amin canım benimaminn datlumm inşalahhhhhhh Rabbim sizlerede nasib etsin inşaşalh benim içimden kız geçiyo kız gibime geliyoo ama herkes erkek dio sağlıklı sıhhatli olsundaa
yok canım daha öğrenmedik 16. hafta gideecz söyler herhalde dr
amin canım benim
inşallah canım sağlıklı olsunda en önemlisi o hayırlı merhametli evlat olsun inşallah tatlım
görmemiştir belki özeline yaz gitmemişsebulut çıkmış keşke söyleseydi ya okudu mu acaba bugün dualıcak ipek apla
tamam canımm görmedi garanti görseydi yazardııııgörmemiştir belki özeline yaz gitmemişse
bezelye yemeğim vardı pilav yanına cacık salata yapıcam çabucak birasdan bide fırına biber attım yeter zaten su yetiyoiftarda ne var tatlımm
çorbada yapsammı hazırlarından acebaaabezelye yemeğim vardı pilav yanına cacık salata yapıcam çabucak birasdan bide fırına biber attım yeter zaten su yetiyo
aman canın çekmesin aaa bidenem valla içim rahat etmez sonra
bezelye yemeğim vardı pilav yanına cacık salata yapıcam çabucak birasdan bide fırına biber attım yeter zaten su yetiyo
aman canın çekmesin aaa bidenem valla içim rahat etmez sonra
çorbada yapsammı hazırlarından acebaaa
sağol tatlım herkesi inşallah sende seneye nasip olursa tutarsın inşallah tatlımyok saol bitanemm tıka basa doluyumm çekmezz tatlım hatta karnım ağrıyo tokluktan mı neden bilmiyorum ama ohh afiyet bal şeker olsun tatlımmm Allah kabul etsinn
sağol tatlım herkesi inşallah sende seneye nasip olursa tutarsın inşallah tatlım
çokta yeme bebişe acik nefes almaya yer kalsın gııı kaydirigubbakcemile3
yapiiiim bari canım ya aklıma düşürdün bakyap bebemmmmmm ohh mis misss
yapiiiim bari canım ya aklıma düşürdün bak
neyse ben ufaktan gidiiiim datlum ya kusura bakmassın demi 20 25 dk falan kaldı senide bırakmaya hiç gönlüm razı değil aslında
sağol canım görüşürüs sonra sanada ALLAH kabul etsin iyi akşamlar hayırlı kandiller bidenem kendine iyi bak dikkat et heeeee çok ye ama yararlı şeyler ye olurmuyap bebem yapp
yok bitanemm ne demekk oruçlusun bidenemm git tabi yemeğini pişirrr kolay gelsinn tatlımm bende kalkım namazımı kılıyım ezan okundu burdaa
tekrardan Allah kabul etsin canımm
sağol canım görüşürüs sonra sanada ALLAH kabul etsin iyi akşamlar hayırlı kandiller bidenem kendine iyi bak dikkat et heeeee çok ye ama yararlı şeyler ye olurmu
hadi ben çıktım öptüm seni kocamannnnn
Fırsat bulup ancak girebildim kızlar kadir gecenizi kutlamadan içim rahat etmedi.Aklımdasınız tek tek bilin istedim her birinize dualar edicem inşallah bu gece sahura kadar oturup.Rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Sevinç gözyaşları dökmeyi nasip etsin inşallah.miniklerimizin önce varlığını sonra kokusunu duymayı nasip etsin bu gecenin hatrına.Yazarken bile içim bi tuhaf oldu sulugöz melike ehe ehe ben bu gece sık sık abdest tazelicem anlaşıldı.Layıkıyla geçirelm bu geceyi hadi güzel annoşlar ve annoş adayları öpüyorum hepinizi dularaımdasınız:Saruboceq::Saruboceq:
SAOL SESİZ TAKİPÇİMİZ SENİNE KANDİLİN MÜBAEREK OLSUN RABBİM BUNDAN SONRA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHH:Saruboceq:hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelecek sene ramazana kucaklarımız dolu girmeyi nasip etsin güzel rabbim .....
sessiz takipciniz olarak hepinize isimlerinizle her zaman dua ederim sizde bana edin olurmu canlarım.hepiniz allaha emanet olun inşallah
AMİNNNN DÜNÜR AMİNNN :Saruboceq:KIZLAR bu gece benim doğum günüm sayılır...çünkü benimdoğduğum sene o gün KADİR GECESİYMİŞ ...ne büyük şans ..bazen kendi kendime diyorum rabbim beni kadir gecesi doğmayı nasip ettin..şansımıda kadir gecesi kadar şanslı et....inşallah öylede olur....
RABBİMDEN DİLEĞİM RABBİMİN RIZASIYLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA TÜM SEVDİKLERİMLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMEK...İNŞALLAH RABBİM YAVRULARIMA KAVUŞMAYIDA NASİP EDCEK...MUTLULUĞUM TAM OLACAK...HEPİMİZE...İNLŞALLAHHHHHHHHH
İNŞALLAH GARDAŞIM İNŞALLAH O GÜNLERİ RABBİM BİZEDE TATTIRSIN HAMİLE OLAN BÜTÜN HAMİLELERE RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİNkurban olurum gardaşımm benimm biz de öle diyoduk ne kadar uzağız o hayallere bizde bebeğim diye sevebilecekmiyiz diyoduk kurban olduğum o kadar yüce ki vakti geldiğinde dedirtiyoo inşalahh yüce Yaradan sizler için nasib edecekk inşalahh bu bu gözyaşlarınız sevince yaşlarına dönecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?