aa salağa bak o istiyo diyo terliksiz mi gezicen
haklısın walla apla kendimi yorduğuma değmezz gerçi gelen giden de olmaz kim gelecek ki
o zaman hiiç yapma olurda biri gelirse alıverirsin pastaneden bişey
bize eşimin kardeşleri geliyo onun için ikramlık bi şey olsun istiyorum ama
eve gidince gücüm olmazsa uğraşmam tatlıyla falan geliyoruz diye telefon geldimi
bende eşimi pastaneye gönderirim kaydirigubbakcemile3
oda güzell ayy canıma minnett yaa hiç sevmiyorum temzilik yapmayıı bide temizlik yaparken müzik açmam lazım açmazsam içimden gelmiyo temzilikk alttaki adam çok gıcık bi kaşık suda boşasım geliyoo geçen çocuğu yollanmış terliği çıkartacakmışım ses yapıyomuş garip tarafaı ayağımda terlik yoktuu deli adamm günahımı aldı
yok canım yormuyorum merak etme durumumun farkındayım
hem istesemde yapamıyorum çok yoruyo iğneler beni normalde ben bu işleri
bir kere de yaparım şimdi üç güne yaydım halim olmazsa hiç yapmam
o zaman hiiç yapma olurda biri gelirse alıverirsin pastaneden bişey
bize eşimin kardeşleri geliyo onun için ikramlık bi şey olsun istiyorum ama
eve gidince gücüm olmazsa uğraşmam tatlıyla falan geliyoruz diye telefon geldimi
bende eşimi pastaneye gönderirim kaydirigubbakcemile3
3*2*1 kaçtım ben şekerlerrr nefesimm daraldıı yinee
adama bak canı sıkılıyoo galibaaaa
canım tabii yavaş yap o zaman bende dün yapmaya çalıştım ama bitmedi halimde kalmamaıştı egede bakıyoo ne yapıyorum diye kaydirigubbakcemile3
eşim bana hiçbişi yaptırmaz hep hazır alır o konuda rahatımboshayallersmile
güle güle melike
duru ege şaşırmıştır çocuk alışkın değil ya seni iş yaparken görmeye :roflol:
benim eşiminde benden beklentisi yoktur yapayım diye ben işgüzarım illa kendim yapıcam
dünde börek pişirdim koydum buzluğa ama koca gün sadece bu işi yaptım elimi kaldıracak halim yok
birde sinirliyim alınganım sürekli ağlamaklı ve bağırmaya hazır haldeyim :1no2:
güle güle melike
duru ege şaşırmıştır çocuk alışkın değil ya seni iş yaparken görmeye :roflol:
benim eşiminde benden beklentisi yoktur yapayım diye ben işgüzarım illa kendim yapıcam
dünde börek pişirdim koydum buzluğa ama koca gün sadece bu işi yaptım elimi kaldıracak halim yok
birde sinirliyim alınganım sürekli ağlamaklı ve bağırmaya hazır haldeyim :1no2:
ege şaşkına döndüüü :roflol: özellikle viledaya acaip baktııı sırnaşık şey koydum arabasına babasıda vardı bir babaya bir bana baktı :roflol:
hoşgeldin kız minnak melike ben sana isim buldum ben minnak dicem sana
telaşlanmıştır yavrucak acaba annem hastamı yoksa hastamı olacak demiştir
korkutma çocuğu kaydirigubbakcemile3
fıstıklar ben geldim ta ta ta taaaaam nasılsınız bakalım yaaa şaka maka ben öslüyorum haftasonu sizi çok ilginç.Bugün ara ara uğrıycam çünküm bi lokma tezmilik yapıyorum ama kısa sürerse gelicem ya da pc açık kalsın wn iyisi. evde olmıycam için bayramda öle çok teferruata girmiyorum,dönüşte yapıcaz artık toceylen camlar falan ee malum sevgili familyası gelecek de püfff.
minnakım benim alt kattakiler daha alem arada bi öldün mü kaldın mı diye çıkıyolar,hiç ses gelmiyor muş da,ben de ara sıra hoplayıp zıplıyorum çıkmasınlar diye yaaa işte binbir çeşit insan.bizim apartman bremen mızıkacıları gibi kimse kendi sesinden başkasını duymuyor tabi
durucum bırak ya amaaaan canından kıymetli mi çocuklu bayanın tezmiliğine bakmasın kimse valla şöle üstten bi alıver yeter
önceden böreği sarıyodum pişirmeden kyuyodum buzluğa sonradan çıkarıp
çözülmeden pişiriyodum bu sefer pişirip koydum daha pratik oluyo çıkarıp ıstıyorum miklrodalgada
her iki şekildede tadı değişmiyo canım...böreğide patatestli yaptım haşladım ezdim içine maydonoz
pulbiber koydum peynir rendeledim birazda tazesoğon kavurdum hepsini bir güzel karıştırdım
pişince tadına baktım gayet güzeldi eşime de sahur için 3 tane koydum sabah baktım 3 üde bitmişti
demekki beğenmiş
Bayramda gel elini öptür hemde börek ye
duru o resimdeki minnoş egemi ne güzel bebek o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?