Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kizlar,RABBIM oruc ve namazlarinizi kabul etsin insalllah.ben bu sene 1 tane oruc tuta bildim malesef,ilaclar yuzunden,esimde tutamadi oda ilac yuzunden,insallah ilaclar bitsin kazasini tutariz.kendimden cok utaniyorum,

kızlar ben yavaş yavaş çıkayım artık teyzemlerden sonra kuaföre gidecem azcık insana dönüşeyim yaff aklinialirimsmile

ayyyyyy yerim ben onuuuuuuuu maşallah maşallah çok tatlı DURUCUĞUM mink egemiz...rabbim sizlere bağışlasın bizlerede onun gibi bebekler nasip etsinnnnn...maşallah büyümüşsünüz...birazcık oğlumuz galiba sert erkeklerden durşr öyle gözüküyor...ciddi....

RABBİM bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar ver...bizlerinde yüreklerindeki ateşi söndür...bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amiiiin bulutum amiiiin yüz kere bşn kere milyon kere amiiiinn innşallah

bende sulu köfte var

hımm sulu köfteyi nası yapıyon peki yavrus.

ayh innşiallah canım benim cümle bekleyenlere innşallah.senin işin zor duru baksana jön gibi şimdiden maşallah

heee adam konuşamıyo bakışlarıyla anlatıyoo:roflol: bazen korkuyom haa dövcek sanki:roflol:

hoşbuldum ipekböcüüüm akşam ne yemek var sölemedin ama duruuuu sende söle ne yapıyon akama kopya çekebilerem de aklinialirimsmile

ben ege için kayınvalideme gidiyorum yemek yapmıyorum canım çay kahvaltısı yap olsun bitsin

sağol bulutum amin güzel dileklerin için allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:

bir tane soğanı rendeliyorum biraz kıyma ince bulgur tuz karabiber kimyon pul biber
ekliyorum yoğuruyorum bir tepsiye un serpip yuvarladığım köfleri una buluyorum sonra
salçayı az yağla kavurup üzerine su ekliyorum kaynayınca köfteleri atıp pişiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…