Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben almadım canım zaten düğün için masraf yaptım evdekilerden giyicem
birde ruh halim hiç bayram havasında değil

öle yapacam apla artıkk zatenn tahlilleri devlette yaptıralımm normall kontroller için özele gidelim die konuşuyodukk yarın eşimde izinli gideris herhalde

kendinde farklılık hissedince doktora gitmen çok iyi
ama fazlada evham yapma bebek strese girmesin işini gücünü yaparken dinlene
dinlene yap fazla yorulma beslenmene dikkat et hiç bişey olmaz merak etme

kendinde farklılık hissedince doktora gitmen çok iyi
ama fazlada evham yapma bebek strese girmesin işini gücünü yaparken dinlene
dinlene yap fazla yorulma beslenmene dikkat et hiç bişey olmaz merak etme

kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür apla sadece kabızlık ve arada olan ağrı kafama çok takılıyooo acaba kabızlıkdan olur mu o ağrı
aplamm doğru düzgün hiç bişey yapmıyorum walla belkide evlerii bir haftada bir süpürüyomm
aplaaa bu ara yoğurtlu makarna canım çokistiyo zararı olmaz dimii

neyse şekerleler ben kaçarr mıntıka temizliğimi yapayımm öptümm sizi yarınn gelememm eşim evdee ok görüşürüzz

olmaz tabi ye kabızlıktan ağrın olur canım bağırsakların baskı yapıyo
bebek büyüyo rahim baskı yapıyo mantık olarak yapabilir gibi

melike kabızlık olmaması için bol su iç canım ama doktora muhakkak sor hatta kayısı ye
ağrılar olur kafana sakın takma bebiş büyüdüğü için olabilir ama yinede doktora sor olurmu

olmaz tabi ye kabızlıktan ağrın olur canım bağırsakların baskı yapıyo
bebek büyüyo rahim baskı yapıyo mantık olarak yapabilir gibi
evet aplamm kendimimi motive ediyorum bilmiyorum ama ağrıyı kabızlığa başladımm ohh yoğurtlu yoğurtlu yerim makadrnayı
melike kabızlık olmaması için bol su iç canım ama doktora muhakkak sor hatta kayısı ye
ağrılar olur kafana sakın takma bebiş büyüdüğü için olabilir ama yinede doktora sor olurmu
aplacımm bol bol içiyorum ama tık yokkk kayısıda yiyorum her sabah ılık suyla birlikte ama nasıl bişey anlamadım yaa dra soracaktım ama maleseff geri gelmek zorunda kaldımm kendi dr gidecem yada özele falan artıkk
ağrıı size bahsettiğim ağrı dışında başka ağrı olmuyo

duru apalla fotoda ki çirkinn ege mi?
ayy maşalahh Rabbimm nazardan kötülüklerden korusun inşalahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…