walla veririm bakkkkk
kıss nidenn kanguru didin bakımmmmmmmmm inşalahh sende kanguru ol emiiiiiii
olaaar hemde bayıla bayıla hepimiz olalım kanguru hobaaaaaa kanguru annoşlar olalım.neyse yürüyüş olmuştur minnakım sen bi duşa daha gir mis mis rahatlarsın
şansına bak keşke sabah gştseydin canım
walla veririm bakkkkk
olaaar hemde bayıla bayıla hepimiz olalım kanguru hobaaaaaa kanguru annoşlar olalım.neyse yürüyüş olmuştur minnakım sen bi duşa daha gir mis mis rahatlarsın
heaa girecemm walla datlummm bacaklar falan hora temizlik yapacammbayanssulusmilebayanssulusmile
taşındı melon apla dimi net bağlatamadı galibaaaa
evet taşınıcaktı nazracanın doğumuna az kalmıştır buradan ayrıldığında
3-4 aylık felandı yanlış hatırlamıyosam
keşke aplacım yaa komşuu misait değildii onu beklicem die kaldımmm bayramdan sonraya aff walla canım sıkıldıı yaa taa bayramdan sonrayı mı beklicemm
kendini iyi hissetmiyosan bir kerelik özele git istersen
ben almadım canım zaten düğün için masraf yaptım evdekilerden giyicem
birde ruh halim hiç bayram havasında değil
öle yapacam apla artıkk zatenn tahlilleri devlette yaptıralımm normall kontroller için özele gidelim die konuşuyodukk yarın eşimde izinli gideris herhalde
kendinde farklılık hissedince doktora gitmen çok iyi
ama fazlada evham yapma bebek strese girmesin işini gücünü yaparken dinlene
dinlene yap fazla yorulma beslenmene dikkat et hiç bişey olmaz merak etme
walla veririm bakkkkk
oyoy hamarat gardaşım kimin gardaşıı beaaa
anammmmmmmmmmmm ya la bu süperr gözüküyoo avcumu yalayımm barii
canım neden öle diyosun tatlım kurban olduğum misade etmiş senin makul bi sebebin varr
amannnnnnnnnn şekerlerr mall gibi boşuna gidip geldim sıcaktaa yandığımmla kaldımmm dr yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sezeryana gitmiş bende popoma baka baka geri döndümmmmm
baya oldu ama belki de doğurmuşturrr ayy Rabbim yardımcıları olsunnn
kıslarr bayrama ciciler aldınız mı
ı ıh almadım biz bu ay tasarruf moduna geçtik bilmem kaç ay sürer zaten pek adetimd eğildir bayramlık almak ihtiyacım olunca alıyorum genelde,sen aldın mı kanguru kıyafeti bakıyım
walla veririm bakkkkk
ı ıh almadım biz bu ay tasarruf moduna geçtik bilmem kaç ay sürer zaten pek adetimd eğildir bayramlık almak ihtiyacım olunca alıyorum genelde,sen aldın mı kanguru kıyafeti bakıyım
bizde tasarruf modundayık amma velakinn klasik olmak istemedimm bi tşört ve bolero aldım altımada siyah kott normal giyinecemm yanee
kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür apla sadece kabızlık ve arada olan ağrı kafama çok takılıyooo acaba kabızlıkdan olur mu o ağrı
aplamm doğru düzgün hiç bişey yapmıyorum walla belkide evlerii bir haftada bir süpürüyomm
aplaaa bu ara yoğurtlu makarna canım çokistiyo zararı olmaz dimii
evet aplamm kendimimi motive ediyorum bilmiyorum ama ağrıyı kabızlığa başladımm ohh yoğurtlu yoğurtlu yerim makadrnayıolmaz tabi ye kabızlıktan ağrın olur canım bağırsakların baskı yapıyo
bebek büyüyo rahim baskı yapıyo mantık olarak yapabilir gibi
aplacımm bol bol içiyorum ama tık yokkk kayısıda yiyorum her sabah ılık suyla birlikte ama nasıl bişey anlamadım yaa dra soracaktım ama maleseff geri gelmek zorunda kaldımm kendi dr gidecem yada özele falan artıkkmelike kabızlık olmaması için bol su iç canım ama doktora muhakkak sor hatta kayısı ye
ağrılar olur kafana sakın takma bebiş büyüdüğü için olabilir ama yinede doktora sor olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?