Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de börek yaptım ama bitti.ben peynirli maydonozlu yapmıştım.cumarttesi günü dışarda iftar yaptık gençlik parkında göl kenarında çok güzeldi piknik gibi.ben hiç dolaba koymadım börek nasıl yapıyosun ipek karışım olarak yumurta düt yoğurt cinsinden.benim bazen çok sert oluyor acaba yufkadan mı bazen gazete gibi oluyor resmen yufka

marketlerde satılan yufkalar hiç güzel olmuyo canım onun da etkisi var
ben yufkacıdan alıyorum (yakın olduğu için) sigara böreği yapar gibi yufkayı bölüyorum
sosunu yumurta yağ yoğurt ve sodayla hazırlıyorum iki yufkayı üst üste koyup biraz kalınca sarıyorum
yufkaların arasına sostan sürüyorum fırına vermeden önce kalan sosu da tekrar böreklerin üzerine sürüyorum

yaff valla az önce gittim daha yine duramadım ezan okunana kadar bakım didimmm duşumuda aldımm kremledimde kendimii ohh mis misss
ayy o da güsell o cüsseylkede ne ses çıkarya aplaa 48 kiloyla ben zıplasam temel yterinden oynar gıı
ege şaşkına döndüüü :roflol: özellikle viledaya acaip baktııı sırnaşık şey koydum arabasına babasıda vardı bir babaya bir bana baktı :roflol:

ayy ben kıyamam ona yaaaaaaaaaaaa

demek öyleee tamamdır bundan kelli börekler bu tarifle yapıla.ben de bir an beceriksiz olduğumu düşünmüştüm ayh içim rahatladı.teşekkürler cicim

kız minnak neden sustun

ayh hamaratlığın gözü kör olsun naparsın iki iş yapıyorum sonra buraya bakıyorum cidden .çok süper oluyor hem yorulmuyorum fazla hem eğlenceli oluyo.hadi şurayı da süpüreyim sonra pcye bakıyım diye daha bi azimle yapıyorumkaydirigubbakcemile2

demek öyleee tamamdır bundan kelli börekler bu tarifle yapıla.ben de bir an beceriksiz olduğumu düşünmüştüm ayh içim rahatladı.teşekkürler cicim

afiyet olsun minnak böreğin sosunda soda çok güzel oluyo tavsiye ederim
birde yufkacıdan al paketler kağıt gibi

melike canım ya canını çektirttik demek düşünmeden konuşuyoruz kusura bakma
yok aplacımmm ne kusuruu bende öğrenmiş oldummm benimde komşum öle yapıyo soda falan döküyo bende denicem en kısa zamandaaa bi gün yaptığında yollarsınn anlaşırız olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…