizi tek tek sordu
Allah razı olsun bideenmmm ya apla bende uyumucam diyodum ama bayıldım amaleseff uyudummm yaa Rabbim afetsin inşallahhhAllah kabul etsin yurcanım innşallah o duaları okuyan dilin dert görmesin rabbim tez zamanda yavum diye seslenmeyi nasip etsin o dile innşallah.Allah razı olsun bin kere yurcanım açılan ellerimizi boş çevrmesin rabbim.Minnakım sana da dua ettim çubuk için merak etme emikaydirigubbakcemile5 herkesin gönlüne göre versin bağışlaması rahmeti bol rabbim.Uyumayacağım diyordum ama off şeytan işte nasıl ağırlık çöküyor bilmiyorum yatıp bir iki saat sonra kalksam mı.4 rekatlık kadirgecesi namazı varmış onu kılayım bari bir de.Hadi güzellerim ben giderim şimdi hepinize bol dualı geceler
kadir geceniz mübarek olsun canlarımm rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşallah
yapılan tüm dualara amin diyorummm
günaydın hayırlı haftalar
iyiyim melike sen nasılsın canım sabahtan git bence
kalabalık değildir hemen biter işin
bencede du komşuya bi sesleniyim tek başıma gitmeyimm eşim tek başıma yollamıyo da:))
aplamm ne yaptın dün gecee
kaza namazı kıldım tespih çektim tekrar namaz kıldım
size söz verdiğim yasini okudum birlikte başladığımız hatim bende
yarım kalmıştı 2 cüz vardı onu bitirip duasını yaptım tedavi için niyet edip
başlayamadığım hatim vardı niyet ettim ona başladım sonrada yattım saat bir falandı
ohh maşalahh aplamm Rabbim kabul etsinnn inşalahhh dualarımızıda kabul etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?