agresif kankimmm :teselli:sinirli kankimmmm :teselli: uyyyy ilaçlarmı soktu snei bu haleee :teselli: kıyamammmm :teselli:ay kanki uğraşma benle hiç iyi değilim la ben bu gidişle tatlı felan yapamıcam zati
hoşbulduk kızlarr
kızlar birazdan teyzemlere uğruyacam bayram tatlısı için tatlı yapacam ona (bal parmak ):)
teyzemde ben her bayram ne yaparsam onada aynısını yapmamı istiyorr kaydirigubbakcemile3
ay kanki uğraşma benle hiç iyi değilim la ben bu gidişle tatlı felan yapamıcam zati
kedersiz hoşgeldin canım ege sünnet oldu temmuzun 10'unda
bu arada avatara resim yüklemeyedim ipeğiiim
albüm kısmına yüklemeye çalışcamm
yarın yap istersen canımm hem bugün halinde yok bende yarın yapıcamkanki peki bu akşamdan tatlı yapılırmı eğer halim olursa
çok basit yaa elinde hemen şekli veriyorsuntek tek ben onları nasıl yuvarlıcam şekil vercem kanki yaa :gitme:
merhaba canımmm..beklemede olan bir tek ipek var tedaviye başladı biliyorsun belkii ..merhaba kizlar nasilsiniz?annemlerde netin hizi cok zayif,yetisemiyorum size bi gelisme varmi?beklemede olan varmi?ben hala adet olmadim,ama kasiklarim,belim fena agriyor,bazan adet olsam da kurtulsam diyorum,hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?