Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geldim bilem,salonla ufak iki oda kaldı süpürüp toz alıcam aslında hiç gerek yok ama evham işte benimki

gerek yoksa yapma be kardeş işin mi yok oruçlu oruçlu

orası öle ama zaten 11e kadar uyudum dinlendim yorulayımda gece toceylen uyuyabileyim yoksa yatıyorum saatlerce debeleniyom yatakta..ya halılarda gezindikçe parkelerin sütüne tüycükler uçuşuyo süpürmesen olmuyo başlayınca da heryere bi değiye insan işte.

halıların yenimi yeni halılar çok tüy bırakıyo

halıların yenimi yeni halılar çok tüy bırakıyo

Aman yok be ipekim bi tane yeni halım var salonda tocenin dedesi almış onu da yoksa evlenirken bana halı ya da perde falan alınmadı hiç.diğer odalarda da rahmetli babam almış sağlığında daha biz küçükken ısparta halıları onlardan var ama onlar tüy yapmıyo.salondaki heryere yetiyo.Halılarla ilgili geçen bbişey duydum ıspartalı biri demiş.biz halıları yıkamayız sirekli suyla sileriz demiş.bide ters çevirip bi kaç gün öyle üzerinde gezerlermiş toz yüzeye çıksın diye.ilginç geldi

ilginçmiş gerçekten sadece sirkeli suyla geçermi lekeler
temiz olurmu

yok ya o kadarla geçmez bence de başka şeyler de vardır mutlaka içinde belki son su sirkelidir parlaklı versin diye.ben bayramdan sonra koltukları silicem arapsabunuyla güzel oluyormuş öle diyolar.kulaktan dolma ev hanımlığı yapıyorum hadi bakalım allah sonumu hayrede sositososito

hepimiz duyduklarımızı uygulayıp yapıyoruz minnak bazı öneriler hoşumuza gidiyo
bazılarına aklımızdan bişeyler ekliyoruz geçinip gidiyoz işte

ne çok geveze etmişsiniz yineee uykulu gözlerle oku oku bitmedii yafff

kankim tatlıları yapıp şerbetini sonra dökecem demişsin kızım akıl var mantık var şerbet soğuk pasta soğuk çekermi şerbeti azcık akkılı ol yaww

melişim KANKAM temizliğe girişmişsin kolay gelsin canım yorma kendini

gardaşımda bugün dr gidiyormuş inşallah herşey yolundafır

durum geçmiş olsun canım acaba esranın oğluşu gibi sünnetmi gerekiyo Ege yede inşallah geçer canım

hepimiz duyduklarımızı uygulayıp yapıyoruz minnak bazı öneriler hoşumuza gidiyo
bazılarına aklımızdan bişeyler ekliyoruz geçinip gidiyoz işte

e yani kimse anasının karnındnan bilip çıkmıyo doğru diyosun.deneme yanılma yöntemi .günün sorusunu unuttum akşama ne yemek vaaaralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…