Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

vallahi durucuğum kızların çekceği var oğlundan bu kimseye yüzde vermezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deniyim bi ara, annem biraz değişik yapıyordu ondan sordum aynı mı diye.terbiye yapardı suyuna.off canım çekti.ay kendimi zorla günaha sokuyorum he yemek soruptaohaoldumsmile

kızlar size iyi sohbetler..artık yemek vakti geldi..ne yapacağımıda bilmiyorum ..insan mutfağa geçince buluyor...rabbim kolaylık veriyor.....hepinize şimdiden hayırlı iftarlar...

her zamanki gibi minnak

okullar açılınca işe başlarsam kötü olacak o zaman akşam girebilirim ancak e o zamanda kimse olmuyor

kızlar size iyi sohb
etler..artık yemek vakti geldi..ne yapacağımıda bilmiyorum ..insan mutfağa geçince buluyor...rabbim kolaylık veriyor.....hepinize şimdiden hayırlı iftarlar...

kolay gelsin fıstık

vallahi durucuğum kızların çekceği var oğlundan bu kimseye yüzde vermezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heeee şimdiden ilgilenmiyo havalı kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar size iyi sohbetler..artık yemek vakti geldi..ne yapacağımıda bilmiyorum ..insan mutfağa geçince buluyor...rabbim kolaylık veriyor.....hepinize şimdiden hayırlı iftarlar...

kolay gelsin canım

adresini ver göndereyim canım
walla veririm bakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…