Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım benim
inşallah canım sağlıklı olsunda en önemlisi o hayırlı merhametli evlat olsun inşallah tatlım

bezelye yemeğim vardı pilav yanına cacık salata yapıcam çabucak birasdan bide fırına biber attım yeter zaten su yetiyo
aman canın çekmesin aaa bidenem valla içim rahat etmez sonra
çorbada yapsammı hazırlarından acebaaa

bezelye yemeğim vardı pilav yanına cacık salata yapıcam çabucak birasdan bide fırına biber attım yeter zaten su yetiyo
aman canın çekmesin aaa bidenem valla içim rahat etmez sonra

yok saol bitanemm tıka basa doluyumm çekmezz tatlım hatta karnım ağrıyo tokluktan mı neden bilmiyorum ama ohh afiyet bal şeker olsun tatlımmm Allah kabul etsinn

yok saol bitanemm tıka basa doluyumm çekmezz tatlım hatta karnım ağrıyo tokluktan mı neden bilmiyorum ama ohh afiyet bal şeker olsun tatlımmm Allah kabul etsinn
sağol tatlım herkesi inşallah sende seneye nasip olursa tutarsın inşallah tatlım
çokta yeme bebişe acik nefes almaya yer kalsın gııı kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım herkesi inşallah sende seneye nasip olursa tutarsın inşallah tatlım
çokta yeme bebişe acik nefes almaya yer kalsın gııı kaydirigubbakcemile3

he walla bebemm gııı çok kaçırdım bugün kanımca bitaraftanda size yazdımm ne kadar yedim anlayamadımmmm şuan acısını çekiyommm
inşalahh bebemmm inşalahh seneye tutacamm

yapiiiim bari canım ya aklıma düşürdün bak
neyse ben ufaktan gidiiiim datlum ya kusura bakmassın demi 20 25 dk falan kaldı senide bırakmaya hiç gönlüm razı değil aslında

yap bebem yapp
yok bitanemm ne demekk oruçlusun bidenemm git tabi yemeğini pişirrr kolay gelsinn tatlımm bende kalkım namazımı kılıyım ezan okundu burdaa
tekrardan Allah kabul etsin canımm

yap bebem yapp
yok bitanemm ne demekk oruçlusun bidenemm git tabi yemeğini pişirrr kolay gelsinn tatlımm bende kalkım namazımı kılıyım ezan okundu burdaa
tekrardan Allah kabul etsin canımm
sağol canım görüşürüs sonra sanada ALLAH kabul etsin iyi akşamlar hayırlı kandiller bidenem kendine iyi bak dikkat et heeeee çok ye ama yararlı şeyler ye olurmu
hadi ben çıktım öptüm seni kocamannnnn

saol bebem Allah razı olsunnn taam bidenemmm
bende öpt koccaman tatlım kolay geleee

herkese hayırlı kandilerrr bana da dualarınızda yer verirseniz eğerr lütfenn çubuğa taşınsın idede yer verin olar mı öpüldünüzzzzzzzz

Fırsat bulup ancak girebildim kızlar kadir gecenizi kutlamadan içim rahat etmedi.Aklımdasınız tek tek bilin istedim her birinize dualar edicem inşallah bu gece sahura kadar oturup.Rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Sevinç gözyaşları dökmeyi nasip etsin inşallah.miniklerimizin önce varlığını sonra kokusunu duymayı nasip etsin bu gecenin hatrına.Yazarken bile içim bi tuhaf oldu sulugöz melike ehe ehe ben bu gece sık sık abdest tazelicem anlaşıldı.Layıkıyla geçirelm bu geceyi hadi güzel annoşlar ve annoş adayları öpüyorum hepinizi dularaımdasınız:Saruboceq::Saruboceq:

aminn tatlımm aminn inşalahhh
bugün bende öyleyim sürekli tazeliyorumm Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesinn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güsel bi gece şükjürler olsun Rabbim tekrarlarını yaşatsın inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh

SAOL SESİZ TAKİPÇİMİZ SENİNE KANDİLİN MÜBAEREK OLSUN RABBİM BUNDAN SONRA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHH:Saruboceq:

AMİNNNN DÜNÜR AMİNNN :Saruboceq:
DEMEK KADİR GECESİNDE DOĞMUŞSUN NE GÜZEL SALİHA BİR EVLAT SAYILIRSIN BENDE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN DİYORUM OZAMANNN

İNŞALLAH GARDAŞIM İNŞALLAH O GÜNLERİ RABBİM BİZEDE TATTIRSIN HAMİLE OLAN BÜTÜN HAMİLELERE RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN

yapılan hatimlerimizi okunan Yasin i şeriflerimizi Tebareke Ammelerimizi Rabbim kabul etsinnn inşalahhh yüce Rabbimm bütünnn kardeşlerimee Rabbimin katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin gözyaşlarını dindirsin inşalahhhhhhhhhhhh sana sığındık Rabbim senden bekliyoruz ne olursun kurban olduğum sen güldür bu kardeşlerimin yüzünüü sen dindir gözyaşlarını sen evlerine çocuk çocuklarıyla eşleriyle analarıyla babalarıyla huzur mutluluk ver kötülerin şerrinden sen muhafaza et Yarabbi
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…