Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk kızlarr

kızlar birazdan teyzemlere uğruyacam bayram tatlısı için tatlı yapacam ona (bal parmak ):)
teyzemde ben her bayram ne yaparsam onada aynısını yapmamı istiyorr kaydirigubbakcemile3

kedersiz hoşgeldin canım ege sünnet oldu temmuzun 10'unda
bu arada avatara resim yüklemeyedim ipeğiiim
albüm kısmına yüklemeye çalışcamm

ay kanki uğraşma benle hiç iyi değilim la ben bu gidişle tatlı felan yapamıcam zati
agresif kankimmm :teselli:sinirli kankimmmm :teselli: uyyyy ilaçlarmı soktu snei bu haleee :teselli: kıyamammmm :teselli:

tamam tamam yeterince sinir ettmi bugünn .:lepi:

hoşbulduk kızlarr

kızlar birazdan teyzemlere uğruyacam bayram tatlısı için tatlı yapacam ona (bal parmak ):)
teyzemde ben her bayram ne yaparsam onada aynısını yapmamı istiyorr kaydirigubbakcemile3

demekki senin yaptıklarını beğeniyo ya da işin kolayına kaçıyo teyzemisss

ay kanki uğraşma benle hiç iyi değilim la ben bu gidişle tatlı felan yapamıcam zati

yok ya ben de hatırlıyorum tarifi öle yazıypdu tatlı da şerbette soğuk hatta o an düşünmüştüm nasıl olcak diya ama oluyo demekki

kedersiz hoşgeldin canım ege sünnet oldu temmuzun 10'unda
bu arada avatara resim yüklemeyedim ipeğiiim
albüm kısmına yüklemeye çalışcamm

doğru yaaa söylemiştin sen bize nasılda unutmuşm iyicene manyah oldum ben valla alzamir hastası olacam bu genç yaşımdaa
canım çok geçmiş olsun geçer inşallah

yavruslar ben gidim kalan işlerimi yapıyım sora yamaz kılayım geliyim ama pc açık dursun yazmasamda varlığmı hissedin diye temam mı

evet ya tubişin tarifnde hatta şerbet kaynatılmıyodu bile neden olmasınki olur bence
minnak haklısın......kankim sorma ya iğne dünden beri bana cilvelerini göstermeye başladı
agresifim her yerim ağrıyo başım da dönüyo ......durum müsait olunca eklersin canım

kanki peki bu akşamdan tatlı yapılırmı eğer halim olursa
yarın yap istersen canımm hem bugün halinde yok bende yarın yapıcam

bal parmak tarifi

MALZEMELER:

2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
1 paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1.5 pk. kabartma tozu
4.5 su bardağı un
Yarım kase irmik

ŞERBETİ:

3.5 su bard. şeker
3.5 su bard. su
1/4 limon suyu

YAPILIŞI:
Önce şerbeti hazırlayıp iyice soğutalım.
Yoğurma kabımıza margarin,yumurta ve şekeri alıp iyice karıştıralım.
Ardından un ve şekeri katıp iyice yoğuralım.
Hamurdan parmak inceliğinde5'er cm lik çubuklar yapalım.
Bunları irmik içinde yuvarlıyalım ve yağlanmış fırın tepsisine dizelim.
Önceden ısıttığımız 190 dereceli fırında altı ve üstü kızarıncaya kadar pişirelim.
Fırından çıkarır çıkarmaz soğuk şerbeti dökelim.

Afiyet olsuuun.
-

valla ben tatlısını tatlıları fırından çıkarır çıkarmaz dökmüştüm
sizin dediğinzde olabilir
akılsız olan benmişim demekkii kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar nasilsiniz?annemlerde netin hizi cok zayif,yetisemiyorum size bi gelisme varmi?beklemede olan varmi?ben hala adet olmadim,ama kasiklarim,belim fena agriyor,bazan adet olsam da kurtulsam diyorum,hayirlisi.

bu editin olmaması hem saçma hemde kötü olmuşş tubişin tatlısı yazacaktım tatlısını tatlıları yazmışımm pöfff

soğuk diye özellikle belirtmişti tubiş o tatlıda ama bende tatlı yaparken hep öyle yaparım bütün tatlılara
fırından çıkardığım gibi şerbet dökerim

merhaba kizlar nasilsiniz?annemlerde netin hizi cok zayif,yetisemiyorum size bi gelisme varmi?beklemede olan varmi?ben hala adet olmadim,ama kasiklarim,belim fena agriyor,bazan adet olsam da kurtulsam diyorum,hayirlisi.
merhaba canımmm..beklemede olan bir tek ipek var tedaviye başladı biliyorsun belkii ..
diğer kızlar bildiğin gibi yanee .canım yaa bu adet gecikmelerin neden oluyo dr bunu hiç araştırmadımı kistin falanmı var yada başka bişey olabilir her ay bu kadar gecikmesi normal değilkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…