Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarrrrrrrr ...hepinize hayırlı haftalar diliyorum...
kızlar ben yazdığım sanıyorum tefriciyeler okundu diye ...eğer yazmıadıysam ipeğim başta olmak üzere hepiizden özür dileyip hakkınızı helal edin diyorum...işte bazen dikkatsizlikler böyle oluyor...dün akşam duası yapılamadı o zaman...

günaydınn tatlım hoşgeldinnnnnn
sana da hayırlı haftalarr yok canım yazmadınn
yapıldı duası Rabbim kabul etsinnnn inşalahhhhh

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, KK Pro Üyeiipekk34+, xaysex
aman da amann kim gelmişş kıs sen bizi unuttun sandımm

helal olsun ne demek asıl sizler bana hakkınızı helal edin
ben duasını yaptım canım için rahat olsun sadece okumama olasılığına karşı sordum
bir aksilik olduysa hemen okumak için

bende kaçarrrrr şekerlerrrr evleri toplayım öğleden sonra gidecezz hastaneye inşaşlahh öpüldüğnzz

günaydın duru bacı nerelerdesin

Günaydın ipek perşembe günü burası hizmet dışıydı giremedim :uhm: cuma evdeydim cumartesi egenin tahlili, pazar vee işte pazartesiiii sabahtan beri dünya iş yaptım kafamçokkarıştı akannehir geçmişi okuyamıycam varmı bir gelişme tedavin nasıl gidiyor canım

hiiç bi gelişme yok canım bildiğin gibi geyik muhabbeti gırla
benim dün doğum kontrol hapım bitti adet olmayı bekliyorum
iğnemi oluyorum halsizlik çökmeye başladı keyifsiz sinirli olmaya başladım
iğneler cilve yapmaya başladı yani

canım ilaçlar yapıyor birde adet olmadan önce sinirli olmak gergin olmak normal tabii inşallah rahat atlatırsın, hayırlısı ile tedavinin sonuçlanmasını çok istiyorum :ecrin_bebek:

egenin tahlilleri nasıldı canım bir sorun yoktur inşallah

egenin idrar tahlili pek iyi çıkmadı biliyosun idrarda kaçak var böbreklerine zarar veriyo sürekli ateşi çıkıyo doktoru bu hafta yok çarşamba başka bir doktora götürcem hehalde :çok üzgünüm:

allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…