bebek özlemi çekenler buyrun sohbeteee buyrunnnnnnnnn
slm kimse varmı
:uhm:
ayh yesinler onuuu maşallah ne tatlı yaaaipeğiimm sonunda avatar yapabildim resim büyük geliyomuş albüm kısmınada koyamadım
slm kimse varmı
:uhm:
ayh yesinler onuuu maşallah ne tatlı yaaa
hoşgeldin sena
ben de hoşgeldim dimi ipeeem
maşallah bahtı da yüzü gibi güzel olsun inşallah çok tatlı gerçekten benziyo o resimdekine
sağol teyzesii allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin çifter çifter :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin minnak
ayyyyyy yerim ben onuuuuuuuu maşallah maşallah çok tatlı DURUCUĞUM mink egemiz...rabbim sizlere bağışlasın bizlerede onun gibi bebekler nasip etsinnnnn...maşallah büyümüşsünüz...birazcık oğlumuz galiba sert erkeklerden durşr öyle gözüküyor...ciddi....
RABBİM bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar ver...bizlerinde yüreklerindeki ateşi söndür...bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende sulu köfte var
ayh innşiallah canım benim cümle bekleyenlere innşallah.senin işin zor duru baksana jön gibi şimdiden maşallah
hoşbuldum ipekböcüüüm akşam ne yemek var sölemedin ama duruuuu sende söle ne yapıyon akama kopya çekebilerem de aklinialirimsmile
ayyyyyy yerim ben onuuuuuuuu maşallah maşallah çok tatlı DURUCUĞUM mink egemiz...rabbim sizlere bağışlasın bizlerede onun gibi bebekler nasip etsinnnnn...maşallah büyümüşsünüz...birazcık oğlumuz galiba sert erkeklerden durşr öyle gözüküyor...ciddi....
RABBİM bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar ver...bizlerinde yüreklerindeki ateşi söndür...bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?