bir tane soğanı rendeliyorum biraz kıyma ince bulgur tuz karabiber kimyon pul biber
ekliyorum yoğuruyorum bir tepsiye un serpip yuvarladığım köfleri una buluyorum sonra
salçayı az yağla kavurup üzerine su ekliyorum kaynayınca köfteleri atıp pişiriyorum
deniyim bi ara, annem biraz değişik yapıyordu ondan sordum aynı mı diye.terbiye yapardı suyuna.off canım çekti.ay kendimi zorla günaha sokuyorum he yemek soruptaohaoldumsmile
her zamanki gibi minnak
kızlar size iyi sohb
etler..artık yemek vakti geldi..ne yapacağımıda bilmiyorum ..insan mutfağa geçince buluyor...rabbim kolaylık veriyor.....hepinize şimdiden hayırlı iftarlar...
vallahi durucuğum kızların çekceği var oğlundan bu kimseye yüzde vermezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar size iyi sohbetler..artık yemek vakti geldi..ne yapacağımıda bilmiyorum ..insan mutfağa geçince buluyor...rabbim kolaylık veriyor.....hepinize şimdiden hayırlı iftarlar...
walla veririm bakkkkkadresini ver göndereyim canım
kıss nidenn kanguru didin bakımmmmmmmmm inşalahh sende kanguru ol emiiiiiiiyok aplacımmm ne kusuruu bende öğrenmiş oldummm benimde komşum öle yapıyo soda falan döküyo bende denicem en kısa zamandaaa bi gün yaptığında yollarsınn anlaşırız olar mı
güle güle kanguru melikeeee he he he
oyoy hamarat gardaşım kimin gardaşıı beaaahoşbulduk kızlarr
kızlar birazdan teyzemlere uğruyacam bayram tatlısı için tatlı yapacam ona (bal parmak ):)
teyzemde ben her bayram ne yaparsam onada aynısını yapmamı istiyorr kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmmmmmm ya la bu süperr gözüküyoo avcumu yalayımm bariiyarın yap istersen canımm hem bugün halinde yok bende yarın yapıcam
bal parmak tarifi
MALZEMELER:
2 yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
1 paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1.5 pk. kabartma tozu
4.5 su bardağı un
Yarım kase irmik
ŞERBETİ:
3.5 su bard. şeker
3.5 su bard. su
1/4 limon suyu
YAPILIŞI:
Önce şerbeti hazırlayıp iyice soğutalım.
Yoğurma kabımıza margarin,yumurta ve şekeri alıp iyice karıştıralım.
Ardından un ve şekeri katıp iyice yoğuralım.
Hamurdan parmak inceliğinde5'er cm lik çubuklar yapalım.
Bunları irmik içinde yuvarlıyalım ve yağlanmış fırın tepsisine dizelim.
Önceden ısıttığımız 190 dereceli fırında altı ve üstü kızarıncaya kadar pişirelim.
Fırından çıkarır çıkarmaz soğuk şerbeti dökelim.
Afiyet olsuuun.
-
merhaba kizlar nasilsiniz?annemlerde netin hizi cok zayif,yetisemiyorum size bi gelisme varmi?beklemede olan varmi?ben hala adet olmadim,ama kasiklarim,belim fena agriyor,bazan adet olsam da kurtulsam diyorum,hayirlisi.
canım neden öle diyosun tatlım kurban olduğum misade etmiş senin makul bi sebebin varrkizlar,RABBIM oruc ve namazlarinizi kabul etsin insalllah.ben bu sene 1 tane oruc tuta bildim malesef,ilaclar yuzunden,esimde tutamadi oda ilac yuzunden,insallah ilaclar bitsin kazasini tutariz.kendimden cok utaniyorum,
amannnnnnnnnn şekerlerr mall gibi boşuna gidip geldim sıcaktaa yandığımmla kaldımmm dr yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sezeryana gitmiş bende popoma baka baka geri döndümmmmm
bilsen hiç gitmezdin boşuna yoruldun yarın sabah gidersin
inşallah iyidir melonda gelmiyo gelse bize haber getirirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?